Autor Tema: KK Partizan 2012/2013  (Pročitano 430864 puta)

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2012/2013
« Odgovor #1230 poslato: Januar 13, 2013, 12:03 »
Znaš sve o svima, pa čak i o DUletu Vujoševići, ali ne znaš ništa o čoveku koji levitira srpskom političkom scenom od pada komunizma, pa sve na ovamo, kroz sve vlasti od tada do danas. Zanimljivo  :smeh1:

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1231 poslato: Januar 13, 2013, 12:47 »
Danilovic i Dule su trebali biti malo veci mangupi u oci ove sezone, jednom rekao, sad evo opet, kad su resili da stvaruju kindergarden trebalo je da glavni trener bude Milos Vujanic, pomocnik Gasic, a Dule nesto kao Profesor Nikolic u vreme Obradovica, covek sa strane, voditi treninge individualno raditi sa igracima i sl, navijaci ne bi bili previse strogi prema Milosu, radi minulog staza, a i negovi zadnju epizodu kad je hteo da dodje ko igrac, Gasic je dovoljno iskusan i dobar da pomaze na samoj utakimici. Ako bi bile ovako postavene stvari i pritisak koji nosi Dule bi izostao, kako na igraca, tako i na samu ligu, sad sta i da se desi PArtizan je kriv radi Duleta, svaku negovu rec se vaga dva-tri puta.

Nije sezona losa, al nije i kako su/smo ocekivali, ne tako rezultatski vec igracki. ima par zajeba al to se desava u svakoj ekipi.

Miljenovic je otiso da igra u Radnickom, pa tamo jos manje igra, znaci u pravo je bio Dule kad mu nije garanovao minutazu, Andjusic evo mesec dana nije potpisao za nikoga, jedina ozbiljna ekipa koja mu je nudila angazman je Buducnost. Besovic ze izgubio iz radara. Tako da mozda i Dule vidi nesto sto mi ne vidimo.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1232 poslato: Januar 13, 2013, 01:18 »

Taj šarlatan je edna velika sramota. Pre svega za Partizan, a onda i za čitavo JSD, napose i za srpsku košarkašku struku.

Cijela poruka ti odise dugogodisnjom patnjom,jebi ga,ljuti se koliko oces ali tako je.
Ali cu citirati samo ovu recenicu...grijeh je ne vidjeti je opet.Dabogda se uvijek tako sramotili.

@Deneb,kakav crni Vujanic,razapeli bi ga na krst posle 3 poraza,sjeti se kako se Jovanovic razvlacio po 'kosarkaskim krugovima' i forumima,svako je znao bolje od njega,a isti nije imao muda.Evo sad Dusko ima muda,pa nam opet nista ne valja.

Samo mi upropastili Milosa,sreca sto nije upao u to,ovako i dalje moze postati trener nekad.

Koliko god negativnih stvari imalo,jedna godina bez Evrolige bi nas tako procistila,nevidjeno.Otpala bi masa koja se prikacila zbog popularnosti KKP-a a uvijek spremno ceka da opljuje i potkaci svakog redom,u i oko kluba.Pun mi je kurac slusati "zaduzili su nas da ih podrzimo pa i da godinama nista ne osvoje" a cim zaskrpi,bjezimo sa broda,skaci u vodu.

Nadam se da ce i na kraju ove sezone mnogi da se izvinjavaju i Vujosevicu i igracima i da ih velicaju,vise nego svi ostali.Evroligu cemo igrat svakako,samo treba malo patetike.

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

ajkula

• Gost
« Odgovor #1233 poslato: Januar 13, 2013, 02:00 »
dule je kreten. i utopice se u sopstvenom blatu u koje ce ga sahranit njeogovi obozavaoci kioji ga napravise vecim od samog partizana.

i jeste sramota da takav kocijas bude najuspjesniji srpski trener u regiji u poslednjih 20 godina.

sramota za nas basket,a sramota za partizan da takva spodoba bude personifikacija SD koje je jugoslaviji a zatim i srbiji podario gomilu sjajnih sportista i licnosti.
ali takva su vremena. divlja i neandertalska pa na vidjelo izlaze ljudi koji se u takvim vremenima i snalaze. a sad ako je jedan f4 i 2-3 top 8 dovoljna da se sloijepo vjeruje u njegova blebetanja koja nisu vezana za igru to je problem tih ljudi koji mu slijepo vjeruju,

sto se tice dugogodisnje patnje,on je personifikacije dugogodisnje patnje. zbog cega je patio i zbog cega toliko mrzi zvezdu i postaje generator mrznje ja ne znam.
pogotovo posle toliko pobjeda nad mrskim mu klubom.

kao sto neko rece on je za rehabilitaciju. duboko bolestan covjek.

sto s e tice rezultata ove godine. nisu oni ni priblizno toliko losi. bilo je par poraza neplaniranih ali mislim d ace sve to doci na svoje mjesto i da nece biti iznanedjenje da partizan uzme trofje na f4,jer je svinju tesko pobjedit na takvim utakmicama.iak je on klasa izvise svih trenera u aba ligi bez obzira na neke bisere koje pokazuje tipa jucerasnjeg vodjenja protiv sirokog. kao da je htio da izgubi utakmicu.

malo ejste smjesno kad se navijaci zvezde rugaju rezultatima partizana koji nisu nista losiji od zvezdinih ove sezone.

ali to govori koji je klub gdje bio zadnjih 20-30 godina.

ako sma ista naucio za ovih 30 godina pracenja kosarke to je da se partizan nikad ne otpisuje i potcjenjuje.

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1234 poslato: Januar 13, 2013, 02:11 »
@Faul,

Mislim da ne bi razapeli Vujanica, pre svega sto on i Jovanovic po svojim zaslugama za Partizan, jednostavno ne mogu da se porede.. Milos verovatno ne bi bio bolji od Vlade te prve sezone, ali bi uz sebe imao Dula i Gasica, koje Vlada nije imao.. Mislim da Danilovic i Todoric hoce sebi muda da popasu sto su F4 tim dali pocetniku bez ikakvog nadzora nekog starijeg trenera..

Sto se tice dosadasnje sezone, realno smo imali 3 kiksa.. Bamberg, Solnok i Igokeu (ne poraz, nego nacin).. Mislim da smo se svi pripremili za ovakvu sezonu, punu oscilacija..
Koliko god promasivali, ili koliko god ne znaju, imponuje nacin na koji igraju i bore se..
Oprem dobro

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1235 poslato: Januar 13, 2013, 02:14 »
Ajkula,pa sa tobom bar nema potrebe da se nateze oko ovoga,ne zajebavaj da je sramota za Partizan sto je otisao na tih tricavih f4 i par puta na f8? Kakva je to sramota?

Ne zaboravljajte da ovo nije vise zemlja kosarke i da Jugoslavije koja ide na prvenstva kao drim tim ne postoji,da vise nema velikih igraca i legendi tokg sporta uopste,pa samim tim ovo sto vi nazivate sramotom predstavlja najveci uspjeh srpskog sporta u zadnjih 20 godina.Mozda vam se,a sigurno vam se ne svidja,ali to je tako.

Cu sramota...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1236 poslato: Januar 13, 2013, 02:20 »
@Faul,

Mislim da ne bi razapeli Vujanica, pre svega sto on i Jovanovic po svojim zaslugama za Partizan, jednostavno ne mogu da se porede..

Pa to i nema puno veze.

Mi smo spremni da razapnemo i Vujosevica kad oces,pored svih tih zasluga.Djordjevica,Sasu Ilica,koga kod izaberes.Pa sjeti se Jokanovica samo,da ne idem dalje.

Ako nista drugo,bar smo sad vidjeli da se Jovanovic previse pljuvao prosle dvije sezone i da Vujosevic nije bog sa velikim stomakom.Nevjerovatno kako smo sposobni da za kratko vrijeme od nekog napravimo boga,ili da ga urnisemo nacisto.

ajkula

• Gost
« Odgovor #1237 poslato: Januar 13, 2013, 02:36 »
Ajkula,pa sa tobom bar nema potrebe da se nateze oko ovoga,ne zajebavaj da je sramota za Partizan sto je otisao na tih tricavih f4 i par puta na f8? Kakva je to sramota?

Ne zaboravljajte da ovo nije vise zemlja kosarke i da Jugoslavije koja ide na prvenstva kao drim tim ne postoji,da vise nema velikih igraca i legendi tokg sporta uopste,pa samim tim ovo sto vi nazivate sramotom predstavlja najveci uspjeh srpskog sporta u zadnjih 20 godina.Mozda vam se,a sigurno vam se ne svidja,ali to je tako.

Cu sramota...

pa nije sramota sto je otisao. ko kaze da je sramota. pregledacu svoj post. moguce da sam lose srocio nesto. vuko me klinac da mu kupim smajlice :). cokoladne.

ajkula

• Gost
« Odgovor #1238 poslato: Januar 13, 2013, 02:46 »
ubi me ako aj vidim dje sam napisoa da je sramota sto je partizan otisao na f4 :)

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1239 poslato: Januar 13, 2013, 03:35 »
Duletovo ponašanje jeste sramota, i to velika.

A još veća je sramota što je jedan Vujošević toliko godina predmet ozbiljnih rasprava pored svih sramota koje su nas zadesile i koje nas "zadešavaju" na mnogo bitnijim poljima...

Vujošević je mnogo dao KKP ali niti će on ikada biti KKP niti će ikada KKP biti Vujošević.
Ipak je to INSTITUCIJA mnogo veća od svih pojedinaca koji danas žive u našoj košarci...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1240 poslato: Januar 13, 2013, 04:04 »
Ne,prica je bila da je sramota za Partizan sto mu je trener Vujosevic.Nije,niti moze biti.Ne znam kako da se ponasa,rezultati su nesto sto ga vadi,taj f4 i f8, te titule i ostali uspjesi,to je njegova velika zasluga (zajedno sa danilovicem i todoricem) i sa te strane za njega se ne moze vezivati nikakva sramota.

Uostalom,dje ste nasli ovdje da trazite kulturu i ponsananje,pa u domacem sportu ima svega bez toga.Kamo srece da je Vujosevic najveca sramota srpskog sporta ili kosarke,situacija bi bila bajkovita.

ajkula

• Gost
« Odgovor #1241 poslato: Januar 13, 2013, 04:26 »
Duletovo ponašanje jeste sramota, i to velika.

A još veća je sramota što je jedan Vujošević toliko godina predmet ozbiljnih rasprava pored svih sramota koje su nas zadesile i koje nas "zadešavaju" na mnogo bitnijim poljima...

Vujošević je mnogo dao KKP ali niti će on ikada biti KKP niti će ikada KKP biti Vujošević.
Ipak je to INSTITUCIJA mnogo veća od svih pojedinaca koji danas žive u našoj košarci...

pa u raspravama o sportu je prisutan koje su ozbiljne onoliko koliko je sport bitan uopste.

i upravo je on taj koji sve prebacuje na neki "visi" vansporstki nivo.

ja prije njega nisam vidio sportskog radnika da toliko insistira na vansportskim stvarima,i da pravi podjele ili insistira na vec postojecim.

on je generator atmosfere koja je uveliko zavladala u partizanovom kopu. da sve mora da se da partizanu a ostalim sta ostane.

i kad je zvezda bila prvak evrop u fudbalu , i partizan,jugoplastika,cibona u kosarci niko ,pogotovo ne od trenera nije tako postavljao stvari.

da ponovim. on je taj koji je najglasniji u prebacivanju rasprave na vansportski nivo a to vec u ovakvoj zemlji postaje opasno.

faul,

partizan bi i bez vujosevica vjerovatno ostvario slicne uspjehe. malo bolje ili malo losije . ne vjerujem d abi bila velika razlika.

a i to da zanemarimo i kazemo da je sramota da je jedna kosarkaska instiutucija koja je izbacila gomilu igraca koja nam je donijela puno radosti dozvolila da joj se trener ponasa kako se ponasa.
eto nadam se da sam precizan.

ja ne zelim da vjerujem da kk partizan nema mehanizma da zauzda svog trenera . onda to nije veliki klub vec trenerova prcija.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1242 poslato: Januar 13, 2013, 04:35 »
Ajkula,hteo sam reći da je naša sramota što njegova sramota utiče toliko na sve nas ;) :)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1243 poslato: Januar 13, 2013, 04:37 »

Taj šarlatan je edna velika sramota. Pre svega za Partizan, a onda i za čitavo JSD, napose i za srpsku košarkašku struku.

Evroligu cemo igrat svakako,samo treba malo patetike.
hoćeš bit ljubazan,pa mi ovu tvrdnju malo pojasnit?!  :zbunjen:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1244 poslato: Januar 13, 2013, 04:54 »
Pa patetisacemo do juna nedje,dok ne vidimo da je u sesiru za zrijeb i Partizan  :)