Autor Tema: KK Partizan 2012/2013  (Pročitano 431467 puta)

Van mreže boranija

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2012/2013
« Odgovor #1245 poslato: Januar 13, 2013, 07:02 »
Kocijas, ovakav, onakav, ali eto strucni ljudi ga proglasise svojevremeno najboljim trenerom Evrope, i ko smo sad mi sa foruma da mu to osporavamo. Stvarno sramota da takav kocijas bude najbolji trener Evrope.

Jedino sto mu debelo zamjeram je to surovanje sa politicarima, podrska Djuricu na skupstini fudbalskog kluba, biranje strana u sukobima, mijesanje u navijacke sukobe. Nista mu od toga nije trebalo, da nas dijeli, ionako nas malo ima.

Ovaj tim je on birao, selektirao i snosice krivicu za eventualni neuspjeh. A sad kad je lose krenulo, srati po covjeku koji nam je donio toliko radosti, to moze svako.

Van mreže Dejan NS

• Matori član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1246 poslato: Januar 13, 2013, 07:09 »
Duletovo ponašanje jeste sramota, i to velika.

A još veća je sramota što je jedan Vujošević toliko godina predmet ozbiljnih rasprava pored svih sramota koje su nas zadesile i koje nas "zadešavaju" na mnogo bitnijim poljima...

Vujošević je mnogo dao KKP ali niti će on ikada biti KKP niti će ikada KKP biti Vujošević.
Ipak je to INSTITUCIJA mnogo veća od svih pojedinaca koji danas žive u našoj košarci...
Amin.
Nina i Nađa

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1247 poslato: Januar 13, 2013, 07:20 »
Kocijas, ovakav, onakav, ali eto strucni ljudi ga proglasise svojevremeno najboljim trenerom Evrope, i ko smo sad mi sa foruma da mu to osporavamo. Stvarno sramota da takav kocijas bude najbolji trener Evrope.

Jedino sto mu debelo zamjeram je to surovanje sa politicarima, podrska Djuricu na skupstini fudbalskog kluba, biranje strana u sukobima, mijesanje u navijacke sukobe. Nista mu od toga nije trebalo, da nas dijeli, ionako nas malo ima.

Ovaj tim je on birao, selektirao i snosice krivicu za eventualni neuspjeh. A sad kad je lose krenulo, srati po covjeku koji nam je donio toliko radosti, to moze svako.

Amin ovdje.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1248 poslato: Januar 13, 2013, 07:20 »

Baš tako, mudri moj Boranija !
Ćovek koji je dobio nagradu Gomeljski, je osporavan od strane jednog dela foruma?

Bože svašta...
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1249 poslato: Januar 13, 2013, 07:28 »
Kad sam napisao da je DV "sramota" mislio sam na njegovo ponasanje, a ne na njegovo trenersko znanje i umece. Svaka njemu cast za sve godine rada u jsd, ali izvolite pa navedite makar JEDNOG trenera koji se moze porediti sa njim po bahatosti i prostakluku NA TERENU, pred gomilom TV kamera!? Paradoksalno je da tog paora upravo njegovi REZULTATI amnestiraju od bilo kakve kritike PONASANJA. I ne, to nema nikakve veze sa nekakvim "10-godisnjim patnjama". To je najobicnija zamena teza. Ako treba da pojasnim, dodacu da je mene bilo i da ce me uvek biti sramota jednog Vladana Lukica. Neotesan, dziber, ogranicen ko balkon, egomanijak... jel treba jos? Moze on da voili Zvezdu koliko hoce, da se solidarise sa delijama pri bojkotu derbija jer , boze moj, pada na "veliku subotu", da sa njima organizuje kojekakve akcije pomoci "srbstvu" na Kosovu - to ne menja cinjenicu da ce ostati upamcen kao najveci seljak koji je ikada zaseo u predsednicku fotelju FK CZ. 

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1250 poslato: Januar 13, 2013, 07:32 »
Ovde se mešaju babe i žabe...
Oni koji kritikuju "lik" DV-a (uglavnom) pokušavaju da NEOPRAVDANO ospore i njegovo "delo".
Sa druge strane,oni koji brane "delo" Vujoševića (uglavnom) pokušavaju da NEOPRAVDANO odbrane i njegov "lik".
« Poslednja izmena: Januar 13, 2013, 07:33 deda »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1251 poslato: Januar 13, 2013, 07:37 »
Nisam primijetio da je neko pokusao da odbrani njegov LIK.
Ali se zato djelo napalo kroz pricu o liku.

Oko lika se svi slazemo,oko djela nesto ne bih rekao,zbog toga je i krenula rasprava.

Inace se previse fini pravimo.Da li bi vi,pripadnici suprotnog tabora prihvatili lik i djelo kao sto je Vujosevic kod vas? Naravno da bi,10 godina vladavine mnogo vise vrijedi nego 10 godina prostakluka.Narocito sto se taj prostakluk odlicno uklapa u sredinu.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1252 poslato: Januar 13, 2013, 07:48 »
Ja sam primetio...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1253 poslato: Januar 13, 2013, 10:52 »

Inace se previse fini pravimo.Da li bi vi,pripadnici suprotnog tabora prihvatili lik i djelo kao sto je Vujosevic kod vas? Naravno da bi,10 godina vladavine mnogo vise vrijedi nego 10 godina prostakluka.Narocito sto se taj prostakluk odlicno uklapa u sredinu.

Poenta.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1254 poslato: Januar 13, 2013, 11:00 »
naravno da bi prihvatio.ali ponovo nista od toga ne opravdava njegov prostakluk,kao sto ne bi ni da je kod nas takav slucaj...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1255 poslato: Januar 13, 2013, 11:29 »
naravno da bi prihvatio.ali ponovo nista od toga ne opravdava njegov prostakluk,kao sto ne bi ni da je kod nas takav slucaj...

Eto, to je to.  A ovo u nastavku smo više puta konstatovali.

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1256 poslato: Januar 13, 2013, 11:50 »
ali ne bi prihvatio prebijanje sudije,niti nikakve igre van terena,pa ma kakav bio rezultat...na zalost i toga je bilo u predhodnom periodu,a i pitanje kod nas koliko je realno da sport bude samo na terenu,kod nas skoro uvek ima i onaj deo van terena na zalost...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

ajkula

• Gost
« Odgovor #1257 poslato: Januar 14, 2013, 09:37 »
uvek je bilo igara van terena. i uvek ce biti i kod nas i negdje drugo. to nije problem. i to je dio igre.

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1258 poslato: Januar 14, 2013, 10:49 »
Pa svuda ima igara van terena nije to samo naš problem.

Real i Barsa duguju preko 500 miliona eura i bez problema igraju LŠ dok je Malagi ili nekoj drugoj španskoj ekipi zabranjeno igranje zbog duga od 40-ak miliona eura.

Šta je to osim igre van terena?
« Poslednja izmena: Januar 14, 2013, 03:54 Tufi »
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1259 poslato: Januar 14, 2013, 03:53 »
Ovaj post gledam identican vec treci put na forumu  :D

Sa istom ovom greskom psanskoj  :))