znam,u pravu si,ali ima ljudi koji oprastaju.setio sam se npr i nemanje bjelice,koji je sa nama produzavao ugovor i onda mu je stavljena klauzula,da nije neka velika cifra za odlazak iz kluba,a on je oprostio sve dugove do tog trenutka produzenja ugovora.tako je on nama oprostio neke pare,a mi njemu stavili klauzulu da za ne neke ogromne pare moze da ode,i da se mi tu onda ne pitamo,tj ako neko ponudi cifru ide.to mu je olaksalo da nadje lakse klub,i da onda oni mogu da mu daju vecu platu,jer ako daju ogromne pare za obestecenje,nece moci toliko da mu daju za platu...
najcesce je to ili tako neki sporazum,ili ono tadija igra od 15god u zvezdi,nece da ga ljudi prozivaju i sl,i onda se na lep nacin oprosti od kluba.rekao bih da je to u pitanju,a u sustini nekada verovatno bar malo i ljubav prema klubu..
kazem vecina vasih igraca koji su posle partizana nalazili dobre angazmane su na nagovor partizana,a verovatno i svojih menadzra(oni verovatno zarad dobrih odnosa sa partizanom i dalje saradnje) su oprastali po par plata.kao u fazonu eto partizan ti je omogucio masan novi angazman,i sada kada imas 2-5 puta vise nego u partizanu,mozes da oprostis 2 ili 3plate,to ti je i onako sada mesecna plata...