faul,to sto ramkens pokusava je nevidjeno proseravanje.jel ima ljudi sa nase politicke scene koji nisu pljuvali jedni na druge i pricali jedni o drugima najgnusnije stvari(cesto neistinite,cesto preterane,cesto delimicno istinite, a nekada i istinite). prema tome ja bih voleo da mi neko objasni sta moze da se zakljuci iz ovakvog pljuvanja vucica po covicu?ja apsolutno nista ne mogu da zakljucim,a grobari ce na osnovu toga verovatno najneverovatnije price izvuci...
bas me briga ko je kakva legenda,racuna se samo sada,ko moze da pomogne.jer zvezda je veca od svake svoje legende.legenda moze da dobije zasluzenu slavu, mesto u lozi, popularnost kod navijaca, eventualno mesto pocasnog predsednika i to je to. a ako je sposoban i zna da radi,i sto je najbitnije moze da pomogne u ovom teskom trenutku,onda moze da dobije mesto i u upravu.a to mesto ne moze da dobije zato sto je legenda,jer su nas dobrim delom i legende dovele u situaciju u kojoj jesmo(ne samo legende,ali i one)...
PS.uz sve to imas temu npr ko se ljuti gde je mesto ovakvim tekstovima,a ne na temi o kkcz,jos manje na temi o kkp(uz sve to zacudio sam se da je neko obrisao to,posto nisam bio ja

iako se slazem sa tim)