Autor Tema: KK Partizan 2012/2013  (Pročitano 430996 puta)

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2012/2013
« Odgovor #1350 poslato: Februar 06, 2013, 12:37 »
ovako kako Danilovic vodi KK, mogli bi ga i mi voditi i ne treba da se nosi u tri, nego u deset lepih.

Posle ovakvog intervjua i ovih sizofrenih izjava, sam da se spakuje i da kaze braco, ovo nije za mene.

najlakse je reci u Srbiji se od marketinga niko ljeba nije najeo. To su ta "napredna" shvatanja i verovanja da je neko ko je igracki obelezio kosarku nasih zivota i bio i ostace zauvek kosarkaska legenda, jednako sposoban kao kosarkaski menadzer, odnosno kao neko ko treba da  vodi jedan kosarkaski klub.
To je kod nas oduvek prisutno. Npr. doktor mora da bude direktor doma zdravlja, što nema veze sa pameću.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #1351 poslato: Februar 06, 2013, 12:46 »
Malo realnosti ne bi bilo na odmet. Ja bih volio da dodje neki strasno sposoban i strucan covjek i da vodi KK bolje od Danilovica. Odmah bih pozelio da Sasi vidimo ledja. Medjutim,nece to bas tako. Umjesto njega bi gledali nekog kosarkaskog Djurica,na klupi kosarkaskog Vermezovica a PR bi nam bila fuksa nekog clana UO dje bi opet imali pola clanova SUBNOR-a.

U Srbiji 2013.bolja uprava nekog sportskog kluba (ozbiljnog i velikog) od ove Todoric-Danilovic ne da nije moguca,vec je smijesno i naivno pomisliti. Ne pricamo o Norveskoj,pobogu.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1352 poslato: Februar 06, 2013, 08:47 »
Moj predlog je da gospodja Snežana Filipović preuzme marketing i košarkaškog kluba

[size=78%]

[/size]
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
Odg: .
« Odgovor #1353 poslato: Februar 06, 2013, 10:05 »

U Srbiji 2013.bolja uprava nekog sportskog kluba (ozbiljnog i velikog) od ove Todoric-Danilovic ne da nije moguca,vec je smijesno i naivno pomisliti. Ne pricamo o Norveskoj,pobogu.

smesno je i naivno da ti unapred osudjujes svaku pomisao da su veliki Todoric i Danilovic nenadmasni.
Ako je tebi dobro ovo sto oni rade, onda je svaka dalja diskusija suvisna

Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1354 poslato: Februar 06, 2013, 12:57 »
Realnost je takva da je alternativa neki političar, a to je loša alternative.

Sa druge strane Danilović izneo KKP čitavu deceniju, a da se nije osetila praktična ni jedna turbulencija i od njega praktično napravio najbolji profesionalni sportski kolektiv u Srbiji, a pri tom je dao klubu veliki deo svoje lične ušteđevine.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1355 poslato: Februar 06, 2013, 01:49 »
pri tom je dao klubu veliki deo svoje lične ušteđevine.

:smeh4: :smeh4: :smeh4: :smeh4: :smeh4:
i odbranio ga od zlih sila koje su pokusale da ga uniste. Daj ne sprdajte se ljudi

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #1356 poslato: Februar 06, 2013, 02:12 »
Dobro,koga ti Losmi predlazes? A da je to realna opcija. Ajde,bas me interesuje ko su doticni.

Ja rekoh,treba uzeti u obzir okolnosti,bez njih je lako izmisljati toplu vodu.

Da su sva preduzeca u drzavi imala rezultate kao KKP Srbiju bi molili da udje u EU.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1357 poslato: Februar 06, 2013, 03:03 »

i odbranio ga od zlih sila koje su pokusale da ga uniste. Daj ne sprdajte se ljudi

Da nisu neke sile sprečene da uđu u klub, sada bi klub bio zamrznut kao KKCZ, ili bio u dugovima kao FKCZ, ili na ponoru dugova kao FKP, kojeg od toga spašava samo to što svaki godine namaknu 10+ miliona evra od transfera, pa ima dovoljno da se preživljava i životari.

Tj. nisu oni sprečili, već Ivica koji je 5. oktobra otrčao kod Danilovića i Divca da uzimaju klub pod svoje dok nije kasno, Danilović i Divac su ga samo sačuvali, doduše Divac je otišao kada je shvatio da tu nema zarade, a on je samo tamo gde se može nešto zaraditi. Kao i to što Todorić već tri decenije obavlja posao koji obavlja.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1358 poslato: Februar 06, 2013, 03:38 »
Ne,ne,ne,ocigledno je bilo bolje da su klub preuzeli sposobni menadzeri iz redova neke politicke stranke i uspjesno ga vodili kroz krizne godine,sa velim pritiskom rezultata na ledjima.

I ne,ne zelim da inputiram ovu verziju bilo kome,ona bi se svakako desila da nije bilo sadasnje uprave.Ili politicari ili ovako.Ko misli da je do sad bila moguca treca opcija  :zbunjen: neka navede neki primjer.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
Odg: .
« Odgovor #1359 poslato: Februar 06, 2013, 03:44 »

Dobro,koga ti Losmi predlazes? A da je to realna opcija. Ajde,bas me interesuje ko su doticni.

zasto moram nekog da predlozim? Kakva ti je to logika?

jel preduslov kritikovanja da imas spremne alternative? Nema alternativu, pa ajde da cutimo i ne vidimo samo ono sto slepci ne vide.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1360 poslato: Februar 06, 2013, 03:48 »
Jesu Divac i Danilović svojevremeno dali neku kintu u KKP, ali to je bilo poprilično davno. I ne sumnjam da su na primeru večitog rivala iz Ljutice Bogdana, zaradili na tome, možda ne kao pijavice u crveno belom, ali ubedjen sam da jesu.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1361 poslato: Februar 06, 2013, 03:52 »

Da nisu neke sile sprečene da uđu u klub, sada bi klub bio zamrznut kao KKCZ, ili bio u dugovima kao FKCZ, ili na ponoru dugova kao FKP, kojeg od toga spašava samo to što svaki godine namaknu 10+ miliona evra od transfera, pa ima dovoljno da se preživljava i životari.

vidim da Dulemanija zestoko udara u zdrav razum.

Sve je to hipotetika, da je ovo, bilo bi ono.

meni je tragicno da uprava najkonkurentnijeg sportskog kolektiva na ovim prostorima kada su rezultati u pitanju, nije u stanju vec godinama da taj isti klub  organizuje iole ozbiljnije od poluprofesionalnog/amaterskog nivoa (sve u klubu sem sportskog sektora je pomocu stapa i kanapa). Jos je poraznije da u trenucima kada si na vrhuncu, kada ti se cela Evropa klanja zbog nacina rada, a to je bilo sa nasim KKP u sezoni Fajnal fora, nemas generalnog sponzora i ne samo to, nemas pul sponzora. Nemas projekat koji bi ti ucvrstio finansijsku stabilnost i koji bi ti omogucio A licencu Evrolige.

to je dokaz da Danilovic svoj sadasnji posao ne radi kako treba.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1362 poslato: Februar 06, 2013, 03:58 »
Radim za 250 eura.To mi se nimalo ne svidja.

Dacu otkaz,jer zasluzujem i zelim vise.

Sta onda?

Van mreže Losmi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1363 poslato: Februar 06, 2013, 04:02 »
Radim za 250 eura.To mi se nimalo ne svidja.

Dacu otkaz,jer zasluzujem i zelim vise.

Sta onda?

ako zasluzujes i zelis nesto drugo, valjda si dovoljno sposoban da se za to izboris.
A ako nisi, onda sedi i krljaj sa tih 250 eura  :P

To je stvar tvojih licnih aspiracija, tvoje egzistencije i tvog i nicijeg drugog zivota.

ne vidim kakve ovo veze ima sa polemikom koju vodimo.
Osim ako ti smatras da sam ja toliko sposoban i treba da povedem revoluciju u Partizanu, pa pokusavas da me dodatno ohrabris.
Hvala ti na dubokoj veri u moje sposobnosti, ali takav poduvat me ne zanima ;)
« Poslednja izmena: Februar 06, 2013, 04:03 Losmi »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1364 poslato: Februar 06, 2013, 04:10 »
Opet nesto izvodis i pravis se kao da si gastos koji je prije 15 minuta dosao iz neke skandinavske zemlje.

Klubova velicine KKP u Srbiji ima jos,pa recimo 3. FKP,FKCZ i KKCZ. Imaju uprave koje imaju.Imali su raznih.I? Ako je to alternativa,jasi Danilovicu jos 30 godina.Nemoj samo da mi kazes da ne bi dosli takvi nego sta ja znam kakvi strucnjaci,ultrasposobni menadzeri.Bi malo sjutra.

A sto se tice mojih licnih aspiracija,naravno da su mnogo vece.Samo sto bi prekid sadasnje situacije,u nedostatku alternative bilo jako neozbiljno.Kad nadjes bolje,mijenjas postojece.U medjuvremenu se boris za to bolje.

Ili mozda ne?  :zbunjen:

Sve mi je nekako normalno,ali da,od apsolutno nesposobne komplet sportske scene neko pocne ispravljati krive drine od KKP-a,e to nije. Ovo me podsjeca na onu pricu,napravicemo pravnu drzavu tako sto cemo dati 240 godina za Tatona.Preslikano.