Autor Tema: KK Partizan 2012/2013  (Pročitano 431504 puta)

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2012/2013
« Odgovor #1365 poslato: Februar 06, 2013, 04:13 »
pri tom je dao klubu veliki deo svoje lične ušteđevine.

:smeh4: :smeh4: :smeh4: :smeh4: :smeh4:
i odbranio ga od zlih sila koje su pokusale da ga uniste. Daj ne sprdajte se ljudi

Da nisu neke sile sprečene da uđu u klub, sada bi klub bio zamrznut kao KKCZ, ili bio u dugovima kao FKCZ, ili na ponoru dugova kao FKP, kojeg od toga spašava samo to što svaki godine namaknu 10+ miliona evra od transfera, pa ima dovoljno da se preživljava i životari.

vidim da Dulemanija zestoko udara u zdrav razum.

Sve je to hipotetika, da je ovo, bilo bi ono.

meni je tragicno da uprava najkonkurentnijeg sportskog kolektiva na ovim prostorima kada su rezultati u pitanju, nije u stanju vec godinama da taj isti klub  organizuje iole ozbiljnije od poluprofesionalnog/amaterskog nivoa (sve u klubu sem sportskog sektora je pomocu stapa i kanapa). Jos je poraznije da u trenucima kada si na vrhuncu, kada ti se cela Evropa klanja zbog nacina rada, a to je bilo sa nasim KKP u sezoni Fajnal fora, nemas generalnog sponzora i ne samo to, nemas pul sponzora. Nemas projekat koji bi ti ucvrstio finansijsku stabilnost i koji bi ti omogucio A licencu Evrolige.

to je dokaz da Danilovic svoj sadasnji posao ne radi kako treba.

Sponzorstva u našem sportu su usko vezana sa politiku, bez odobrenja sa vrha, nema ni sponzorstava, barem ne onih domaćih. Ista stvar kao što je recimo u ruskom sportu gde takođe sponzorstva idu po političkom direktivom. Isto tako toj političkoj eliti više odgovara da klub koji ima više navijača ima više uspeha, iz prostog razloga što to generiše više glasača.

Što se tiče stranih sponzora, nemaju oni nekog velikog razloga da se reklamiraju tu, jer je tržište koje pokriva Partizan malo. Pa čak ni jedan Panatenaikos ne može da nametne neka jača inostrana sponzorstva u kada porodica Janakopulos konačno odjedri iz kluba, neće im pomoći ništa 6-7 EL titula, ili koliko već imaju da budu iznad proseka, osim ako ih opet neka porodica milijardera uzme pod svoje ili Janakopulosi nastave da daju crkavicu.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1366 poslato: Februar 06, 2013, 04:20 »

Opet nesto izvodis i pravis se kao da si gastos koji je prije 15 minuta dosao iz neke skandinavske zemlje.

:smeh4: :smeh4: :smeh4: :smeh4: :smeh4:
u redu, necu vise kritikovati Danilovica, da zavrsimo ovu besmislenu raspravu.

Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1367 poslato: Februar 06, 2013, 04:26 »
Ne,ne,nisi ti kritikovao Danilovica.Rekao si da je krajnje vrijeme da ode.To je vec za tebe gotova stvar,zelis nekog drugog u klubu.

Od dolaska nekog drugog na celo KKP-a ja ne bi imao apsolutno nikakvog zadovoljstva osim sto bih tebi mogao da kazem 'eto,jesam ti rekao'.A to nikako ne zelim.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1368 poslato: Februar 06, 2013, 04:32 »
Upravo tako, ni ja nemam ništa protiv kritikovanja, ali imam protiv teranja. Niti mislim da je situacija divna i ružičasta, ali tek kada se prestavi bolje rešenje ima smisla ta priča.

Zato što uvek postoji gore, pa čak gore i od Đurića recimo, naravno mislim na njegovog protivkandidata/naslednika.

http://www.zurnal.rs/2013/01/30/popovic-zvezdi-bih-dao-i-najboljeg-igraca/index.html

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1369 poslato: Februar 06, 2013, 06:39 »
Sponzorstva u našem sportu su usko vezana sa politiku, bez odobrenja sa vrha, nema ni sponzorstava, barem ne onih domaćih. Ista stvar kao što je recimo u ruskom sportu gde takođe sponzorstva idu po političkom direktivom. Isto tako toj političkoj eliti više odgovara da klub koji ima više navijača ima više uspeha, iz prostog razloga što to generiše više glasača.
naravno partizan sam protiv svih,uprkos opstrukciji sa politickog vrha.  :smeh4: :smeh4: :smeh4: :smeh4:

jebo te, mislio sam da je za bajke rezervisan drugi topik  :zbunjen:
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1370 poslato: Februar 06, 2013, 07:02 »
Kako bilo, Đilasi, Vučići, Čović, Škundrići i ostali itekako pokazuju drugačije...  :)

Uostalom čak i "naš" Ružić (usrećili smo se snjime) ima čuvenu izjavu da bi iz političkih razloga bilo dobro da i Zvezda uzme koju titulu...

« Poslednja izmena: Februar 06, 2013, 07:19 ramkens »

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1371 poslato: Februar 06, 2013, 08:57 »
Vesterman 3. a Bertans 5. u izboru "FIBA Europe" za najboljeg mladog igraca.

Po broju glasova posjetilaca sajta(tj. nas Grobara  :cigara: ), zauzeli su prva dva mjesta, Vesterman preko 10000, Betans 9700 glasova.  :aplauz:
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1372 poslato: Februar 06, 2013, 08:57 »
Ne,ne,nisi ti kritikovao Danilovica.Rekao si da je krajnje vrijeme da ode.To je vec za tebe gotova stvar,zelis nekog drugog u klubu.

Od dolaska nekog drugog na celo KKP-a ja ne bi imao apsolutno nikakvog zadovoljstva osim sto bih tebi mogao da kazem 'eto,jesam ti rekao'.A to nikako ne zelim.

:aplauz: Faule, postajes sampion, zivota mi. Nije sija, nego vrat.
Naravno da sam ga kritikovao i naravno da zelim da napusti kormilo Partizana i da isto preuzme neko bolji od njega.

sta jos treba da napisem, da prestanes da samarac mrtvog magarca, tj. ovu raspravu. Ponavljam jos jednom, kritikovanje istog ne znaci da ja sad imam neko drugo resenje. Samo smatram da bi taj posao mogao bolje da se obavlja.

tvoj problem sto imas sumanutu ambiiciju da nekoga do iznemoglosti ubedjujes u ispravnost tvojih stavova, a to je na svakom forumu Sizifov posao. Moras prihvatiti da neko razmislja drugacije od tebe i da se sa tim pomiris, ne znam sta drugo da ti kazem  :palac:
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1373 poslato: Februar 06, 2013, 09:22 »
menjate koga ocete, samo Todorica nemojte da dirate  :P

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1374 poslato: Februar 06, 2013, 09:42 »
Vesterman 3. a Bertans 5. u izboru "FIBA Europe" za najboljeg mladog igraca.

Po broju glasova posjetilaca sajta(tj. nas Grobara  :cigara: ), zauzeli su prva dva mjesta, Vesterman preko 10000, Betans 9700 glasova.  :aplauz:

Ta stranica mi je bila home page...glasao sam skoro svaki dan  :smeh3:  I na partizan.net forsirao ljude da glasaju  :D

Losmi,e vala si nasao koga ces optuzit da ne prihvata drugacije misljenje  :smeh1: Sto se tice sije i vrata,nije isto,kritikovati i traziti smjenu.Bar do sad nije bilo.

Odustajem i ja  ;)

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Nebojsa

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1375 poslato: Februar 06, 2013, 11:35 »
Opet nesto izvodis i pravis se kao da si gastos koji je prije 15 minuta dosao iz neke skandinavske zemlje.

Ej bre! :palica: :D

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1376 poslato: Februar 09, 2013, 05:12 »
je l se ovo Miloje nameće kao Duletov naslednik u nekoj bližoj budućnosti...  :innocent:

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1377 poslato: Februar 09, 2013, 05:42 »
Ako misko zadrzi ovu ekipu, naredne godine navijam za Mega u gumenjari.

ajkula

• Gost
« Odgovor #1378 poslato: Februar 09, 2013, 07:28 »
kakva namjestaljka...

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1379 poslato: Februar 09, 2013, 07:36 »
Miško samo trlja ruke, njegovi puleni na obe strane izdominirali  :cigara: