Autor Tema: KK Partizan 2012/2013  (Pročitano 431576 puta)

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2012/2013
« Odgovor #1440 poslato: Mart 02, 2013, 06:55 »
Imali ste srece protiv cibone sada cigancici.
Uz svo postovanje zvezde, uzmi im Rakocevica i ekipa za 65 mesto u aba ligi

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1441 poslato: Mart 02, 2013, 08:08 »
Sunce ti bozje :smeh1:
Covic principijelan.. Jeste, mozda kad treba namestiti utakmicu mlade reprezentacije i tako nas obrukati pred celim svetom..
djemba ozbiljan si decko,pa bi osim snejanja bilo lepo da kazes sta nije tacno od napisanog,.za covica sam lepo napisao principijelan po ovom pitanju...

inace i dalje ne razumem toliku mrznju prema covicu jos iz vremena dok je bio u fmp-u...sada i mogu da razumem,ali to nije novo...

sveto,uzmes sampionskom cikagu dzordana ili vama sa pocetka prosle sezone pekovica...  ;)

sveto dobrodosao nazad,nadam se da ces biti redovan  :clap: :clap: :clap:
« Poslednja izmena: Mart 02, 2013, 08:17 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1442 poslato: Mart 02, 2013, 08:22 »
Nenade, principijelnost nije povijanje kako vetar duva.. Mozes misliti, Covic hteo da napusti gumenjaru.. Zasto nije? Nije mu se svidjala nasa liga, pa je otisao.. Ako mu se ABA naprasno ogadila, i gle cuda, bas onda kada je uspostavljena dominacija Partizana, samo sto sad nije mogao da kuka na sudije, delegatski ili mandatski nacin biranja predstavnika u skupstini, zasto onda nije isto uradio? To bi onda bila principijelnost.. Pogotovo sto je Covic tada, a bogami i sada, ali to nije ova tema, bio vlasnik privatnog kluba, bez navijaca, mogao je to da uradi kad god je hteo..
Principijelan nego sta..
« Poslednja izmena: Mart 02, 2013, 08:23 djemba djemba »
Oprem dobro

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1443 poslato: Mart 02, 2013, 08:42 »
principijelan,trazio domacu profi ligu,nisu mu je dozvolili,pre svega je partizan bio protiv.onda je otisao u jl,rekao i razlog.jadini svo vreme insistirao na pravljenju domace profi lige,i pre ulaska u jadransku,i nakon ulaska u nju,i pre nego sto je predlozio to izlazenje iz nje,i nakon toga.da to je pricipijelnost.
a to sto kazes sto nije istupio,pa nije budala da sam istupi sa svojim klubom iz te lige.nije istupio svojevremeno ni iz srpske,pa da kazes to bi bilo principijelno...ako vec poredis sa tim onda je mogao da igra i srpsku i jadransku,ali znamo da to sada nije moguce.prosto situacija nije ista,pa takve paralele je nemoguce i izvlaciti...
jedino sto moze da mu se u toj prici zameri jeste,sto je on to rekao kada je vec fmp dosta oslabio(sto moze da bude razlog za tu pricu,ali i ne mora).pa se moze reci zbog svog klupskog interesa je to radio i sl...

i da covic kao pojedinac je sigurno u vezi svega toga(pricam znaci o temi domace lige,profi lige,jl) bio najprincipijelniji.to sam pisao i kada nije imao veze sa zvezdom...

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1444 poslato: Mart 02, 2013, 08:46 »
Mole se clanovi foruma da ne truju svetu temu sa polumafijasima  i politicarima u obid,

Hvala

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1445 poslato: Mart 02, 2013, 09:01 »
Tako je - Ko napiše Čović imaće posla samnom ...

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1446 poslato: Mart 02, 2013, 09:04 »
koliko je ovo nakaradna zemlja i koliko lud narod u njoj zivi, dovoljno ilustruje ova rasprava na temu principijelnosti jednog politickog isprdka, DB-ovskog kadra, mafijaskog zeta, kako god, coveka koji ima putera na glavi vise nego sto iko moze da zamisli i stavljanja njega u isti kos sa institucijom evropske kosarke Partizanom.

ne pada mi na pamet da ulazim u bilo kakvu dalju polemiku.
Obozavaoci lika i dela doticnog grobara srpske kosarke vec posle prve sezone prevazilaze i najgore Grobare iz doba najsjajnijeg kulta licnosti Duleta Vujosevica. Uzaludno je dalje diskutovati.
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1447 poslato: Mart 02, 2013, 09:12 »
koliko je ovo nakaradna zemlja i koliko lud narod u njoj zivi, dovoljno ilustruje ova rasprava na temu principijelnosti jednog politickog isprdka, DB-ovskog kadra, mafijaskog zeta, kako god, coveka koji ima putera na glavi vise nego sto iko moze da zamisli i stavljanja njega u isti kos sa institucijom evropske kosarke Partizanom.

ne pada mi na pamet da ulazim u bilo kakvu dalju polemiku.
Obozavaoci lika i dela doticnog grobara srpske kosarke vec posle prve sezone prevazilaze i najgore Grobare iz doba najsjajnijeg kulta licnosti Duleta Vujosevica. Uzaludno je dalje diskutovati.

Molim lepo, tako se to radi ... kratko i jebitačno ...
Opleteš po patuljku bez spominjanja imena, objasniš u kratkim crtama ko je, šta je, pomeneš mu rodbinu do 4 kolena i poentiraš zakucavanjem ...

Da se po Lošmijevom terku radi dalja rasprava na ovu temu ...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1448 poslato: Mart 02, 2013, 09:19 »
losmi tolika mrznja prema jednom coveku nije previse zdrava.a uz sve to, jos  ta mrznja traje jos iz doba fmp-a,hocu reci dugo traje...

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1449 poslato: Mart 02, 2013, 09:32 »
Mrznja prema kako mu bese ime, vidite vi, docekali vasih 5 minuta, pa idete naokolu i ubedjujete casne ljude t.e nas navijaci institucije i idolopoklonici jednog i jedinog DV, da ga mrzimo, da ga strasno mrzimo, da svako jutro iz kreveta ustajemo sa misljom "sta cu danas raditi, a znam mrzecu onog , super !". Mi navijamo za Partizan i nemamo potrebe da nekoga mrzimo. To je vas specijalnost. Kad god spomenes ime DV, uvek ide neki atribut, i tako 11-12 god unazad, pa sta su navijaci kluba koji vise nepostoji (laka mu zemlja) pisali i pisu je kod nas se kaze "Bardovci", cista patologija, e to je mrznja. Al nikad nisi cuo casnog navijaca Partizana (svi navijaci Partizana su casni, necasni navijaju za ostale klubove), da pise "nemogu da shvatim zasto mrzite DV", jasno nam je da ga mrzite, i to je vas problem a ne nas

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1450 poslato: Mart 02, 2013, 09:58 »
deneb da si citao sta pisem mogao si da pocitas i

inace i dalje ne razumem toliku mrznju prema covicu jos iz vremena dok je bio u fmp-u...sada i mogu da razumem,ali to nije novo...

« Poslednja izmena: Mart 02, 2013, 09:58 NenadBG »

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1451 poslato: Mart 02, 2013, 10:18 »

pa  neverujem da te to sto tvrdis tangiralo to pre par godinam a evo sad vidim ides od teme na teme i pises isto

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1452 poslato: Mart 02, 2013, 11:35 »

Šta nije jasno, čovek je još iz vremena fmp-a sistematskio uništavao i ubijao srpsku košarku svakom svojim potezom...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1453 poslato: Mart 02, 2013, 11:37 »
Sjutra je biti ili ne biti...

Biti. Mora biti!
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1454 poslato: Mart 03, 2013, 12:50 »

posle kada je covic predlozio da se istupi iz nje partizan je to odbio,tada mu je jl odgovarala)

ovo ce uci u legendu kao ona scena kada kum kaze: sada mi trazis pomoc a nikad me nisi zvao na kafu i kolace

koliko sam ja shvatio prvo nas je coki vukao silom da udjemo u nlb ligu a potom nas je terao iz nje ali mi (o sramote) nismo hteli izaci