Mogli su dobiti faul pri zadnjem šutu, ali isto tako nije odsuđen faul nad Milosavljevićem kod poslednjeg koša, tako da neki razlog za bunjenje nemaju. Samo nervoza navijača iz predgrađa, ništa više
previse ste optereceni navijacima protivnickog tima...
faul nad milosavljevicem je mogao da se svira,ali se generalno ne svira u zadnjih par sekundi tako nesto. faul kod njihovog poslednjeg suta mislim da se takodje ne svira,tj jako lagan kontakt,moze u toku utakmice,ali na kraju ne...
ono sto sam ja video peti faul bilana koji mu je sviran u napadu nije postojao,nije se kretao u bloku.tehnicka aci prestroga,uhvatio se za glavu i odmah je dobio tehnicku.za tu situaciju ne znam dal je bio aut ili ne,nisam obratio paznju. takodje bertans je mogao i pre one namerne da dobije jos jednu kada se bacio u noge mislim kicenu.licno po meni ni jedna od te dve situacije nije za namernu,ali su pravila losa,i sa ovim promenama od ove godine prave balet od kosarke.po tim pravilima po meni obe situacije su bile namerna...
to je to sto sam video da je svirano na stetu cedevite.
vidim da se oni zale i kukaju,ali nema razloga da puno kukakaju na sudije,sami su krivi sto nisu zadrzali +7 na min do kraja...