Citat: Losmi Mart 13, 2013, 02:22 konacno sam pronasao snimak utakmice Partizan PAO u Areni koji sam godinama trazio.Bez komentatora, samo huk navijaca. Jedva cekam da odgledam A jel ima tamo des našo ona sa PAO u Pioniru kad je Ubica dao onu trojku ...Kad Laki i ja ne mogasmo da uđemo na tekmu ...
konacno sam pronasao snimak utakmice Partizan PAO u Areni koji sam godinama trazio.Bez komentatora, samo huk navijaca. Jedva cekam da odgledam
Citat: Mrki blok 1 Mart 13, 2013, 10:57 Citat: Losmi Mart 13, 2013, 02:22 konacno sam pronasao snimak utakmice Partizan PAO u Areni koji sam godinama trazio.Bez komentatora, samo huk navijaca. Jedva cekam da odgledam A jel ima tamo des našo ona sa PAO u Pioniru kad je Ubica dao onu trojku ...Kad Laki i ja ne mogasmo da uđemo na tekmu ...imam tu odavno koliko se secam Laki je bio na toj utakmici , ali mozda sam u krivu, pogledali smo ih samo Bog zna koliko, ali sto rece Laki dozivljaj PAO u Areni je nesto neponovljivo, sa sve nas dvojicom u odelima i kravatama