Jes, Vucic daje svoje pare (treba mi smajli koji umire od smeha, nemam ga na telefonu)
Ako neko ne zna kako funkcionisu sponzorstva kod nas, to otprilike ovako izgleda:
Pre godinu I kusur dana dva moja prijatelja, direktor i glavni trener, i ja kao sekretar jednog rukometnog kampa, imamo tri dana za redom zakazan sastanak kod generalnog direktora RTB Bor, jer bez njegovog sponzorstva mozemo samo da otkazemo kamp.. Tri dana pravi budale od nas, pusta nas da cekamo po ceo dan i primio nas je tek treci dan posle ihahaj cekanja.. Gledao nas je ko kerove, nije ni slusao, I na kraju se sve svelo na to da para nema (a radilo se o relativno smesnoj cifri) i da ga vise ne gnjavimo.. Elem, posle dva dana u Bor je dosao ministar iz DS-a, otprilike u to doba su bili lokalni izbori u Boru I kampanja je bila u punom jeku.. Posto je otac jednog od mojih najboljih drugara jedan od najvaznjijih ljudi u DS i jedan od onih ljudi iz senke koji su drmali Krunskom, a i, na zalost, preko mojih roditelja poznajem doticnog ministra, ja uspem da izvucem ovog na pola sata I da mu objasnim da je takva i takva situacija, da odmaraliste nece da nas primi dok im ne legne tih 100 000, i za sta nam jos treba love, a ako neko rasipa pare na gluposti onda je to taj Spasovski..
Zvao me uvece i rekao da ponovo ujutro dodjemo kod gen. direktora.. E da ste videli tu promenu ponasanja.. Sve u svemu, u kancelariji smo bili mi, gospodin ministar i gen.direktor.. Ma da smo mu poturili papir na kome pise milion on bi ga potpisao, a kamo li pet puta manje..
E sad ako vi i dalje mislite da Vucic daje svoje pare i da se niko ne boji coveka koji vec uveliko kontrolise sluzbe bezbednosti, borbu protiv korupcije i odlucuje ko ce na robiju, vi verujte.. Svaki nas "biznismen" ce radije placati reket Covicu i Vucicu nego gledati kako mu inspektori iz privrednog kriminala vrsljaju po firmi..