Autor Tema: KK Crvena zvezda 2012/2013  (Pročitano 254511 puta)

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2012/2013
« Odgovor #510 poslato: Decembar 30, 2012, 01:01 »

Mada, opet mi stoji ono glavno pitanje ZASTO se ne daje KK Partizan?
Mislim jasno mi je zasto se ne daje FK Hajduk Kula Fk Vozdovac ili KK Mega Vizura ili KK Metalac Valjevo jer su to privatni klubovi gde ima gomila kriminala.....ali zasto ne dati KK Partizan?

Ovako se lično i ja osećam, nije meni krivo što se daju pare KK CZ, krivo mi je što se nije dovoljno prepoznalo ono što je KKP radio prethodnih godina u Evropi gde ne postoji evropski velikan koji nije izgubio skalp od tog Partizana. Da li FK, rukometni, odbojkaški klub i ostale sekcije dobijaju ili ne dobijaju pomoć to me ne zanima, niti bi mi smetalo da FK CZ dobija više, sobzirom na istoriju, ali da KKP i VKP ne dobijaju pomoć koju zaslužuju, to mi itekako smeta.

A što se tiče prvog posta o klubovima van Beograda, tu se baš i ne slažem, potencijal postoji i da se prave pare, i da se pravi ozbiljan klub, ali to se ne dozvoljava, uostalom kao što se i u Hrvatskoj ne dozvoljava Hajduku i bivšoj Jugoplastici da postoje i budu respektabilni, a neće biti da nemaju navijača ili medijsku snagu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #511 poslato: Decembar 30, 2012, 01:59 »
A što se tiče prvog posta o klubovima van Beograda, tu se baš i ne slažem, potencijal postoji i da se prave pare, i da se pravi ozbiljan klub, ali to se ne dozvoljava, uostalom kao što se i u Hrvatskoj ne dozvoljava Hajduku i bivšoj Jugoplastici da postoje i budu respektabilni, a neće biti da nemaju navijača ili medijsku snagu.

vidis kako si lepo opisao kako je na ovim nasim prostorima kada neko visi ne zeli nekom klubu nesto da dozvoli i kada taj klub ne dobija pare od drzave,i vidis u kakvoj su oni situaciji.tako da prica kako je drzava protiv partizana,kako gura zvezdu,kako ne finansira partizan i sl je apsolutno smesna...

http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/article/covic-zvezda-nije-drzavni-projekat
« Poslednja izmena: Decembar 30, 2012, 03:22 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #512 poslato: Decembar 30, 2012, 04:50 »
Citiraš Čovića kao validan izvor? Šta sam ja treba da citiram Duleta kao kontru tome?  :)) :smeh1:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #513 poslato: Decembar 30, 2012, 05:00 »
za razliku od duleta covic barata nekim konkretnim ciframa i to dosta dobro i uverljivo,a da li su cifre bas tacne tesko mozemo tvrditi i znati...
« Poslednja izmena: Decembar 30, 2012, 05:01 NenadBG »

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #514 poslato: Decembar 30, 2012, 05:03 »
a sto Dule ne izadje i jasno kaze koliki je budzet, fino nabroji igraca po igraca sve sa svojim ugovorom?

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #515 poslato: Decembar 30, 2012, 05:06 »
Evo se opet porede Dusko Vujosevic i Nebojsa Covic... Zemljo,otvori se...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #516 poslato: Decembar 30, 2012, 09:32 »
nije ni ta tvoja terija netačna ali je više nego bezobrazluk da sa parama koje zarađuje Telekom u celoj Srbiji finasiraju samo Zvezdu i Partizan i to onako široko bez ikakve kontrole a da klubovima po Srbiji daju kurčinu da izvinete, nisu svi ipak navijači zvezde i partizana na sreću
pero od svih onih koji se zanimaju za sport u srbiji realno 85-90% jesu navijaci zvezde i partizana...a istio telekom finansira naravno neuporedivo manje i jos neke klubove po srbiji.tako da ako gledas odnos procenat navijaca/procenat sponzorstva tu i nije neki znacajan nesklad(iako verovatno postoji).tj ne navija se samo u beogradu za zvezdu i partizan.
ne kazem da ne treba druge klubove finansirati,ali nigde ne postoji ravnopravnost i jednaka podela,tako je i u ovom slucaju.
nisam bas siguran u ove procente sto navodis a i da je tako to je isto posledica ne ulaganja u druge klubove, kako je telekom sad tj unazad pet godina konipiran neki celnik kluba iz NS ili Nisa nema kome ni da se obrati u tom gradu da ih pripomogne jer se za sve pita BG i naravno da kvazi menadzer kojeg postave vlasti daje lovu tamo gde mu gazde kazu u zvezdu ili partizan 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

ajkula

• Gost
« Odgovor #517 poslato: Decembar 30, 2012, 10:13 »

slazem se.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #518 poslato: Decembar 30, 2012, 10:32 »
Što se tiče javnih nastupa Vujošević je posebna,rekao bih nedostižna,kategorija...

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #519 poslato: Decembar 30, 2012, 11:42 »

slazem se.

i ja jednom je mesto na rehabilitaciji a drugome u zatvoru

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #520 poslato: Januar 02, 2013, 09:16 »

slazem se.

Pretpostavljam da imaš neke dokaze? Ipak je ovo ozbiljan forum.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #521 poslato: Januar 02, 2013, 10:56 »

slazem se.

Pretpostavljam da imaš neke dokaze? Ipak je ovo ozbiljan forum.

Srdjane, imas rok od 48 sati da izneses dokaze, u suprotnom zavrsices kao Misko u pritvoru, dok istrazne sudije foruma ne odluce kako ce dalje da te procesuiraju.

kako se samo usudjujes da bez dokaza, polemises na ovom ozbiljnom forumu :zvizvdi:
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #522 poslato: Januar 05, 2013, 12:00 »
Ah, sooo. Onda je OK. Nisam odmah ukapirao da se čovek zezao u vezi Čovića.
« Poslednja izmena: Januar 05, 2013, 10:35 nyc »

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #523 poslato: Januar 05, 2013, 10:34 »
Još jedna rutinski odradjena pobeda.
 :kolce:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #524 poslato: Januar 06, 2013, 07:33 »
Citat
Без уговора за Траореа
Категорија: Штампа Објављено недеља, 06 јануар 2013 19:19 Аутор Званични сајт ККЦЗ

Али Траоре неће заиграти у црвено-белом дресу.

Иако jе Траоре требало да буде ангажован до краjа сезоне, уговор француског репрезентативца и црвено-белих коjи jе потписан ипак неће бити активаран.

Наиме, Траоре jе имао клаузулу по коjоj jе уговор требало да буде реализован уколико прође све медицинске тестове. Стамени центар jе протеклих дана подвргнут опсежним лекарским прегледима, његова повреда jе санирана, али...

- Траоре jе дуго паузирао, ове сезоне jе одиграо само две утакмице и да би достигао оптималну такмичарску форму било би му потребно минимум месец дана. С обзиром на наш врло згуснут распоред и високе амбициjе коjе имамо нисмо у прилици да толико чекамо, па сарадња нажалост неће бити реализована - почео jе причу директор Црвене звезде Телеком Давор Ристовић и потом додао:

- Веома нам jе жао што Траоре неће играти за Звезду. О његовим играчким квалитетима излишно jе говорити с обзиором да jе реч о репрезентативцу Француске. Такође, у ових неколико дана били смо у прилици да се уверимо да jе реч о сjаjном човеку и заиста веома добром момку. Надамо се да ће нам се путеви у будућности поново укрстити и желимо му много среће у наставку кариjере - констатовао jе Ристовић.
« Poslednja izmena: Januar 06, 2013, 07:33 NenadBG »