Autor Tema: KK Crvena zvezda 2012/2013  (Pročitano 254278 puta)

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2012/2013
« Odgovor #585 poslato: Januar 17, 2013, 12:57 »
Čitava ova priča u KKP će imati smisla ako se okosnica tima zadrži još sezonu-dve.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #586 poslato: Januar 17, 2013, 05:48 »
Cudi me da Ajkula ne rece da je ovo prva izbalansirana ekipa koja je gostovala u Puoniru  :zvizvdi:
Cuo sam za nerede uspred, i siguran sam da se ponovila situacija koju je imao svojevremeno i Partizan. Likovi sa propusicama udju, pikupi ih jedan,iznese ili doda krroz prozor partera B i nova grupa udje... Da su napravili dupli prsten, kontrole, to se ne bi desilo.
Ndong je odigrao za medalju, a ono sto je bilo lepo za gledati je brzina kojom se lopta kretala u napadu i da uvek naprave visak sa nekim igracem u cosku. Oni su igrali toliko dobro da ni tri Katica ne bi pomogle. Zvezdi je ovo dobra lekcija da vidi sa kim raspolaze i ko jr igrac koji ima muda.

ps. izvinjavam se ako moj post lici na ajkulino pisanje, kucam sa LGandroida, pa se ne snalazim tako dobro na tastaturi. Isprutiskam po tri sliva  :rofl:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #587 poslato: Januar 17, 2013, 11:01 »
  kažu da je puno ljudi sa propusnicama ostalo van hale jer se ulazilo po starom srpskom običaju na razne fore te je zato došlo do nervoze i sukoba sa policijom koja sad prebacuje da nije njihovo da pregledaju karte a ona smejurija od službe obezbeđenja je tu tek da neko opere pare debelo ih plaćajućinažalost to se u Bg redovno ponavlja na svakoj većoj utakmici bilo Partizana ili Zvezde izgleda da je ipak kultura i vaspitanje preskočeno u mlađim danimaGalata je bio bolji nama su sve mane sinoć izašle na videlo i ako ovako mlako reagujemo i protiv protivnika u ABA neće izaći na dobro, mora često i da se "pobiješ" za pobedu a ne samo umiranje u lepoti i trčakaranje oko igrača u odbrani
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #588 poslato: Januar 17, 2013, 01:14 »
Ja baš nešto nisam uveren da su problem falsifikati kao što se po medijima priča, već da su jednostavno propušteni neki od ovih sa severa što po pravilu ne kupuju karte.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #589 poslato: Januar 17, 2013, 01:44 »
Da su pušteni "ti sa severa koji nikad ne kupuju karte", tu ne bi bilo problema, jer je u pitanju grupa od 100+ ljudi.

Više puta sam video kada pandurčina dodje do ulaza i kaže onim na vratima...ovaj, ovaj, ovaj, ova, ova, ova i njihovo sedmoro dece je samnnom...i tako deset njih na jednom ulazu. Pa onda Secutas ljudi imaju uhodan fazon da uvode ljude za upola cene, pa pojava falsifikata koje bi i moj stogodišnji komšija napravio bolje sve da je kartu pravio na Olympia kucaćoj mašini, i na kraju to prolazi...
Pa ulazak desetina njih na jednu propusnicu, podela besplatnih karata od domara Žike iz Pionira, akreditacija za portal i novine na koje ulazi čitava redakcija...
Godinama se uhodavala razna vrsta ulaska u Pionir. Jednostavno, nema rešenja izuzev drugog kruga kontrole u okolnim ulicama.
U Areni kada je Partizan igrao sa PAO je bilo mnogo više od tih rekordnih 22 567 gledalaca. Bilo je sigurno 25k, možda i koju hiljadu više
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #590 poslato: Januar 17, 2013, 02:05 »
Ja ne pamtim kad mi je obezbjeđenje vratilo iscijepanu kartu kad sam ulazio u Pionir vec su je uvijek zadržavali za sebe i onda vjerovatno (pro)davali nekom
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #591 poslato: Januar 17, 2013, 02:05 »
ako u Areni nije bilo 25 soma nismo bili ni Laki i ja  :))
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #592 poslato: Januar 17, 2013, 02:07 »
Kakav blam i način da upropastiš sve dobro što si do sada uradio.... :udaraozid:

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #593 poslato: Januar 17, 2013, 02:12 »
Kakav blam i način da upropastiš sve dobro što si do sada uradio.... :udaraozid:

sto blam? pravi poraz u pravo vreme.

Ako oce da se igra Evroliga sledece sezone da vide kako to ide. Tamo mora da se ratuje, da se igra vrhunska odbrana, sto je Zvezdina velika boljka.

Galatasaraj je evroligaska ekipa sa kvalitetnijim pojedincima. Mozda Zvezda nije igrala kako moze, ali i to njeno kako moze je prilicno relativna kategorija. Evo onaj Skot od vecitog derbija cini mi se, nije trojku pogodio. Ocajan je. Brown je sve losiji, jedini koji je kakva takva konstanta je Nelson, njemu ovakva vrsta kosarke odgovara i on sigurno moze jos bolje, jer ima odlicne fizikalije, solidan sut i ulaz. Samo ce trebati da mu se da vise para na kraju ove sezone, da bi ostao.
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #594 poslato: Januar 17, 2013, 02:20 »
Ma nisam milsio samo na retultat već i za ova sranja oko organizacije utakmice,falš uzlaznica i tuče s pandurima,ako hoće da igraju Euroligu moraju da se ozbiljnije pozabave ovim stvarima jer ako je sada bila ovakva navala šta će biti u Euroligi ako do nje dođemo? :zbunjen:

Inače nekolicina mojih kolega je izvisila i nije ušla u dvoranu iako su uredno kupili karte i još za put do Beograda zbog šabanerije koja je ušla mukte. :censored:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #595 poslato: Januar 17, 2013, 02:30 »
 mogu naše snage bezbednosti da organizuju utakmicu i sve oko nje super samo kad hoće neka se sete oni koji su išli da gledaju Srbija-Francuska na Marakani ali očito je da je svima bolje da love u mutnom na razne fore neke je Laki ovde pojasnio kako to funkcionišene može se od redara koji rade za 5-10 evra očekivati da zaustave hijene,brigade da uđu gde hoće to mora da radi profi firma koja će biti deo SD Zvezda da se zna ko je tu odgovoran pa da se gubi posao ako treba a ne da nam prodaju fore o falsifikovanim kartamaušlo je najmanje 2000 ljudi na policijsko,novinarsko,kumovske veze i to je napravilo problem ništa drugo, čuo sam da je jedna delegacija strih navijača sa sezonskim tražila razgovor sa Čovićem oko ovoga i da će verovatno tražiti da sezonci dobiju svoje tribine C i D a da delije popunjavaju ostalo     

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #596 poslato: Januar 17, 2013, 02:32 »
Koliko je koštala karta "redovno"?

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #597 poslato: Januar 17, 2013, 02:42 »
  300 din tribine do 1000 za ložu  obrukala se uprava još jednom posle Železnika ali kakvi sve poltroni tamo rade nije ni čudo

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #598 poslato: Januar 17, 2013, 03:10 »
Ma nisam milsio samo na retultat već i za ova sranja oko organizacije utakmice,falš uzlaznica i tuče s pandurima,ako hoće da igraju Euroligu moraju da se ozbiljnije pozabave ovim stvarima jer ako je sada bila ovakva navala šta će biti u Euroligi ako do nje dođemo? :zbunjen:

Inače nekolicina mojih kolega je izvisila i nije ušla u dvoranu iako su uredno kupili karte i još za put do Beograda zbog šabanerije koja je ušla mukte. :censored:
Vukovarci?! jel postoji vukovarska ekipa delija,koja organizirano/redovno ide na utakmice?!
znam da ima ona grobarska ekipa što idu...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #599 poslato: Januar 17, 2013, 03:25 »

Vukovarci?! jel postoji vukovarska ekipa delija,koja organizirano/redovno ide na utakmice?!
znam da ima ona grobarska ekipa što idu...

Verovatno ima mada ne pratim više ko se s kim organizuje pre kad sam bio mlađi to me interesovalo sad i ne toliko pa sigurno ima jer su Grobari u opštoj populaciji ipak manjina ....za ove što su išli znam da su išli autom nije bilo organizovanog odlaska...