nije zvezda losije docekana u kragujevcu od partizana,isto sranje.a sto se tice igokee jasno je da je rec o necemu drugom,tj tome sto je dodik veliki partizanovac (pa i finansijer partizana). pri tom je sve ucinjeno pre utakmice da zvezdasi ne dodju do ulaznica(navodno pouceni iskustvom iz meca sa partizanom, a bas da vidimo sledece sezone kad igra partizan hoce li isto biti sumnjam), receno je da ce biti sprecen ulazak navijaca zvezde koji dodju organizovano(nije mi najjasnije sta to znaci) i sl. vise nego jasna razlika u odnosu na pristup mecu protiv partizana.
na samoj utakmici pored svega ovoga pre utakmice nije bilo prozivanja ljudi iz uprave,ali cini mi se da je bilo skandirnaja mislim "vi ste seljaci". sta je tacno predsednika igokee i neopevanu seljacinu(ne seljaka sa sela,nego seljacinu kao karakternu osobinu) podstaklo da onako reaguje,ne znam. on tvrdi da je zvezdas,ali nesto sumnjam u tu tvrdnju.ali sve je moguce...
inace po srbiji,kao i u hrvatskoj,imas i one antagonizme beograd-provincija. pa svugde gde se dodje ima i toga da te neko ne voli sto si iz beograda,pa i to uslovljava prijem u tim sredinama(ali tu su zvezda i partizan u istoj situaciji)...