Autor Tema: KK Crvena zvezda 2012/2013  (Pročitano 254365 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2012/2013
« Odgovor #720 poslato: Februar 19, 2013, 07:16 »
uh ala se i on raspisao a i nasi zvezdasi,koji mi se cini mu u vecini slucajeva daju podrsku...

https://twitter.com/Elton_Ballz

Citat
Braun za SPORTAL.RS: Ne znam zašto sam na transfer listi
19 februar 2013 | 11:46(50)

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom odlučio je da američkog centra Eltona Brauna stavi na transfer listu. Iz kluba je saopšteno da Braun neće biti u konkurenciji za tim i da se čeka dobra ponuda, u slučaju koje bi centar promenio sredinu. U razgovoru za SPORTAL.RS, Braun kaže da ni sam ne razume zašto se klub odlučio na ovaj korak.

- Ne znam šta se stvarno desilo. Iskreno, ne znam ni u kom trenutku je pošlo naopako između mene i kluba. Iskreno, mislim da sam dobro odradio posao kada god sam dobio priliku da igram. Dosta ljudi me pita šta se dešava, zašto je ispalo ovako... ovo je van moje kontrole. Gledano sa tehničke strane, ja sam i dalje u timu i imam važeći ugovor. Za sada nemam ponuda, ali videćemo šta će se desiti - rekao je Braun.

Posle ovakvog raspleta, šta je Vaša želja: odlazak ili ostanak?

- Naravno da mi je prioritet da ostanem ovde i borim se. Zvanično, ja sam još uvek igrač Crvene zvezde. Zaista mi se sviđa Beograd, a ovde imam i veliku podršku navijača. Imao sam zajednički sastanak sa mojim menadžerom i direktorom kluba, kada mi je rečeno kakva je situacija. Ja nastavljam da se borim. Imao sam dobru sezonu...i dalje je imam. Videlo se da sam uvek maksimalno bio uz tim. Nevezano za to da li sam na terenu provodio minut, dva, pet ili 40, ja sam uvek pružao 100 odsto. Osvojili smo Kup, nisam igrao, ali sam bio uz ekipu. Uvek sam se borio za tim.

Da li je neko naveo konkretan razlog za ovakvu odluku?

- Niko nije konkretno definisao razlog. Košarkaški gledano, ja sam svoje odradio. Mislim da sam dobro igrao, tako da stavljanje na transfer listu nema veze sa košarkom. Ja zaista ne znam zašto se ovo desilo. Nisam ništa uradio što bi moglo da dovede do ovakvog razvoja situacije. Mislim da sve ovo nije fer, ali, rekao sam već, nastaviću da se borim.

U prethodnim danima dobili ste dosta podrške od navijača.

- U tome je štos. Na Tviteru svake tri sekunde dobijam novu poruku, u kojoj ljudi govore da poštuju ono što radim. Drago mi je da vidim da to ljudi cene, to mi zaista, zaista dosta znači i još jednom bih se zahvalio svima. Ja sam tu, imam ugovor i čekam odluku kluba. Oni će odlučiti o daljim koracima. Ja znam da vredim - zaključio je Braun.
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #721 poslato: Februar 19, 2013, 11:39 »
u nebitnoj utakmici u turskoj smo izgubili 1 razlike.iako smo koliko sam razumeo u zadnjem napadu dali trojku,pa su je sudije posle ponistile jer je faul napravljen pre suta,a pri tom nisu izasli  iz bonusa...tako sam razumeo iz komentara...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #722 poslato: Februar 21, 2013, 02:49 »
Citat
Rastanak Zvezde i Andreje Milutinovića

Andreja Milutinović nije više član Crvene zvezde Telekom. Crveno-beli su sa Milutinovićem sporazumno raskinuli saradnju, a krilni košarkaš slobodan je da pronađe drugi klub.

Milutinović ove sezone nije uspeo da se nametne ni kod bivšeg trenera Milivoja Lazića, a potom ni kod sadašnjeg stratega Vlade Vukoičića. Ove sezone nije odigrao nijedan meč u crveno-belom dresu pa je zajednička odluka bila da je za njega i klub najbolje da potraži novu sredinu.

KK Crvena zvezda Telekom Andreji Milutinoviću želi mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere.

- Održali smo kontsruktivan sastanak i zajednički doneli odluku da ja za obe strane u ovom trenutku najbolje da sporazmuno raskinemo ugovor. Ja sam mlad igrač i potrebno mi je da igram kako bih dalje napredovao, tako da smo u obostranom interesu okončali našu saradnju. Zahvaljujem se klubu na svemu i Zvezdi želim mnogo sreće u nastavku sezone – poručio je Andreja Milutinović.

http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/article/rastanak-zvezde-i-andreje-milutinovica

konacno,jos da raskinu sa braunom,kada nemaju nameru da ga koriste,ali to ce tesko ici...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #723 poslato: Mart 02, 2013, 06:54 »
УХ!  :pinch:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #724 poslato: Mart 02, 2013, 07:53 »
 srecno smo dobili cibose jer smo igrali prilicno lose i uz dozu srece ipak pobedili
 u pioniru nenad ajkula i moja malenkost kao i dule ristic
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #725 poslato: Mart 17, 2013, 06:59 »
Citat
Braun se vraća u tim Zvezde?
IZVOR. B92 | JT
Mesec dana pošto je Crvena zvezda Telekom objavila da više ne računa na Eltona Brauna, američki centar bi mogao da se vrati u tim ’crveno-belih’.

Braun je pre četiri nedelje stavljen na transfer listu, a prvi čovek kluba Nebojša Čović nedugo zatim rekao je da je razlog takve odluke to što nije želeo da putuje sa timom na meč protiv Galatasaraja u okviru Evrokupa pošto mu je kasnila plata.

Iskusni centar je nastavio da trenira sa igračima Zvezde, a za pojedine beogradske medije istakao je da bi voleo da se vrati u tim. Sportski direktor ’crveno-belih’ Davor Ristović rekao je da će odluka po tom pitanju biti doneta veoma brzo.

„Drago nam je da je Braun pokazao inicijativu i dokazao otvorenu želju da se vrati u tim. Ali, pre bilo kakve odluke moraće da bude održan sastanak na nivou kluba po tom pitanju. Ono što je sigurno, odluka ovim povodom biće doneta u najbržem mogućem roku i biće za dobrobit Crvene zvezde“, istakao je Ristović za B92.

Braun je na početku sezone pružao odlične partije, ali mu je od januara forma bila u padu, zbog čega je bio izostavljen iz tima za Kup Radivoja Koraća, koji je Zvezda osvojila. Iako se potom vratio u ekipu, nije uspeo da ostvari zapažen učinak, pa je Predrag Samardžiski, koji je doveden krajem januara, zauzeo njegovo mesto u timu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #726 poslato: Mart 17, 2013, 09:32 »
juce bitna pobeda protiv buducnosti,u jos jednoj utakmici koja je bila antipropaganda kosarke,pa opet za mnoga partizanova izdanja ovde je bilo cak i leprsave igre  :smeh4: :smeh4: :smeh4:

u sustini ruzna igra,bez neke narocito dobre igre.pobedom smo obezbedili ulaz u 4,a takodje smo to omogucili i partizanu,tj da pobedom u zadnjem kolu budu u 4.sada u zadnjem kolu mozemo da biramo protivnika.naravno sve i da se pokidamo i zelimo pobedu ne znaci da cemo dobiti u kragujevcu.sve u svemu porazom idemo na radnicki,a pobedom na partizan.naravno za ovu pricu je potrebno i da veceras igokea dobije krku kuci.

zvezda je relativno rutinski dobila,odnos u indeksu je 92-48 za zvezdu.celu utakmicu smo vodili,opet dozvoljavali svojom losom igrom i glupostima buducnosti da se vrati na nekih 6-8p,a zvezda opet dizala na preko 10.
juce su dobri bili rakoc,savovic i skot(sto posebno raduje,posle dugo vremena i lose forme,nadam se da ce ovo biti njegov izlaz iz lose forme).simonovic,katic i samardiski solidni,iako je samardziski opet imao gluposti,promasene zicere i sl.

nadam se da cemo se dici sa formom,posto je ovo ispod svakog nivoa.a pri tom dolaze najznacajnije utakmice,mada ce u sustini kljucna utakmica biti polufinale na f4.od nje ce dobrim delom zavisiti sezona.opeti ako to izgubimo,mozda ponovo budemo igrali el,jer mislim da niko ne zna sigurno ko igra el iz jl.jer je to i dalje puno kontraverzi i raznih tumacenja...
« Poslednja izmena: Mart 18, 2013, 09:35 NenadBG »

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #727 poslato: Mart 18, 2013, 09:26 »
Samardžijski je očaj. Dok je igrao u Partizanu, ne sećam se da je bio toliki bilmez.
Vidim da hoće da rehabilituju Brauna, uočili grešku na vreme
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #728 poslato: Mart 18, 2013, 03:08 »

braun je malo spustio cenu tj naće tražiti lovu na vreme pa je gazda rešio da mu "oprosti" što se nije javio veteranima i što nije jeo vukovu tortu zajdno sa ostalim igračima, svemu je doprineo i Peđa Samar koji igra prilično loše pa je ipak bolje da nam i Braun bude u ekipi za F4

Biće zanimljivo sledeće kolo u KG ko že više da odglumi i izgubi meč kako bi izabrao pogodnijeg protivnika :zbunjen: 
« Poslednja izmena: Mart 18, 2013, 03:08 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #729 poslato: Mart 18, 2013, 05:17 »
Samardžijski je očaj. Dok je igrao u Partizanu, ne sećam se da je bio toliki bilmez.

Čuo sam da ima nekih privatnih/porodičnih problema, pa bi to moglo biti objašnjenje njegovih igara.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #730 poslato: Mart 18, 2013, 05:29 »

Čuo sam da ima nekih privatnih/porodičnih problema, pa bi to moglo biti objašnjenje njegovih igara.

Verujem da nema problema kao Raško kome je ćerka bolesna. (Neproverena informacija od pre 6 meseci)
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #731 poslato: Mart 18, 2013, 05:34 »
samardzijski je stvarno los,daleko je ispod nivoa na kome je bio dok je igrao u fmp-u.puno gluposti i jos vise promasenih zicera.retko koju utakmicu je odigrao bar na nekom solidnom,prosecnom(ne dobrom) nivou.

s druge strane braun kako rece pera je pristao da smanji mesecna primanja,pa cemo videti ko ce biti otpisan za domacu ligu

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #732 poslato: Mart 18, 2013, 06:40 »
Ja sam siguran da Samardžinski leti....publika ga je baš iznapušavala..

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #733 poslato: Mart 25, 2013, 10:56 »
Citat
Црвена звезда Телеком ће као и већина екипа, у Суперлигу ући јача за ново име. Црвено–бели су за последњи део сезоне регистровали Дејана Ђокића (23, 187) који стиже из погона ФМП.(zurnal)

nejasan potez...

inace drago mi je da je covic pokazao da moze da prizna gresku i stavi tim iznad svog ega,sa ovom  odlukom da se vrati braun,a samardzijski ne registruje za domacu ligu...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #734 poslato: Mart 27, 2013, 12:40 »
pojavila se info da je fmp fakticki skoro sve igrace raspustio i da su dobili ispisnice.samo mladji ostali.uz verovatno ovog djokica koji je prekomandovan u zvezdu,a koji ocekujem ili da i on ode negde ili da se vrati u fmp,simnjam da moze da odigra da zasluzi sansu sledece sezone...

to bi znacilo da verovatno sledece godine fmp ce ciniti generacija 94-95...