I zvanično je smenjen....
Po meni ishitren potez koji bi mogao Zvezdu poprilično da košta...
ne slazem se...do ovog vikenda sam bio za to da vlada ostane na klupi do leta,a onda da dovedemo drugog trenera,makar vlada osvojio oba trofeja do kraja.jer je u dosadasnjem delu sezone pokazao da nije dovoljno kvalitetan trener za zvezdu.i vecina dobijenih utakmica je dobijena ne nekom timskom igrom,i uz izrazeni vladin pecat,nego na individualni kvalitet igraca.zato i kazem da sam bio da bez obzira sta da se uradi do kraja sezone sam bio za to da na leto vlada ide.
medjutim ovim porazom u krusevcu me ubedio da nemamo vremena za cekanje,da smo u teskom raspadu,i da nam je uz njegov ostanak na funkciji ugrozen i plasman u finale jadranske,i obe titule.tako da od ovog vikenda sam definitivno shvatio da mora nesto da se menja,jer smo u ogromnom kanalu.vlada nije nista uradio sa ovom ekipom,pogubio je sve konce,igraci skoro uopste nisu napredovali ove sezone,samo su nazadovali,nema napretka u timskoj igri,u odbrani,a samo smo i upali u veliki kanal,izgubili i sut koji nam je bio jedno od najjacih oruzija,ako ne najjace.kao sto rekoh ovako smo doveli oba trofeja pod debeli znak pitanja.samo je pitanje da li je sada prekasno.sa druge strane da je ranije smenjen i ja bih rekao prenaglilo se,tako da ispadne da je smenjen tacno onda kada je postalo jasno da su nam ciljevi ove godine ugrozeni.a da je i te kako postojala zelju klubu da vlada ostane bar do leta.ipak razvoj situacije je zahtevao promenu...