Napisat da San Antonio nema neke šanse mi je malo neozbiljno. Širina koju imaju u playoffu ne znači previše jer se uglavnom rotacije smanje na 8-9 igrača, ali znači jako puno sada kada mogu te ključne igrače odmoriti. Oni će uči daleko najodmorniji na preizjednačenom Zapadu u playoff. Recimo jedni Lakersi koji će praktički odigrat s 5 igrača po meni nemaju nikakvih šansi. Krv će pišat za sam ulazak. OKC je slabija nego prošle godine, izgubili su oni s Hardenom previše, i to će tek osjetiti na koži. Memphis je strašan, oni mi izgledaju ove godine spremni za velike stvari. Bit će po meni jako veliko iznenađenje ukoliko to ne bude i finale konferencije. SAS-MEMPHIS jel. Naravno do toga je strašno daleko i nikad se ne zna što se sve može dogoditi, trejdovi, ozljede, puno je još vremena u igri.
Na Istoku, Miami izgleda ko da je došlo do ogromnog zasićenja nakon prošlogodišnjeg osvajanja, što su i sami igrači nekoliko puta već rekli. Regularna sezona im nije previša zanimljiva, to je jasno, pitanje dal će se uspjet nabrijat dovoljno za playoff. Knicksi za sad djeluju ko naozbiljniji izazivač, tu su još Atlanta, Netsi, Indiana ako se pokrpa i naravno Celticsi.