Anketa

Ko će biti NBA šampion za sezonu 2012/2013?

Majami Hit
4 (26.7%)
Oklahoma Tander
5 (33.3%)
Los Anđeles Lejkers
1 (6.7%)
Los Anđeles Klipers
3 (20%)
Neki drugi tim
2 (13.3%)

Ukupno glasova: 0

Anketa završena: April 21, 2013, 10:38

Autor Tema: NBA 2012/2013  (Pročitano 196379 puta)

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: NBA 2012/2013
« Odgovor #405 poslato: Jun 19, 2013, 09:40 »
Pa slažem se da je i njegova greška. Nekada se rizikuje i pusti šut za tri na +3 u poslednjim sekundama, ali to nije smeo da radi u trenutcima kada mu je Dankan bio na klupi. Da je imao Dankana na parketu, sigurno Majami ne bi uzeo dva ofanzivna skoka.

Ali dobro, sve je to naknadna pamet.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #406 poslato: Jun 19, 2013, 10:30 »
kosarka je takav sport da ponekad sta god uradis, ako se igrac digne onako kao sto je to Alen uradio pomoci nema...nije greska Popovica, nego igraca sto nisu faulirala Bosa kad je uhvatio loptu. Generalno se u NBA ne razmislja na taj nacin, ali cinjenica je da bi Bos posle faula isao na penale i cak da je dao oba, ostalo bi +1 za Sparse i napad...

nazalost, mislim da Majami ovo dobija u majstorici
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #407 poslato: Jun 20, 2013, 04:10 »
Dogovoren trejd izmedju Bostona i Klipersa, ceka se samo da vlasnici odobre...

U Boston ide DeAndre Dzordan i 2 pika prve runde, u suprotnom pravcu ce Garnet, a trener Bostona, Dok Rivers ce biti otpusten i 99% postati novi trener Klipersa...

Klipersi ce posle ovoga vjerovatno htjeti da potpisu Pirsa, koji je slobodan igrac...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #408 poslato: Jun 21, 2013, 11:22 »
Sinoć je LBJ konačno odigrao jednu utakmicu muški i onako kako se očekuje.

Mada očito je bilo da SA jednostavno nije mogao da zaboravi prošli meč, što se jasno vidi u tome da je Batije sam pokodio trojki koliko čitav tim SA...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #409 poslato: Jun 21, 2013, 03:02 »
Sinoć je LBJ konačno odigrao jednu utakmicu muški i onako kako se očekuje.

Mada očito je bilo da SA jednostavno nije mogao da zaboravi prošli meč, što se jasno vidi u tome da je Batije sam pokodio trojki koliko čitav tim SA...

na kakve se sve nacine omalovazava jedan od najvecih svih vremena...  :cigara:   

LeBron inace u utakmicama broj 7 u plejof seriji, biljezi prosjecno 34 poena uz 47% iz igre... iza njega je najveci svih vremena...
Dok "Crna Mamba" ima, za prvu dvojicu, mizernih 22.5 poena u prosjeku uz 38% iz igre...

Takodje, jedini uz Dzordana i Medzika koji je uzeo "back-to-back" prsten i MVP titulu.

« Poslednja izmena: Jun 21, 2013, 03:04 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #410 poslato: Jun 21, 2013, 03:55 »
Navijati za Majami i LBJ-a mi je kao podrska Barseloni,Mancester Sitiju, Mesiju ili Ronaldu...dakle,zao mi je sto uzese prsten.

SA ispusio u proslom mecu,bilo je ocekivano da su u majstorici gotovi,jebi ga.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #411 poslato: Jun 21, 2013, 04:01 »
Tako je to sa instant navijačima i fake timovima  ::)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #412 poslato: Jun 21, 2013, 08:21 »
"instant" navijaci...  :smeh3:   

zar to nisu oni koji jedne godine navijaju za Dalas, pa onda za Oklahomu, a evo ove i za San Antonio...  :P

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #413 poslato: Jun 21, 2013, 08:32 »
Navijati za Majami i LBJ-a mi je kao podrska Barseloni,Mancester Sitiju, Mesiju ili Ronaldu...dakle,zao mi je sto uzese prsten.

SA ispusio u proslom mecu,bilo je ocekivano da su u majstorici gotovi,jebi ga.

Promasio si cio fudbal...     Barselona je tim koji svi(uslovno receno) vole, za razliku od Majamija i LeBrona koji ima vise "hejtera" nego navijaca...

ja sebe ne smatram navijacem Majamija(niti jednog kluba u NBA) vec imam par igraca koji mi spadaju u omiljenije u odnosu na ostale(LeBron, Stef Kari, Dzon Vol, Kevin Garnet...) te iz tog razloga favorizujem njihove timove... 

na kratko da se fokusiram na LeBrona... kada pricam o njemu, interesuje me samo sportski aspekat...
kakav je on covjek... dobar los, zao(te ga ljudi vole/ne vole)... puca mi kurac... dobro te smo mi moralne gromade pa cemo to ocjenjivat...

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #414 poslato: Jun 22, 2013, 09:10 »
Le Bronu mogu svi kriticari da se napapaju one stvari. Vrhunski plej of je odigrao. Strasan je. Nosi ogroman teret i preuzima odgovornost. Milina je gledati. Priznajem da sam navijao za SAS, ali Le bron je ovo potpuno zasluzio i ako ovako nastavi samo je nebo granica
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #415 poslato: Jun 22, 2013, 12:08 »
Steroidi.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #416 poslato: Jun 22, 2013, 03:51 »
Vjerovatno najkompletniji(dakle, ne i najbolji) igrac svih vremena... ove godine je do savrsenstva doveo svoj skok-sut, ono sto kroz prethodne godine nije stimalo, kao i igru u clutch momentima, a tu steroidi ne mogu da pomognu...

Utakmica broj 7 je najbolji primjer... Taktika San Antonia je bila da mu brane prodor te ostave malo vise prostora za sut , a on im se zahvalio sa preko 25 poena  iz skok-suta, od toga 5 trojki...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #417 poslato: Jun 22, 2013, 06:38 »

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #418 poslato: Jun 22, 2013, 09:55 »
Vjerovatno najkompletniji(dakle, ne i najbolji) igrac svih vremena... ove godine je do savrsenstva doveo svoj skok-sut, ono sto kroz prethodne godine nije stimalo, kao i igru u clutch momentima, a tu steroidi ne mogu da pomognu...

Utakmica broj 7 je najbolji primjer... Taktika San Antonia je bila da mu brane prodor te ostave malo vise prostora za sut , a on im se zahvalio sa preko 25 poena  iz skok-suta, od toga 5 trojki...

To što ima 150 kila mišića i brzinu, zbog čega niko normalan ne može da ga čuva ne čini ga najkompletnijim igračem, niti to što je počeo da pogađa kada mu ostave 2 metra otvorenog prostora. I Musli bi jednom krenuo pogađati sa toliko otvorenog prostora za šut.  :))

A niti to što je oko njega napravljena veštačka ekipa od superstarova ne pomaže najviše.

Btw, jesu li ovo sve hejteri, ili ima ljudi koji razumeju košarku.

:smeh1: :smeh1: :smeh1:

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #419 poslato: Jun 22, 2013, 10:04 »
Kolko amerikanci razumiju kosarku,to ne bi uzimao kao argument ovdje.

Meni se LBJ ne svidja zato sto je supercovjek.Takve fizikalije,to je jednostavno nesto sto nije svojstveno obicnim kosarkasima,on je toliko ispred svih po svim parametrima,da je borba sa njim jednostavno nemoguca. Covjek upravlja tijelom koje je mnogo kvalitetnije,bolje i sposobnije od ostalih.

Kao da non stop organizujemo trke dje ce biti neki AMG Mercedes i neki Golfovi,Skode,Pasati,Fiati i slicno.Na sta ce to da lici? Pfff... smor,kao prvo. A nidje ljepote kao drugo.Mnogo zanimljivije je gledat trku Jugica u nacionalnoj klasi,u ovom prvom drazi nema,niti vozaca tog Mercedesa mogu nesto da cijenim kao najboljeg svih vremena.

Uopste,sport vise nije ono sto je nekad bio i nema takmicarskog duha.Sve je otisli predlaeko i prezobiljno,bukvalno se timovi takmice koji ce izbacit jaci i mocniji bolid,nije to to...