Autor Tema: Srbija na OI  (Pročitano 134897 puta)

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
Odg: Srbija na OI
« Odgovor #600 poslato: Avgust 12, 2012, 01:20 »

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #601 poslato: Avgust 12, 2012, 04:26 »
Kako god ovo završilo ono mišljenje da su kolektivni sportovi kod nas glavni gubi svaku smisao poslije ovih OI...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #602 poslato: Avgust 12, 2012, 04:34 »
los zavrsetak losih igrara za nas.u sustini kakva je bila cela olimpijada tako i zavrsavamo...
cg je usla spremnija u ovaj mec,zelela medalju mnogo vise od nas i to je to...nasi su ocigledno zavrsili oi sa onim porazom od italije i nisu mogli da se vrate.
ostaje pitanje zasto su toliko pali i nisu odigrali ni jednu dobru utakmicu u eliminacionom delu.da li im je ta presija medalje toliko smetala ili sta ne znam.ali svaki sportista ipak mora da nauci da igra pod pritiskom,jer to i jeste ono sto cini nekog sportistu velikim...kaem ne znam zasto smo ovako lose origali u eliminacijama,ali nije ni bitno,cinjenica je da smo bili ocajni.selektor  je taj koji mora da nadje razloge toga i da ih podhitno eliminise...
u sustini koliko god sudjenje bilo diskutabilno,a u najmanju ruku je diskutabilno,nasi su u ovoj utakmici losi,i sudjenje sa tim nema nikakve veze...
« Poslednja izmena: Avgust 12, 2012, 04:38 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #603 poslato: Avgust 12, 2012, 04:40 »
Imamo samo jednu zamjenu, prije nego što Gojko bude morao ući...

AJDE DELFINI!!!!!!

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #604 poslato: Avgust 12, 2012, 04:43 »
I navijače nam isključite!!!!

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #605 poslato: Avgust 12, 2012, 04:47 »
los zavrsetak losih igrara za nas.u sustini kakva je bila cela olimpijada tako i zavrsavamo...
cg je usla spremnija u ovaj mec,zelela medalju mnogo vise od nas i to je to...nasi su ocigledno zavrsili oi sa onim porazom od italije i nisu mogli da se vrate.
ostaje pitanje zasto su toliko pali i nisu odigrali ni jednu dobru utakmicu u eliminacionom delu.da li im je ta presija medalje toliko smetala ili sta ne znam.ali svaki sportista ipak mora da nauci da igra pod pritiskom,jer to i jeste ono sto cini nekog sportistu velikim...kaem ne znam zasto smo ovako lose origali u eliminacijama,ali nije ni bitno,cinjenica je da smo bili ocajni.selektor  je taj koji mora da nadje razloge toga i da ih podhitno eliminise...
u sustini koliko god sudjenje bilo diskutabilno,a u najmanju ruku je diskutabilno,nasi su u ovoj utakmici losi,i sudjenje sa tim nema nikakve veze...
:smeh3: :smeh3: :smeh3: :smeh3:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #606 poslato: Avgust 12, 2012, 04:49 »
sudije su napravile bespotrebno cirkus od utakmice...

dobro je...

poceo sam da pisem post zato sto sam to mislio.ali posle 2-3recenice video sam da mozemo da se vratimo,pa sam i namerno zbog talije pisao i postavio...

i dalje mislim da je cg mnogo bolje usla u mec,vise zelela pobedu,iskreno mislim da su nam sudije probudile inat,i da samo zahvaljujuci vasaru koji su sudije napravile da smo mi dobili ovaj mec,da toga nije bilo siguran sam da bi cg dobila ovaj mec.jer realno gledano u ovom mecu su bili bolji...
« Poslednja izmena: Avgust 12, 2012, 04:49 NenadBG »

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #607 poslato: Avgust 12, 2012, 04:51 »
Dzaba i sudijeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

TO DELFINIIIIIIIIIIII!!!!!!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #608 poslato: Avgust 12, 2012, 04:51 »
sorti,ovo gore sam napisao i pre nego sto si ti postavio post...tako da procitaj objasnjenje...  ;)

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #609 poslato: Avgust 12, 2012, 04:53 »
За нас су ОИ тек почеле.  :))
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže BeerHunter

• Član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #610 poslato: Avgust 12, 2012, 04:57 »
Cestitke na zasluzenoj medalji, za medalju trebaju muda.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #611 poslato: Avgust 12, 2012, 06:07 »

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #612 poslato: Avgust 12, 2012, 06:08 »
Bravo momci!
Hvala na lepoj pobedi!

Hrvatima svaka cast na zlatu i uopsteno na OI...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #613 poslato: Avgust 12, 2012, 06:14 »
hrvatskoj svaka cast,zasluzno su uzeli zlato,iako ostaje zal sto smo mi uzeli samo bronzu,siguran sam da bi u eventualnom finalu dobili hrvate...

inace ostaje ono sto sam napisao u onom postu tokom utakmice,udovicic mora da analizira sta se desilo i zasto smo u eliminacionom delu toliko pali u formi,ni jednu od 3 utakmice nismo odigrali na onom nivou iz prvog dela...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #614 poslato: Avgust 12, 2012, 06:20 »
Традиционално не гледам СЦГ мечеве,малоприје сам сазнао резултат  ;D

Ипак и са овом бронзом,ова генерација (а и претходне) је подбацила.Није узето олимпијско злато,а заиста је требало. Шта је разлог,не знам,али 2004,па 2008 и сад још једне ОИ без врха...ипак безвезе.

У сваком случају,извукла се Олимпијада некако.4 медаље,ај добро,није лоше...

Прије меча,по неком осјећају,мислио сам да ће Црна Гора ипак узети бронзу,јер су играчи реално гладнији медаље,док на другој страни,после Аустралије и Италије,дјеловало ми је да је путања силазна.Штета што ово није било финале,јебем ли га...

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.