Autor Tema: Srbija na OI  (Pročitano 134886 puta)

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: Srbija na OI
« Odgovor #615 poslato: Avgust 12, 2012, 07:09 »
Bitna je samo pobeda, posebno posle onako tendencioznog i sramotnog suđenja, ovo je bilo gore nego u Pešti 2001, ili Malagi 2008...

Van mreže BeerHunter

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #616 poslato: Avgust 12, 2012, 07:18 »
Sudjenje je, kad se sve sabere, Bilo blago na strani CG. Ali ne toliko koliko se isticea. Iskreno, neka idkljucenja Srbije nisu mi bila jasna, Ali ni neka iskljucenja CG. Udovicic I Radjen su konstantno provocirali, sudije im to nisu dozvolile I to je ta razlika. Sada je sve to nebitno, Srbija je pokazala karakter I pobijedila. Mi ocigledno nemamo taj instikt ubice, da dokrajcimo protivnika kad je u nokdaunu.
« Poslednja izmena: Avgust 12, 2012, 07:27 BeerHunter »

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #617 poslato: Avgust 12, 2012, 07:31 »
los zavrsetak losih igrara za nas.u sustini kakva je bila cela olimpijada tako i zavrsavamo...
cg je usla spremnija u ovaj mec,zelela medalju mnogo vise od nas i to je to...nasi su ocigledno zavrsili oi sa onim porazom od italije i nisu mogli da se vrate.
ostaje pitanje zasto su toliko pali i nisu odigrali ni jednu dobru utakmicu u eliminacionom delu.da li im je ta presija medalje toliko smetala ili sta ne znam.ali svaki sportista ipak mora da nauci da igra pod pritiskom,jer to i jeste ono sto cini nekog sportistu velikim...kaem ne znam zasto smo ovako lose origali u eliminacijama,ali nije ni bitno,cinjenica je da smo bili ocajni.selektor  je taj koji mora da nadje razloge toga i da ih podhitno eliminise...
u sustini koliko god sudjenje bilo diskutabilno,a u najmanju ruku je diskutabilno,nasi su u ovoj utakmici losi,i sudjenje sa tim nema nikakve veze...

BRATE VOLIM TE!!! :smeh3:

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #618 poslato: Avgust 12, 2012, 07:45 »
Kako sam prso na suđenje...odmah mi se vratilo u glavu ona slika finala iz Malage....pa samo je falilo da nam isključe ekonoma i baba seru jebote! :censored:

I onda vrhunac zadnji napad mi nemamo s kim da uđemo u bazen(jer su svi isključeni)Zloković zove Loncija da siđe do bazena da URGIRA!!!

Pa Urgirajte...... :kafa:

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #619 poslato: Avgust 12, 2012, 07:58 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=Z-3ZbTZIxeY&feature=share[/youtube]

Zato sto su bezobrazni i zato sto je Grk govno.. Pa ovi nasi nek stave prst na celo i vide koga ce i da li ce opet pustati da pobede.. Naopako koliko sam popizdeo..
Hvala nasima na ovoj, slobodno mogu reci, antologijskoj pobedi..
Oprem dobro

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #620 poslato: Avgust 12, 2012, 08:55 »
Ima li negde snimak Milicine borbe/borbi?

Van mreže BeerHunter

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #621 poslato: Avgust 12, 2012, 09:00 »
Djembe je dobar I pametan momak, shvatice vec da je pretjerao sa komentarom:)

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #622 poslato: Avgust 12, 2012, 09:02 »
Djemba, mogao si i bez tog klipa  ;)
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #623 poslato: Avgust 12, 2012, 09:08 »
Nego da sumiramo.....do samo pre 24 sata kusur tamo vamo...bilo je ovo jako tužnih 14 dana...međutim Milica i vaterpolisti ovom "dramatičnom"brnzom su uveliko popravili utisak....

Sledeći put s manje očekivanja i pametniji u glavama....a eto neka sam i ja nešto pogodio...pre početka sam rekao da će Srbija osvojiti 4 medalje(doduše možda ne iz ovih sportova)..

Uglavnom bolje od Pekinga...sigurno.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #624 poslato: Avgust 12, 2012, 10:07 »
Milica Mandić će nositi večeras zastavu Srbije na zatvaranju OI...

Kako god bilo je ovo divnih 17 dana...

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #625 poslato: Avgust 13, 2012, 03:03 »
Nisam preterao, jer i sad hladne glave mislim isto.. Ne mogu da svatim da se potuku Nikola Janovic i Vanja Udovicic, kao sto ne ne mogu da shvatim da Zlokovic zove ljude s tribina da sidju dole.. Kao i to da Grk iskljucivo vidi kad neki u beloj kapici dobije po picci, a ne vidi kad ti isti biju kao da igraju protiv iskonskog neprijatelja..
Kao da sam gledao SRJ-CRO u Atlanti, a ne dva oko u glavi 2012.
Oprem dobro

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #626 poslato: Avgust 13, 2012, 03:22 »
I jos nesto.. Aca informacija je onakav i svakakav, al danas je rekao strasnu stvar, da vec znamo barjaktara u Riju i da je to Vanja Udovicic.. Smatram da mu je to zakinuto i ove godine, jer je po svemu to zasluzivao, kao sto je i Novak zakinut za Peking.. I ako neko, gledajuci iz ove perspektive to zasluzuje, onda je to on..

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=-ju-sbHR85M[/youtube]
« Poslednja izmena: Avgust 13, 2012, 03:23 djemba djemba »
Oprem dobro

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #627 poslato: Avgust 13, 2012, 03:23 »
Nažalost, samo još nekolicina nas zanesenjaka gaji tu iluziju o "dva oka u glavi"...

realnost je potpuno drugačija...

kakve sam komentare danas čuo od nekih ljudi, i šta se sve može pročitati...

a onda se naravno sve to prenosi i na sportiste...
« Poslednja izmena: Avgust 13, 2012, 03:24 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže BeerHunter

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #628 poslato: Avgust 13, 2012, 09:19 »
Ok Djemba Ali zasto ne dodas da je Udovicic jedan of najprljavijih igraca u Evropi I otkud znas sta se desavalo u bazenui van njega? Nikola Janovic jos nikada nikog udario Nije, to mogu ocekivati od Petrovica ili Paskovica, ali I'd Janovica ne. Drugo, imali ste 4 iskljucenja vise, ukupno 16. Mi protiv Madjarske 18. I nije Radjen slucajno dobio crveni karton, vec je nakon faula dva puta pokusao preko vode da udari Paskovica. Udovicic svaku utakmicu pokusava da isprovocira sudiju, vise mu to ne prolazi. I da, iskljucen je I nas pomocni trener, Ali u onom metezu nije ni konstatovano. Kako god, sa klipom si pretjerao jer nema veze sa sportom.

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #629 poslato: Avgust 13, 2012, 09:41 »
Nisam ni rekao da je samo Janovic udario Vanju, vec da mi nije jasno da se njih dvojica potuku.. I koliko god Vanja bio prljav, celu zadnju cetvrtinu su se tukli, tad je samo kulminiralo.. A sto se Radjena tice, dva minuta kasnije, kad je Filipovic dao gol sa igracem vise, imas situaciju da jedan igrac CG tri puta u roku od 10 sekundi pokusava da otkine glavu Pijetlovicu, isto kao Radjen pre toga, al to se naravno ne konstatuje.. 4 iskljucenja nije ni malo, a pogotovo je sporan njihov tajming, jer je CG najvise iskljucenja dobila kad je ubedljivo vodila..
I ono sto ste vi doziveli u rukometu protiv Norveske, to se desavalo juce u bazenu, i ubedjen sam da bi Crna Gora pobedila da je bilo posteno sudjenje, jer su ovako samo probudili inat kod nasih..

A sto se klipa tice, nema veze sa sportom, al ni ono juce nije imalo apsolutno nikakve veze sa sportom..
U svakom slucaju, ako sam te povredio sa klipom, i jos nekog, ja se izvinjavam..
Oprem dobro