laki,mogao si da procitas da sam rekao da je sudija ostetio partizan za penal,pa nikako onda ne mogu da tvrdim da je namerno pomogao partizanu...a ovo lukino sam naveo kao primer,posto se digla frka od strane partizana u ova dva kola vezano za sudjenje.
mislim,cak bih i smeo da se kladim da sudije u prve dve utakmice nisu zelele namerno da ostete partizan,ali sam siguran da su sudije upozorene da ne smeju da se desavaju situacije da partizan bude poguran.
bilo kako bilo,cinjenica je da postoje 2 odluke u prva dva kola koje su sumnjive,a obe su dosudjene na partizanovu stetu.to isto kod nas nije slucajno.hocu reci da novi vetrovi duvaju u fss-u i u sudijskoj komisiji. partizan se ocigledno ni najmanje ne stiti,ja se nadam da se ni zvezdi nece pomagati,bar ne van nekih sitnica,u smislu veci je klub pa se lakse svirne neki faul,ali znaci nista krupno. u sudijsku komisiju je ukljucen mrakic,covek iz zvezde.
nakon toga sudijska komisija u dve sumnjive situacije,koje sigurno u najmanju ruku moze da se kaze da moze i ne mora da se svira(kao sto rekoh ja smatram da je u prvom kolu sudija opravdano ponistio gol partizana,a da je u drugom kolu partizan ostecen za penal), sudijska komisija zauzima stav da su sudije ok svirale,i da partizan nije ostecen. to sigurno nije slucajno.partizan gubi uticaj,a zvezda ga jaca. ocigledno zvezda preko politickog uticaja i snage sns-a jaca svoju poziciju
laki iznosim svoje misljenje i stavove,ne jurim nepravdu.nadam se da ti je malo jasnije sta sam mislio...