Anketa

Tole odlazi?

Sa srecom, vrijeme mu je...
5 (29.4%)
Tole resiste!
12 (70.6%)

Ukupno glasova: 17

Anketa završena: Septembar 22, 2013, 05:03

Autor Tema: Jelen Bunkerliga  (Pročitano 258084 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: Jelen Bunkerliga
« Odgovor #810 poslato: Mart 07, 2014, 10:38 »
Nešo, ti opet kao Kalimero juriš nepravdu?
Luka je trebao da dobije minimum žuti, svima je jasno. Šta si hteo time da kažeš? Da je sudija pomogao namerno partizanu?
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #811 poslato: Mart 07, 2014, 11:53 »
laki,mogao si da procitas da sam rekao da je sudija ostetio partizan za penal,pa nikako onda ne mogu da tvrdim da je namerno pomogao partizanu...a ovo lukino sam naveo kao primer,posto se digla frka od strane partizana u ova dva kola vezano za sudjenje.

mislim,cak bih i smeo da se kladim da sudije u prve dve utakmice nisu zelele namerno da ostete partizan,ali sam siguran da su sudije upozorene da ne smeju da se desavaju situacije da partizan bude poguran.
bilo kako bilo,cinjenica je da postoje 2 odluke u prva dva kola koje su sumnjive,a obe su dosudjene na partizanovu stetu.to isto kod nas nije slucajno.hocu reci da novi vetrovi duvaju u fss-u i u sudijskoj komisiji. partizan se ocigledno ni najmanje ne stiti,ja se nadam da se ni zvezdi nece pomagati,bar ne van nekih sitnica,u smislu veci je klub pa se lakse svirne neki faul,ali znaci nista krupno. u sudijsku komisiju je ukljucen mrakic,covek iz zvezde.
nakon toga sudijska komisija u dve sumnjive situacije,koje sigurno u najmanju ruku moze da se kaze da moze i ne mora da se svira(kao sto rekoh ja smatram da je u prvom kolu sudija opravdano ponistio gol partizana,a da je u drugom kolu partizan ostecen za penal), sudijska komisija zauzima stav da su sudije ok svirale,i da partizan nije ostecen. to sigurno nije slucajno.partizan gubi uticaj,a zvezda ga jaca. ocigledno zvezda preko politickog uticaja i snage sns-a jaca svoju poziciju

laki iznosim svoje misljenje i stavove,ne jurim nepravdu.nadam se da ti je malo jasnije sta sam mislio...
« Poslednja izmena: Mart 08, 2014, 01:25 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #812 poslato: Mart 08, 2014, 10:06 »

u sudiskoj se sad najvise pita Igor Radojcic a to znaci da nema vise protekcije za crno bele
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #813 poslato: Mart 08, 2014, 10:28 »
Ja sam za to da ove sezone bude totalna protekcija za crveno-bele. Zaslužili su.
« Poslednja izmena: Mart 08, 2014, 10:28 nyc »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #814 poslato: Mart 08, 2014, 12:00 »
Ja sam za to da ove sezone bude totalna protekcija za crveno-bele. Zaslužili su.

na maliot komsija mu nema spas :nono:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #815 poslato: Mart 08, 2014, 02:45 »
Citat
Slobodašima zabranjen ulazak u Novi Pazar
Foto: Kurir-info.rs

Navijački konvoj, koji je u subotu u 10:30 trebao da put Novog Pazara krene sa Begluka, ipak neće ići!

Naime, danas u popodnevnim časovima, iz Fudbalskog kluba Novi Pazar stigao je dopis da Slobodnim navijačima neće biti dozvoljen ulazak na stadion, kao i da će vozilima sa Užičkim tablama biti onemogućen ulazak u grad! Tek tako, bez nekog jasnog razloga i obrazloženja. Nakon skandala od pre samo dve nedelje, kada je četrdesetak Slobodaša džaba putovalo u 375 km udaljenu Suboticu, dešava se možda i još veći skandal, gde se krši ustavom zagarantovana sloboda kretanja!

Za razliku od Pazaraca, koji su u Užicu nesmetano boravili, usput bakljama oštetivši ganc novu tartan stazu, navijači Slobode ni treću godinu uzastopno neće moći da bodre svoj klub u gradu na Jošanici.

Podsećamo, u čuvenoj utakmici 2003. godine, odigranoj pred preko 10000 gledalaca, Slobodaši su bili prva organizovana navijačka grupa koja je bodrila svoj klub na ovom vrućem terenu.

Inace Sloboda vec 2 sezone tamo igra pred praznim tribinama, kao i mi, te i nas vrv ocekuje neka slicna prica.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #816 poslato: Mart 11, 2014, 02:37 »
Cekaj, ja zaista ne vidim ovde neki smisao...iz NP kazu da su ih iz Uzica kasno obavestili, tj. da su prvo rekli da ne dovode navijace, a tek naknadno da dovode...mislim, ako su dole vec bile i ozbiljnije grupe od navijaca Slobode ne vidim sta bi oni dobili time da bas njima namerno ne dozvole prisustvo?
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #817 poslato: Mart 11, 2014, 03:21 »
  talasa Piskavac jer mu gori pod nogama pa pravi mobilizaciju Užičana pred vrlo bitnu utakmicu sa Nišlijama koje je napustio trener Bekvalac, da bi se išlo u Pazar moraju se obavestiti nadležni organi na vreme ...

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #818 poslato: Mart 11, 2014, 05:15 »
Bekvalac opet otišao  :eek: , lik je izmenio kompletna dva saziva Superlige (bez CZV i Partizana), a nigde nije ostao duže od godinu dana

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Poslednja izmena: Mart 13, 2014, 10:32 NenadBG »

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #820 poslato: Mart 15, 2014, 05:56 »
Kakav penal.  :smeh3: :smeh3: :smeh3:
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #821 poslato: Mart 15, 2014, 08:11 »
izgleda da ima neko snajpersko gnezdo na Marakani  :eek: .

Al što se mali Čančarević rabranio danas, svaka čast  :D

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #822 poslato: Mart 15, 2014, 08:36 »
dobro protiv vas je bio kriv samo za 2gola,i to ona prva koja su prelomila mec,i fakticki ga i zavrsili.mora se priznati da je imao jako znacajan ucinak i na toj utakmici  :D

za penal cu kada vidim na tv-u iz vise uglova,usporeno i sl...

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #823 poslato: Mart 15, 2014, 08:41 »
Bunker liga je danas demonstrirala zašto je tako zovemo..... :D

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #824 poslato: Mart 15, 2014, 09:09 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=I45P5YU-juI[/youtube]

ovde se nista ne vidi.ispadne da nije penal,ali se ovde jako lose vidi,sramota da se ocvako rade prenosi,da se fakticki nista ne vidi,da ne postoji snimak iz drugog ugla,sa strane,iza gola i sl.kada pogledam snimak i iz nekog drugog ugla onda cu reci svoje misljenje(bice ili na sos-u ili na rsb-u sigurno iz nekog drugog ugla)...