Anketa

Tole odlazi?

Sa srecom, vrijeme mu je...
5 (29.4%)
Tole resiste!
12 (70.6%)

Ukupno glasova: 17

Anketa završena: Septembar 22, 2013, 05:03

Autor Tema: Jelen Bunkerliga  (Pročitano 257822 puta)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: Jelen Bunkerliga 2012/13
« Odgovor #390 poslato: Avgust 19, 2013, 02:44 »
aha, sad je krenula metrika  :D , veljoilićevska podela na krađu i kraduckanje...

Očekujem novi patent, gradacijsku tablicu sudijskih grešaka ili podelu na

- krađe kao takve

- prihvatljive krađe.  :yawn:

Jebeš mi sve, da reprezentacija ima malo bolje rezultate tačno bih iz inata branio Tolinja.

Nema nikakve podele. Novi Pazar je pokraden protiv Partizana. Sloboda je pokradena protiv Cukarickog.

Partizan je pokraden protiv Radničkog, Jagodina je pokradena protiv Crvene Zvezde. Nema podele.
Utakmicu Partizana i Radnickog nisam gledao, a da je Jagodina pokradena protiv Zvezde -  to mozes da pricas nekom drugom. I ako je sve tako, kako je onda sudjenje bolje ovde nego u premijer ligi?
"This is exactly what football should be about."

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #391 poslato: Avgust 19, 2013, 02:50 »
  e kad je Toša ušao u poštene onda je stvarno sve otišlo u kurac :zbunjen:

Čovek je decenijama na istoj poziciji, a materijalno nije ni prići ovim ostalim biznismenima koji su se između ostalog nakrali i na račun klubova, tako da je za moje slovo pošten  :)

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #392 poslato: Avgust 19, 2013, 02:55 »
aha, sad je krenula metrika  :D , veljoilićevska podela na krađu i kraduckanje...

Očekujem novi patent, gradacijsku tablicu sudijskih grešaka ili podelu na

- krađe kao takve

- prihvatljive krađe.  :yawn:

Jebeš mi sve, da reprezentacija ima malo bolje rezultate tačno bih iz inata branio Tolinja.

Nema nikakve podele. Novi Pazar je pokraden protiv Partizana. Sloboda je pokradena protiv Cukarickog.

Partizan je pokraden protiv Radničkog, Jagodina je pokradena protiv Crvene Zvezde. Nema podele.
Utakmicu Partizana i Radnickog nisam gledao, a da je Jagodina pokradena protiv Zvezde -  to mozes da pricas nekom drugom. I ako je sve tako, kako je onda sudjenje bolje ovde nego u premijer ligi?

zato što u Premijer ligi (a i u većini drugih uspešnih sistema, ne samo u sportu) postoji kultura sagledavanja svojih grešaka primarno, pa tek onda tuđih. U takvom ozračju, kod nas sudije nikad ne bi došle na red.

Nažalost, taj način razmišljanja u Srbiji teško može zaživeti.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #393 poslato: Avgust 19, 2013, 03:00 »
  e kad je Toša ušao u poštene onda je stvarno sve otišlo u kurac :zbunjen:

Čovek je decenijama na istoj poziciji, a materijalno nije ni prići ovim ostalim biznismenima koji su se između ostalog nakrali i na račun klubova, tako da je za moje slovo pošten  :)
tvoje slovo je samo obično proseravanje  :nono:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #394 poslato: Avgust 19, 2013, 03:04 »
a da je Jagodina pokradena protiv Zvezde -  to mozes da pricas nekom drugom.

drug Raka na Crnoj tačCi snimak prvog gola Ninkovića tumači kao ofsajd (Onilo ili Dauda), ja to ne pričam nikome.

Naravno, nije bilo tendencije u (ne)sviranju, tako da je to na "Velja Ilić skali" kraduckanje, za razliku od onog nesrećnika na JNA koji je video onako kako je, a svirao drugačije, tendenciozno, što je krađa  :yawn:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #395 poslato: Avgust 19, 2013, 03:39 »
Ne gledam druga Raku, nikakav ofsajd najiskrenije nisam primetio, primetio sam medjutim igranje rukom u sesnaestercu desnog beka Jagodine u prvom poluvremenu. Reci da je Jagodina pokradena (ili pokraduckana) u ovoj utakmici ne odgovara istini. A pogotovo nema veze sa zivotom dovoditi ovu utakmicu u bilo kakav zamisliv zajednicki kontekst sa oruzanom pljackom protiv Novog Pazara.

Volim da mislim da ponesto znam o Premijer ligi i tamosnjem "ozracju". Utoliko pre smatram da tamosnje sudjenje i ovo sto imamo prilike ovde da vidimo iz kola u kolo prosto ne staju u istu recenicu.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #396 poslato: Avgust 19, 2013, 03:58 »

Grešiš, meni su "idoli", Dule, PSD, Todorić... pa i Šilobad  :))  

Zato što oni pošteni radom i znojem gaze nepošten rad svih ostalih u državi, a što se tiče Toleta, Đure, ja samo ne pravim razliku između njih Kokeze,  Lukića, Vesića, Terzića, Čovića, pošto razlika između svih njih je nepostojeća i nama boljih ili gorih svi su ološi u istoj meri.
ja sam mislio da smo se vec dogovorili da bajke ne pisemo na ovoj temi,nego da za to otvorimo posebnu temu  :rofl:
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #397 poslato: Avgust 19, 2013, 06:33 »
vezano za pricu o budzetima zvezde i partizana.

Citat
Kako je standardni golman Ocelula, junak osvajanja šampionske titule, došao u situaciju da trenira sa drugim timom?
''Sve je počelo kada se pre godinu i po promenila vlast u klubu. Naš bivši predsednik postao je gradonačelnik Galacija, a na njegovo mesto došao je Narcis Radučan koji je pokušao da donese svoj stil rada koji je uključivao promenu igrača koji su 'držal' tim. Uključujući i mene. Sve vreme se trudio da me skloni iz ekipe, ali nije imao argumenata. Jedan od razloga za takav odnos bile su naše velike plate, međutim, ono što on ne uspeva da objasni je jedna činjenica: kada smo se plasirali u Ligu šampiona, mi igrači smo klubu, čiji je godišnji budžet pet miliona evra, doneli 25 miliona prihoda. Godinu dana kasnije na klupskom računu je ostalo nula evra, dok je sada minus od pet miliona. Zbog toga je Ocelul ušao u insolvencu, pa je pokušana reorganizacija smanjenjem plata''.
http://www.mozzartsport.com/vesti/grahovac-upravi-ocelula-ne-umete-da-pricate-sa-sampionima-ali-ste-mladi-naucicete

znaci rec je o ocelulu.ok nije jedan od najvecih rumunskih klubova,ali su bili prvaci rumunije i igrali el.a i znamo da se u rumuniji dosta ulaze u fudbal,pa je zanimljivo videti budzet nekog njihovog tima koji je moze se reci iz gornjeg dela tabele,ali ne jedan od najvecih i najbogatijih...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #398 poslato: Avgust 19, 2013, 06:53 »
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=19&nav_id=744250

iz saopstenja fss vidi se da su i te kako poljuljani i da im se ocigledno i te kako drmaju fotelje.inace ne bi zbog 5min kasnjenja trazili odmah zestoke kazne,pored toliko neregularnosti kod nas u prvenstvu,pricali zbog kasnjenja od 5min o neregularnosti takmicenja i sl...

inace ocigledno je fss izgubio zajednicu kada je lekic dosao na celo.vec je bilo nekih najava toga,da je u stvari izbor lekica pocetak kraja ove garniture fss.videcemo da li ce tako biti...
http://www.mozzartsport.com/vesti/lekic-kako-zajednica-da-kaznjava-kad-fss-drzi-disciplinsku-komisiju
« Poslednja izmena: Avgust 19, 2013, 07:37 NenadBG »

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #399 poslato: Avgust 19, 2013, 07:32 »

Ja rekoh da ce Karadzic da ode ako mu kazu "ajde,dosta je vise,povuci se malo,talasa se previse" a da ce njegovo mjesto zauzeti neko drugi ko ce da radi 'posao'. Ipak,naravno da treba da ode.Ne od sad,ne od prosle ili one tamo sezone,vec od pocetka.Nije trebao ni da dolazi,kao ni ovaj posle njega.Ja cu i protiv njegovog naslednika biti od pocetka,a ne kad ga pustimo da zasere dvije-tri sezone na stetu ovoga ili onoga,pa onda da se cera.

Na Balkanu - uvijek opozicija svemu. (Osim KKP-u,za sad)

Protesti navijaca su presmesni, kad su se vec okupili mogli su da porazbijaju koji izlog ili da prevrnu nekoliko zamrzivaca sa sladoledom i prestrase starce koji prodaju isti...Jebes okupljanje bez vandalizma

Protesti su presmijesni,zato sto su licemjerni.Da se sjutra okrene situacija,kurac bi protestvovali,eto.

Nisu presmijesni zbog nelomljenja.Tebi vidim ne valja kad lome,ne valja kad ne lome  :zbunjen:

brate Faule jel prevruce u CG, pa nisi prepoznao ironiju u mom komentaru, dje zapelo?
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #400 poslato: Avgust 19, 2013, 08:59 »
Ma prepoznao sam ironiju,ali ne ide da se razvlace i kad naprave sasvim miran i civilizovan protest :)

Ja sam pozdravio dovodjenje Djembe,iako veceg mrzioca lika,a narocito djela Dragana Djurica,na ovom forumu tesko da ima :) Kad je nesto ok,onda je ok :)
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #401 poslato: Avgust 19, 2013, 09:50 »
Ako neko ima pravo da se žali na suđenje u JSL to su "mali" klubovi.
nema većeg licemerja nego kada o suđenju diskutuju predstavnici Partizana i Zvezde.

Slobodu su OSAKATILI u prve dve utakmice.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
Odg: .
« Odgovor #402 poslato: Avgust 19, 2013, 11:07 »
Ma prepoznao sam ironiju,ali ne ide da se razvlace i kad naprave sasvim miran i civilizovan protest :)

sa dilerima droge, fasistima i nasilnicima nista nije mirno i civilizovano.
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #403 poslato: Avgust 20, 2013, 08:44 »
Juče je dvadesetak ljudi uz pomoć policije ušlo u kuću Ace Bulića.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #404 poslato: Avgust 20, 2013, 09:26 »
Juče je dvadesetak ljudi uz pomoć policije ušlo u kuću Ace Bulića.
ne kapiram.ko su ti ljudi?sto su nasilno ulazili u kucu?