Anketa

Tole odlazi?

Sa srecom, vrijeme mu je...
5 (29.4%)
Tole resiste!
12 (70.6%)

Ukupno glasova: 17

Anketa završena: Septembar 22, 2013, 05:03

Autor Tema: Jelen Bunkerliga  (Pročitano 257806 puta)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: Jelen Bunkerliga
« Odgovor #900 poslato: April 29, 2014, 01:49 »
Naravno da nema talasanja, bar ne ovde na forumu. Ali, i to nesto kaze.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #901 poslato: April 29, 2014, 02:25 »
nisam mislio na forum,nego u javnosti uopsteno...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #902 poslato: April 29, 2014, 02:44 »
aha ok. ja sam tebe razumeo da si tada pricao da se po politickoj liniji gura zvezda,a ne i zvezda i partizan...

ako sam bio protiv guranja crno belih od strane fudbalske mafije na čelu sa svinjoglavim Toletom to ne znači da ću sad zatvoriti oči kad se to isto radi na račun crveno belih
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #903 poslato: April 29, 2014, 04:20 »
aha ok. ja sam tebe razumeo da si tada pricao da se po politickoj liniji gura zvezda,a ne i zvezda i partizan...

ako sam bio protiv guranja crno belih od strane fudbalske mafije na čelu sa svinjoglavim Toletom to ne znači da ću sad zatvoriti oči kad se to isto radi na račun crveno belih

Samo jos nikako da saznamo kako se to gura Zvezda.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #904 poslato: April 30, 2014, 09:15 »
   džaba je nekom to objašnjavati kad se slepo veruje u sjajan niz od 15 zasluženih pobeda  :kafa:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #905 poslato: April 30, 2014, 02:00 »
Da, lakse je lupetati da je namesteno 15 utakmica bez ijednog jedinog argumenta.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #906 poslato: April 30, 2014, 02:03 »
Da, lakse je lupetati da je namesteno 15 utakmica bez ijednog jedinog argumenta.
najlakše je zabiti glavu u pesak  :no:  čuj 15 pobeda u nizu bez nameštanja pa u to ni Sejo Stojanović ne veruje  :nono: 

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #907 poslato: April 30, 2014, 02:17 »
Najlakse je trovati bez ijednog jedinog argumenta. Da cujemo, sta je namesteno? 15 utakmica? 10 utakmica? Koje konkretno ili sve do jedne? O cemu vise pricas?

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #908 poslato: April 30, 2014, 03:01 »
  pričam o zaslepljenosti navijača koji kad njihov klub dobija zaborave sve jer je titula i prekid dominacije Partizana dovoljan razlog da se zabije glava u pesak pred.Kao što već sto puta rekoh kome je do verovanja neka veruje u to da Zvezda igra sjajano i sve pobeđuje na kvalitet ali ja jednostavno znam da ovaj tim sa ovim trenrom ni u drugoj ligi Srbije ne bi mogao da napravi takvu seriju pobeda.Pogledao sam dovoljno fudbala da mogu to da procenim

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #909 poslato: April 30, 2014, 03:42 »
Te opste price ostavi za birtiju ili Andjusa ili neke slicne zaslepljene sujetne demagoge. Vise puta sam te pitao da kazes konkretno sta je to "namesteno", ko je i kada namestio, koje su to konkretno "zatvorene" utakmice, ali ne, ni "o" od odgovora. A ti u svojoj mudrosti i dalje veruj svojim vrhunskim procenama da je zatvoreno 15 utakmica kada vec ne umes da napises nista konkretno.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #910 poslato: April 30, 2014, 04:23 »
Starino, mislim da preteruješ.

Od tih 15 pobeda, bar deset je došlo posle stvarno bolje igre. Dve tri su bile povuci-potegni i bar dve su plod čiste sreće.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #911 poslato: April 30, 2014, 07:37 »
pero,ni malo mi nije strana prica o namestanju,znas i sam da sam i ja pricao o tome.ne sada,ali za neke ranije periode da. sada apsoltno nemam informacije da je neka utakmica bila namestena.zato bih voleo da konkretno kazes sta je po tebi namesteno u tih 15utakmica.
koliko se secam spominjao si utakmice sa napretkom(za koju sam ti i tada rekao,da sigurno nije bila namestena),jagodinom i spartak.jel mislis da su te 3 utakmice namestene,ima li jos neka ?i na osnovu cega mislis da je namesteno,na osnovu onoga sto si video na terenu,na osnovu nekih informacija koje imas?na osnovu dobrih odnosa sa upravama tih kluba(jer si ocigledno spomenuo klubove koji su sada u dobrim odnosima sa nama-spartak i simonovic su nam saveznici iz borbe protiv toleta,sa jagodinom godinama imamo najbolji odnosod svih klubova-iako nisu bili protiv toleta,niti su nas podrzali bilo kada u inicijativama u fss-u,a u napretku su naravno sve nasi bivsi clanovi uprave i igraci) ili jos nesto?
« Poslednja izmena: Maj 01, 2014, 08:15 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #912 poslato: Maj 01, 2014, 06:09 »
ima li iko ijedan dokaz za neku utakmicu u Srbiji da je namastena?znači li to da nema nameštanja?

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #913 poslato: Maj 01, 2014, 06:16 »
Blefer je apsolutno u pravu. Trazite konkretan dokaz i da se konkretno prstom upre u tu i tu utakmicu. Isto to je vama govorio Tole kad ste se bunili zbog namjestanja. Eto,razmislite malo o tome.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #914 poslato: Maj 01, 2014, 07:27 »
"Konkretan" dokaz u smislu dogovora nekog "ozgo" i sudije ozdo koji je snimljen + još i snimak gde sudija u nekom hotelu prima keš - to nećemo gledati.
ALI, postoji nešto mnogo jednostavnije i očighlednioje, a to su dogadjanja na terenu. Recimo jsd-Novi Pazar. Jel treba nekom e bilo kakav dodatni dokaz da je ono sudija direktno režirao? Finale kupa jsd-Vojvodina. Jel i za to treba da jurimo telefonski snimak? Nemojte da se zajebavamo.

Nameštanje je onda kada sudija izvuče loptu izvan 16, a faul je bio unutar, ili obratno. Nameštanje je kad sudija oprosti igranje rukom u 16 (kao nama protiv Smedereva). Nameštanje je kad sudija poništi gol zbog navodnog ofsajda (ko se seća kup utakmice cz-jsd i Milijaševog poništenog gola koji bi prelomio tu utakmicu u našu korist?). 

Kakve više "dokaze" tražite, aman?