Bitna pobeda. Ovaj tim je limitiran ali igra pozrtvovano, voljni momenat je prisutan, sto odavno nije bio slucaj. Za nesto vise bice neophodno da se sklopi odbrana, jer ovo je ocajno. Protiv Irske smo primili dva smehotresna gola, prvih 15 minuta u Moldaviji bi kaznila bilo koja iole ozbiljnija reprezentacija a sinoc...jaoj mila majko. Arnautovic je decu pravio Ivanovicu, Bane je ozbiljan covek i igrac koji je imao ozbiljnu karijeru, ono je bilo tuzno za gledati. Drugo, ovaj Stefan Mitrovic je idiot par excellence...sta on sebi dozvoljava, pa to je strasno. Kolarovu upriliciti oprostajnu utakmicu, hvala i dovidjenja, idi tetoviraj se, glumataj i majmunisi u Mancesteru. Srecom je dobio drugi zuti - i to na dirljivo kretenski nacin - te ga necemo gledati u Kardifu. Nejasno mi je cemu tacno sluzi Rukavina. Morace tu da padne ili dodatno uigravanje ili da se proba sa onim djubretom Maksimovicem, nesrecnim Mladenovicem levo, Nastasicem ili eventualno zvati Tomovica iz Fiorentine koji takodje nije neka sreca...sta god radio, Muslin to mora pod hitno da resava.
Sto se veze tice, cekamo Matica kao ozebli sunce. Ne ide da imamo dva nekreativna panja na zadnjem veznom. Svaka cast i Milivojevicu i Ljubi fejsi za sinoc, ali nije to to. Ne znam zasto ne zove Gruju, valjda sto nije standardan u Liverpulu, sta li...sa druge strane, sjajna stvar je sto smo dobili vodju tima. Dusan Tadic je igrac za mnogo vece ekipe od Sautemptona, sto ce se, ubedjen sam, i videti na leto. On je sinoc pravio magiju, nista mu nisu mogli, dve asistencije i gol. Kostic juce nije odigrao dobar mec, mada je ona stikla pokazala dosta toga. A Mitrogol je napokon opravdao nadimak. Molim lepo, dva komada, noga i glava. Jeste da su to tadicevi golovi, ali svejedno, napokon je opravdao poziv. Iako, bih, ruku na srce, umesto njega i Pavlovica radije gledao Djurdjevica ili Filipa Djordjevica.
Da ne bi one nesrecne kise protiv Iraca mi bismo imali svih devet bodova. Ali i ovako je super, prvi smo na tabeli trenutno, idemo u Vels, i to, boga mi, idemo da pobedimo. Nisu Velsani nikakav bauk, u jenom ranijem ciklusu smo ih razmontirali i ovde i tamo, nejaka Gruzija je sinoc mogla da ih dobije bez problema.
Ono sto je najbitnije u celoj prici, ne samo da smo dobili vodju tima, vec smo, izgleda, dobili i selektora na duze staze. Slavoljub Muslin, za sada,