Autor Tema: Kvalifikacije za SP  (Pročitano 139911 puta)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
Odg: Kvalifikacije za SP
« Odgovor #180 poslato: Oktobar 10, 2016, 10:15 »
a što je s Ljajićem i Sulejmanijem?!  :zbunjen:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #181 poslato: Oktobar 10, 2016, 10:22 »
a što je s Ljajićem i Sulejmanijem?!  :zbunjen:

pitao si za baš napadače a ni Sulejmani ni Ljajić nisu taj tip. Ljajić se po ko zna koji put pokačio sa trenerom a Sulejmani nije u prvom planu. Imamo tu i Andriju Živkovića koji ako se ustali u Benfici može da bude baš adekvatna zamena za Tadića
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #182 poslato: Oktobar 10, 2016, 10:54 »
Bitna pobeda. Ovaj tim je limitiran ali igra pozrtvovano, voljni momenat je prisutan, sto odavno nije bio slucaj. Za nesto vise bice neophodno da se sklopi odbrana, jer ovo je ocajno. Protiv Irske smo primili dva smehotresna gola, prvih 15 minuta u Moldaviji bi kaznila bilo koja iole ozbiljnija reprezentacija a sinoc...jaoj mila majko. Arnautovic je decu pravio Ivanovicu, Bane je ozbiljan covek i igrac koji je imao ozbiljnu karijeru, ono je bilo tuzno za gledati. Drugo, ovaj Stefan Mitrovic je idiot par excellence...sta on sebi dozvoljava, pa to je strasno. Kolarovu upriliciti oprostajnu utakmicu, hvala i dovidjenja, idi tetoviraj se, glumataj i majmunisi u Mancesteru. Srecom je dobio drugi zuti - i to na dirljivo kretenski nacin - te ga necemo gledati u Kardifu. Nejasno mi je cemu tacno sluzi Rukavina. Morace tu da padne ili dodatno uigravanje ili da se proba sa onim djubretom Maksimovicem, nesrecnim Mladenovicem levo, Nastasicem ili eventualno zvati Tomovica iz Fiorentine koji takodje nije neka sreca...sta god radio, Muslin to mora pod hitno da resava.

Sto se veze tice, cekamo Matica kao ozebli sunce. Ne ide da imamo dva nekreativna panja na zadnjem veznom. Svaka cast i Milivojevicu i Ljubi fejsi za sinoc, ali nije to to. Ne znam zasto ne zove Gruju, valjda sto nije standardan u Liverpulu, sta li...sa druge strane, sjajna stvar je sto smo dobili vodju tima. Dusan Tadic je igrac za mnogo vece ekipe od Sautemptona, sto ce se, ubedjen sam, i videti na leto. On je sinoc pravio magiju, nista mu nisu mogli, dve asistencije i gol. Kostic juce nije odigrao dobar mec, mada je ona stikla pokazala dosta toga. A Mitrogol je napokon opravdao nadimak. Molim lepo, dva komada, noga i glava. Jeste da su to tadicevi golovi, ali svejedno, napokon je opravdao poziv. Iako, bih, ruku na srce, umesto njega i Pavlovica radije gledao Djurdjevica ili Filipa Djordjevica.

Da ne bi one nesrecne kise protiv Iraca mi bismo imali svih devet bodova. Ali i ovako je super, prvi smo na tabeli trenutno, idemo u Vels, i to, boga mi, idemo da pobedimo. Nisu Velsani nikakav bauk, u jenom ranijem ciklusu smo ih razmontirali i ovde i tamo, nejaka Gruzija je sinoc mogla da ih dobije bez problema.

Ono sto je najbitnije u celoj prici, ne samo da smo dobili vodju tima, vec smo, izgleda, dobili i selektora na duze staze. Slavoljub Muslin, za sada,  :palac:
"This is exactly what football should be about."

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #183 poslato: Oktobar 10, 2016, 01:45 »
Rukavina je juče bio dobar,šta je on kriv što je Mitrović Stefan namestio gol Austriji i što je Bane na veliku žalost rekreativacveć neko vreme?

Milunovića kojeg je Pero spominjao jecpovređen neko vreme imače siguran sam da bi on bio u 11..

Sa Matićem u sredini to će biti druga priča,ne da se ne bojim Velsa već sam siguran da ih tamo možemo dobiti samo da konačno i zatvorimo nešto nazad.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #184 poslato: Oktobar 10, 2016, 02:16 »
Nije on kriv sto je Mitrovic nesposoban nego je kriv sto mu se Arnautovic setkao kako je hteo.

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #185 poslato: Oktobar 10, 2016, 02:17 »
A je li Ljajic povrijedjen ili Muslin ne racuna na njega?

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #186 poslato: Oktobar 10, 2016, 02:21 »
Prvo mu se navodno nije uklapao, pa je onda bio povredjen za neke preijateljske utakmice, mada znajuci njegov ajde da kazemo temperament verujem da nije hteo da sedi na klupi. Kako god, citam da Muslin putuje u Torino kako bi razgovarao sa njim...

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #187 poslato: Oktobar 10, 2016, 02:49 »

Prilikom intoniranja "Bože pravde".....

https://www.youtube.com/watch?v=06i2IFTIx5g

:mukica:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #188 poslato: Oktobar 10, 2016, 02:50 »
Meni je nestvarno da su uspeli takvog igraca da propuste...kakvi genijalci.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #189 poslato: Oktobar 10, 2016, 02:56 »
pa i dragovic lagano ima mesta kod nas.a za njega se dobro secam da su nasi prvi put culi kada je austrija dosla da igra na turniru cele vilotic,dal U18 ili U19 selekcija,nije ni bitno. i nasi kao vidi ovaj mali bas je dobar,mogli bi da ga kontaktiramo i sl,i dok su nasi pravili taktiku i sl(mozda su i uspostavili neki prvi kontakt),on je vec dobio poziv za njihovu seniorsku reprezentaciju.decko je vec inace igrao njihovu prvu ligu i igrao u svim mladjim selekcijama,a nasi nisu bili ni culi za njega.

za arnautovica se stvarno ne secam,a vidim da isto kazu da je zeleo da igra za srbiju i sl,cak i da je bio blizu.ali za nase amatere to me uopste ne cudi...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #190 poslato: Oktobar 10, 2016, 03:17 »
 Ništa čudno za naše fudbalske radnike. Sem u vreme Antića koji je na svoj obraz ubedio Kuzmanovića i Subotića da dođu i igraju za Srbiju niko se nije cimao oko igrača koji su mogli da igraju za Srbiju pošto od njih nema % . 
Zato se setio neko Lijanka i nekog Musića ali tek posle lepih uplata na privatne račune   

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #191 poslato: Oktobar 10, 2016, 03:42 »
od ekipa koje isključivo forsiraju 3 u zadnjoj liniji, to najbolje radi Juve (ne stalno), ali oni imaju Bonućija, Barzaljija i Kjelinija, ljude koji su godinama zajedno u toj formaciji, i u klubu i reprezentaciji. Nije baš da mi imamo luksuz da čekamo da to "sraste". Takođe, i Fiorentina je isključivo u toj formaciji, a interesantno je da je u toj liniji Tomović standardan kao levi štoper, a kod nas ga čak nema ni na širem spisku  :eek:. Maksa je to igrao u Torinu, ali u Napoliju koliko sam video (ne iz igre, nego iz onih šematskih slika) igraju sa standardnom postavkom, 2 štopera i 2 beka.

Ne znam, odigrali smo već 3 zvanične utakmice u tom sistemu, tako da verovatno ostajemo na tome do kraja ciklusa (tj. dok god je Muslin u reprezentaciji). A realno, ne sviđa mi se, pogotovo zbog Ivanovića koji svoj najlošiji fudbal karijere igra u ovoj formaciji.

Ne znam što se Dule rasrdio na Kolarova  :D , jbga, sinoć je bio prosečan, ali realno nama treba igrač tog kvaliteta, ako ništa samo zbog prekida, čovek je u ovim ludim godinama naše reprezentacije bar 10 golova direktno spremio (kao strelac ili asistent, odlično prekide izvodi). Njegova alternativa je Mladenović iz Kelna, i stvarno ne vidim šta bi nam on doneo. E sad, očito je da Kolarov mnogo smislenije deluje u onoj klasičnoj odbrambenoj postavci gde je levi bek, tako da nam ostaje da čekamo da klikne u ovoj postavci.

Nisam razumeo zašto je Mitrović juče startovao kada je do sada Jagoš bio standardan, iz čista mira promeni postavu, ali opet kažem, ovo su uvodni meseci, nakon svega mi smo dobro prošli, i kontam da ćemo u novembarskom ciklusu biti još sigurniji, barem u odbrani.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #192 poslato: Oktobar 10, 2016, 03:55 »

Nije lako uklopiti ni sve navike pa i želje igrača. Po meni ova postavka 3-4-2-1 je ipak najbolja uz uslov da igraju spremni igrači a kako sezona odmiče biće igrači ful spremni a i ekipa uigranija. Zašto je igrao Stefan Mitrović umesto pre toga sasvim solidno Vukovića ostaje pitanje a pogotovo što je to pomerilo Nastasića na levo a nesrećni Stefan držao sredinu prilično bledo. Kolarov nije bio očajan kao što zna i može se reći sasvim je korektno odradio meč sem onog glupiranja sa kartonom koji mi je pomalo i sumnjiv. Čekamo Matića da uvede red u sredinu gde se moramo više truditi da osvojimo one ničije lopte i što brže ih prosledimo ka napadačima jer očito ako nam ostane lopta na našoj polovini  bićemo u frci.
Polako počinjem i da verujem ou ovaj tim ...

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #193 poslato: Oktobar 10, 2016, 04:03 »
           Ivanovic,Maksimovic,Nastasic,

Matic            Grujic

Rukafina                                         Neko

Kostic           Tadic

Mitrovic       

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #194 poslato: Oktobar 10, 2016, 04:03 »
Kolarov vam je sinoć bio ok, čak je i asistirao Tadiću kod trećeg gola...
jedini minus mu je debilno dobijen parni karton...ne pamtim kad sam zadnji put vidio da ga je netko dobio zbog predugog oklijevanja kod bacanja auta... :cigara:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč