ja rekoh sporan je jedan korner.nista vise.
crveni zbog prigovora,mozemo samo da pretpostavimo sta mu je rekao igrac.nekada ce sudija tacno je da cak pusti i neku psovku na svoj racun,da se napravi lud,posebno ako mu se ne kaze u lice,ali ko je kriv slobodi sto je oko jednog kornera digla frka i revoluciju,pa je upravo taj njihov drugi zuti resio utakmicu.da nisu digli frku ni oko cega(obicnog kornera od kojihh su se vec pre toga puno puta uspesno branili) niti bi dobili drugi zuti,niti bi primili golove.takodje da su bili skoncentrisani i da su se branili kao do tada lagano bi se i sa igracem manje odbranili tih 10min...
i da zvezda ima jednog jedinog sudiju,maja(sto sam i odavno rekao),a svi drugi su partizanovi,kolika bi se frka dizala da smo u partizanovoj poziciji...
ne secam se da je i jedan partizanovac posle utakmice sa radom rekao a za sudjenje,a causic je iskljucen,a nije bio ni blizu crveni karton.pa niko ne rece sudija je prestrogo iskljucio,a kamoli nesto vise.partizanu se malo malo ovako svira i mnogo vise od ovoga.
manje-vise svi zuti su bili.ali da bi konrektno rekao svaki bih morao ponovo da vidim,da bi analizirao svaki.ali manje-vise svi zuti su bili na mestu.sloboda je i te kako tukla,i svo vreme se branila,tako da nije nista cudno u tolikom broju zutih.par nedosudjenih faulova za slobodu(ne jedinstvo) nisu postojali.sudija je celu utakmicu drzao isti kriterijum na obe strane,i u svom prvom postu sam napisao da je bilo par propustenih faulova na obe strane,ali to mozes kriterijumu da pripises...
a sto se tice drugog zutog kao sto rekoh mozemo samo da pretpostavljamo sta mu je rekao,tu nema sta da mu se prigovori.dal je mozda jedva docekao?moguce,jer je zvezdin sudija,ali kao sto rekoh ne znamo sta mu je rekao igrac,svaki iole normalan sudija kad mu se neko najebava majke ce dati karton.
ramkens bar malo dodira sa realnoscu ti ne bi falilo-nisu ukrali nista vremena

bar pola sata su se izlezavali po terenu,prekid kod drugog zutog je bio blizu 2 min,3 zvezdine izmene,ako se ne varam 2 slobodine do 90-og minuta,samo to je 2 i po minuta,nek je sloboda smao jednog do 90min zamenila to je opet 2min...
ne primecujem da a kazete kada se mnogo vise navlaci za partizan.