Autor Tema: Kup Radivoja Koraća 2013 - Kragujevac (7-10 februar)  (Pročitano 124259 puta)

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
Odg: .
« Odgovor #135 poslato: Februar 11, 2013, 12:17 »
Dejo,nije ova zemlja bila 5 puta prvak svijeta nego dvije vece. Ova druga na skolu ove prve. Sad je fond igraca mnogo manji,ne moze se bez stranaca,jebi ga. Sto se tice air ballova,to je normalno za ovako bitnu utakmicu. Igrala se dobra kosarka,tu nemam zamjerki.

Ciscenje je bilo jako neorganizovano. Umjesto da se pocne odma posle smirivanja situacije,cekalo se pola sata da bi se uzele krpe i to jos suve. Svi su nesto bili pogubljeni.

Ista ova zemlja je napravila najveći uspjeh u istoriji svijetske košarke, kada je uzela zlato u SAD 2002, što je bilo prije 11 godina.

Znam da se ne može bez stranaca, ali uzmi da je u trećem timu po jačini u našoj državi, od 12 igrača 7 ili 8 bilo stranaca.  A u dva naša najveća tima 5 stranca. To je po meni previše...

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
Odg: Kup Radivoja Koraća 2013 - Kragujevac (7-10 februar)
« Odgovor #136 poslato: Februar 11, 2013, 12:21 »
uglavnom,vesela večer...a novi derbi je pred vratima već za vikend...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #137 poslato: Februar 11, 2013, 12:22 »
I da još napišem, tj. da citiram našeg forumaša  :D :

Da bar hoće da se poubijaju, da organi reda samo pokupe telesa.

Da makar hoće da se poubijaju, pa da hitna pokupi telesa.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #138 poslato: Februar 11, 2013, 12:24 »
Jeste,ali taj tim iz 2002.je na zalost samo zaostavstina velike jugoslovenske kosarkaske masinerije. Tad sam mislio da nije,ali sam kasnio shvatio da jeste.

A broj stranaca je ok tu nedje do taman 5,preko toka je zaista previse.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

ajkula

• Gost
« Odgovor #139 poslato: Februar 11, 2013, 12:25 »
Svaki post koji sadrzi bilo kakve uvrede ili elemente prepucavanja(koje nema veze sa temom) sa drugim clanovima bice brisan.

pocni od sebe.

ajkula

• Gost
« Odgovor #140 poslato: Februar 11, 2013, 12:27 »
Jeste,ali taj tim iz 2002.je na zalost samo zaostavstina velike jugoslovenske kosarkaske masinerije. Tad sam mislio da nije,ali sam kasnio shvatio da jeste.

A broj stranaca je ok tu nedje do taman 5,preko toka je zaista previse.

pa u tom timu jedino je divac bio iz sfrj.
ostali igraci iz srj i nekoliko igraca koji su ime napravili u grckoj.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #141 poslato: Februar 11, 2013, 12:29 »
I da još napišem, tj. da citiram našeg forumaša  :D :

Da bar hoće da se poubijaju, da organi reda samo pokupe telesa.

Da makar hoće da se poubijaju, pa da hitna pokupi telesa.
:D Jednom bih upozorio, drugi put opet, treći ne.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #142 poslato: Februar 11, 2013, 12:30 »
meč se nastavlja sutra od 19h,bez prisustva publike...

Ova večerašnja publika bi mogla malo u mardelj..ja veću sramotu video nisam... :pusiga:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #143 poslato: Februar 11, 2013, 12:32 »
Svaki post koji sadrzi bilo kakve uvrede ili elemente prepucavanja(koje nema veze sa temom) sa drugim clanovima bice brisan.

pocni od sebe.

nadji mi taj post, pa da ga odmah obrisem..
« Poslednja izmena: Februar 11, 2013, 12:32 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #144 poslato: Februar 11, 2013, 12:35 »
Jeste samo Divac bio,ali skola,skola je bitna. Bodiroga,Sale i kompanija su kosarku poceli da igraju kad je Jugoslavija bila strah i trepet. Ne prolazi to nekim dekretom,dejtonskim sporazumom ili cime vec. Trebalo je deset godina da iscuri.

Ako se Gordon ne rehabilituje do sjutra,da trazimo da igra Lovrenj,ako nece,prekinucemo utakmicu.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #145 poslato: Februar 11, 2013, 12:35 »

Čovjek je u ovom tekstu sve objasnio...
Citat
E moj Radivoje Koraću, bolje što si pod zemljom...

pre 29 minuta | mozzartsport.com
Ako su im Grci idoli, onda su i njih prevazišli. Nisu im bitni ni Rakočević ni Lučić, ni svetinja nazvana po najvećem koji je ikada igrao košarku na ovim prostorima. Nadošli su na letos „skuvanu“ priču dvojice lidera

Ovo je kraj i od ovoga nema dalje! Ne treba nama ni tamo neki Banana, da bi bili banana država. Šačica maloumnika se za to izborila. Obrukali su i oskrnavili, ne samo svoje klubove i igrače, već takmičenje nazvano po velikanu srpske košarke. Možda i najvećem koji je pikao bakset na ovim prostorima. Čovek po kojem se zvalo i jedno evropsko takmičenje. A, za koga verovatno nisu ni čuli, niti znaju za onih 99 poena na jednom meču. Tužno zvuči, ali srećan da bude pokojni Radivoj, pa da ne gleda šta rade sa sportom u kojem je on pronosio slavu.

Blamaža u Kragujevcu nije nešto od danas i nešto novo. Nju su zakuvali i podgrejali Nebojša Čović i Duško Vujošević još letos, sa svim svojim sekundantima. Političar i biznismen protiv samoreklamirajućeg intelektualca. Bez ikakvog uspeha van ove zemlje u svojim karijerama. „Saopštenjima“ u kojima su se utrkivali „ko će koga sočnije“. Odgovorni su koliko i onaj kreten od koga je večeras sve krenulo. Jer gomili napaljenih huligana koji u Kragujevac nisu došli da gledaju košarku već da pokažu „ko je jači“ je bio potreban samo jedan. Onaj što je krenuo da onim drugima otme zastavu.

Večeras smo imali šansu da pokažemo svima kakva nam je košarka i da imamo dva kluba evropskog nivoa. Da pokažemo i onoj bivšoj braći sa Jadrana da od ova dva kluba zavisi i njihov profit i zarada, zbog kojih su i osnovali to takmičenje. Da dokažemo da se srpska košarka može vratiti na visok nivo i možda na staze stare slave.

Ali, pokazali smo se kao najgori u Evropi! Ne mi što volimo sport, ni oni što ga igraju, ni veliki broj onih koji su u Jezero došli da uživaju i navijaju u spektaklu. Pokazali su se oni malobrojniji, ali besniji i luđi od svih u državi. „Pokazali“ su se i kao „jači“ od svojih idola u Grčkoj koji su večeras priredili podjednako sramotan spektakl. A, pokazala se i srpska policija koja je znala na kakvom će ispitu biti, a reagovala je kako je reagovala.

Zato sada lepo pred praznim tribinama, umesto da pevaju svojim miljenicima i vesele se kada sutra u sablasnom Jezeru podignu pehar.

Piše: Aleksandar Gligorić
aleksandar.gligoric@mozzartbet.com

http://www.mozzartsport.com/vesti/e-moj-radivoje-koracu-bolje-sto-si-pod-zemljom

ajkula

• Gost
« Odgovor #146 poslato: Februar 11, 2013, 12:42 »
Meni je žao Igora koji šurovanjem sa Ćorom pljuje na svoju karijeru.

[size=78%]Ako se PSD obrukao šamaranjem Jurasa u svlačionici onomad, ovaj odnos Rakočević - Čović u fazonu "Luka Brazi - Vito Korleone" je u najmanju ruku ista sramota.[/size]

[size=78%]Tužno![/size]

sta je slicno u ove dviej situacije?
i si siguran da su njih dvojica dogovorila prekid?

i znate sigurno sta je bilo?

covic naredio da navijaci prekinu utakmicu ? i to dva puta?

bas me interesuje iz kojih motiva i na koji nacin?

navijaci partizana hvataju ,tuku i navodno pale ( u to ne vjerujem) navijaca zvezde.
navijaci zvezde na to odgovaraju bacanjem stvari na partizanove navijaci.
zatim i jedni i drugi zele obracun.

covic rezirao. i igor naravno. mozda jer su covica gadjali i pljuvali dok je pored navijaca partizana izlazio iz hale kod prvog prekida.

igraci se zajedno zagrevaju,djeluju krajnje prijateljski raspolozeni. tomasevic koji je grobar razgovara sa lucicem i rakocevicem i zagrijavanje s enastavlja i sve je spremno za nastavak iako se nastavljaju medjusobna vredjanja.
vujosevic iznerviran povicima upucenim njemu dolazi do navijaca zvezde da jebe mater ili d aih zamoli da ga ne vredjaju. ovi ga gadjaju i tada dolazi do prekida. opet covic i igor rezirali.

u razgovoru sa zvanicniicima vujosevic u jednom trenutku govori kako je on bio protiv vrijedjanja proslih godina.

ne daj Boze d aje neko iz zvezde najavio krave dogadjaje 6 dana prije finala. sta bi sve tek onda slusali.

nevjerovatno kako se na forumima odmah sve zna. ko je kriv a ko nije.

da li neko normalan stvarno moze vjerovat da je bilo ko mogao da rezira ovaj prekid?

direktan povod za prekid utakmice je bilo gadjanje vujosevica od navijaca zvezde.

i da li je po vama zaista trebalo nastavit ovu utakmicu?

ajkula

• Gost
« Odgovor #147 poslato: Februar 11, 2013, 12:43 »

pocni od sebe.

nadji mi taj post, pa da ga odmah obrisem..
Sjutra nam bagra na celu sa kriminalcem i propalim politicarem sprema kradju samo takvu. Da sam na Duletovom mjestu ne bih uopste izveo ekipu sjutra na teren, pa neka nas kazni stoka mafijasko-tajkunska koja zari i pali nasom kosarkom.Takodje mi se napuse kurca svi "objektivni" mediji, pocevsi od Monda pa do ovih "specijalizovanih kosarkaskih portala"...  Jbt ispadose Grobari krivi za cijelo sranje... kad je majmun dosao do nase tribine, sta treba? da ga pocastimo cajem i kolacima?preslikana scena iz Morace, gotovo istovjetna scena... lik dolazi do nase tribine da provocira, dobija po tamburi, ovi upadaju na teren i onda Grobari sve zakuvali...

ajkula

• Gost
« Odgovor #148 poslato: Februar 11, 2013, 12:45 »
Jeste samo Divac bio,ali skola,skola je bitna. Bodiroga,Sale i kompanija su kosarku poceli da igraju kad je Jugoslavija bila strah i trepet. Ne prolazi to nekim dekretom,dejtonskim sporazumom ili cime vec. Trebalo je deset godina da iscuri.

Ako se Gordon ne rehabilituje do sjutra,da trazimo da igra Lovrenj,ako nece,prekinucemo utakmicu.

nije djordjevic igrao na svetskom 2002.
bodiroga je sa 18 godina presao u italiju iz zadra.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #149 poslato: Februar 11, 2013, 12:45 »
Ajkula,zajebavas li to da je za prekid kriv Vujosevic? Mislim nebitno je sad,svi su usrali situaciju, ne pada mi na pamet da ga branim,i on je u govnima,ali jedina kristalno jasna stvar nocas je bila ta da je odlaganje utakmice za sjutra Covicev zahtjev. Kamere su sve odlicno ispratile,samo nam je jos titl falio.