Anketa

Ko ce od Ex-yu reprezentacija ostvariti najbolji rezultat?

Slovenija
2 (16.7%)
Srbija
8 (66.7%)
Hrvatska
0 (0%)
Bosna i Hercegovina
0 (0%)
Makedonija
1 (8.3%)
Crna Gora
1 (8.3%)

Ukupno glasova: 12

Anketa završena: Septembar 03, 2013, 05:13

Autor Tema: EP SLOVENIJA  (Pročitano 246749 puta)

Van mreže Satnik Djuro

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-8
    • Pogledaj profil
Odg: EP SLOVENIJA
« Odgovor #660 poslato: Septembar 16, 2013, 08:54 »

ma pusti to, jes vidio što onaj neki padobranac zacopra tamo na topicu i nepozvan otvori temu Ukrajinaca umjesto Dropa?!
digla se kuka i motika, pola sneta mu jebe sve po spisku i želi paklene muke...a čovjek tek skupio 150 postova, pa nije ni znao što čini... :smeh1:
 prijete mu svim i svačim ak se izgubi od Ukrajine zbog njega... :smeh1:

jesam, vidio sam na svoje oči...tek 150 postva, a čovjek inače ima duplo duži staž na snetu od tebe, samo eto nije ga bilo par sezona

podupirem inicijativu..interni dogovori oko otvaranja teme se moraju poštivati

iako, pregazit ćemo Šupkrajinu ko Dinamo crno-bele prije 16 godina, ko Sinke svoju riječ da Matića više ne poziva, ko Shaban Gej Skilza u onoj raspravi...usporedba koliko hoćeš, a svaka na mjestu
ljubila je prvi put
dosad nije imala mladića
prve suze niz lice su pale
ja sam pijan prvi put bez pića

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #661 poslato: Septembar 16, 2013, 08:58 »

ma pusti to, jes vidio što onaj neki padobranac zacopra tamo na topicu i nepozvan otvori temu Ukrajinaca umjesto Dropa?!
digla se kuka i motika, pola sneta mu jebe sve po spisku i želi paklene muke...a čovjek tek skupio 150 postova, pa nije ni znao što čini... :smeh1:
 prijete mu svim i svačim ak se izgubi od Ukrajine zbog njega... :smeh1:

jesam, vidio sam na svoje oči...tek 150 postva, a čovjek inače ima duplo duži staž na snetu od tebe, samo eto nije ga bilo par sezona

podupirem inicijativu..interni dogovori oko otvaranja teme se moraju poštivati

iako, pregazit ćemo Šupkrajinu ko Dinamo crno-bele prije 16 godina, ko Sinke svoju riječ da Matića više ne poziva, ko Shaban Gej Skilza u onoj raspravi...usporedba koliko hoćeš, a svaka na mjestu
sve si dobro rekao... :D
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #662 poslato: Septembar 16, 2013, 09:03 »
"Cigani" su jer su najbolji. Kao i Barcelona i nogometna im reprezentacija...

Naštelali su si protivnika tako da su imali veliko vodstvo koje su spušili u zadnjoj četvrtini i još otišli u produžetke..Mislim, kad puštamo, ajde da se poigramo do kraja... :smeh1:

Koja paranoja pere ovaj Balkan, to je za anale...
Some , preterujes u pokusajima objektivnosti.
Od 24-12 za Italiju do + 13 za Španiju pa u poraz je sve samo ne ozbiljna igra i jednih i drugih a pogotovu glavnih pretendenata za zlato(istih onih koji su rasturili vrlo dobru Hrvatsku bez previse muke)
« Poslednja izmena: Septembar 16, 2013, 09:04 deda »

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #663 poslato: Septembar 16, 2013, 09:08 »

Naštelali su si protivnika tako da su imali veliko vodstvo koje su spušili u zadnjoj četvrtini i još otišli u produžetke..Mislim, kad puštamo, ajde da se poigramo do kraja... :smeh1:

ajde nemoj mi dizat tlak... :nono:
cigani su jer su ciganšture, i Barcelona i Real i reprezentacija...i u svim sportovima, od tenisa do curlinga...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže som jura

• Starosedelac
  • Ugled: +78/-30
    • Pogledaj profil
« Odgovor #664 poslato: Septembar 16, 2013, 09:13 »
Hrvatska je protiv Španjolske bila sve samo ne "vrlo dobra", a ovi popušili već od Slovenije.

I zašto bi htjeli Srbiju, a ne Litvu? Obzirom na prikazano na prvenstvu nema neke velike razlike, još ih je Srbija dobila...

Van mreže som jura

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #665 poslato: Septembar 16, 2013, 09:13 »

ajde nemoj mi dizat tlak... :nono:
cigani su jer su ciganšture, i Barcelona i Real i reprezentacija...i u svim sportovima, od tenisa do curlinga...
Za razliku od Talijana ili Engleza...

Van mreže deda

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #666 poslato: Septembar 16, 2013, 09:15 »
Hrvatska je protiv Španjolske bila sve samo ne "vrlo dobra", a ovi popušili već od Slovenije.

I zašto bi htjeli Srbiju, a ne Litvu? Obzirom na prikazano na prvenstvu nema neke velike razlike, još ih je Srbija dobila...
Zato sto je Srbija mlada i neiskusna ekipa sa 9!!! debitanata koji su "do juce" gledali EP samo na TV-u.
Zato sto je individualno sigurno slabija od Litvanije.
Zato sto je mnogo manja verovatnoca da takva ekipa moze napraviti problem u nokaut utakmici u odnosu na iskusne i pojedinacno kvalitetnije Litvance.

Itd,itd..Jel dosta?
« Poslednja izmena: Septembar 16, 2013, 09:18 deda »

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #667 poslato: Septembar 16, 2013, 09:16 »
Krivo mi je što su izgubili na ovakav način. Brate, ako si odlučio da izgubiš, onda fino izgubiš u regularnom dijelu sa 10 razlike i doviđenja, a ne ovako jadno i bijedno...

Van mreže som jura

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #668 poslato: Septembar 16, 2013, 09:25 »
"Mlada i neiskusna" Srbija ih je npr. dobila 2009. doduše ne u nokaut utakmici, a samo malo starija i iskusnija ih je izbacila sa SP 2010...

Van mreže deda

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #669 poslato: Septembar 16, 2013, 09:32 »
"Mlada i neiskusna" Srbija ih je npr. dobila 2009. doduše ne u nokaut utakmici, a samo malo starija i iskusnija ih je izbacila sa SP 2010...
Labavi su ti argumenti
Porediti otvaranje prvensta sa 1/4 f. i ekipu Srbije iz 2010 sa ovom sada je smesno.
da li ti znace nesto prezimena Teodosic,Savanovic,Velickovic,Macvan ... ?
I sta kazes kada ih uporedis sa Micic,Gagic,Nemanja Krstic,Kalinic ?

I sto neko vec rece, nije im prvi put da imaju ovakve IZNENADJUJUCE poraze posle kojih, gle cuda, dobijaju laksi put do finala

Van mreže deda

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #670 poslato: Septembar 16, 2013, 09:42 »
zanimljiva statistika

Citat
za poslednjih 5 minuta, Spanci primaju 17 poena, gube dve lopte, promasuju oba slobodna bacanja, i pogadaju 2 od 6 suteva za 2 poena

Inace, sto se tice reprezentacije Srbije - najveci i mozda u ovom trenutku jedini promasaj Dude je Andjusic umesto Gagija.Mislim da bi nam on znacio mnogo.
« Poslednja izmena: Septembar 16, 2013, 09:44 deda »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #671 poslato: Septembar 16, 2013, 10:44 »
Ma kakvo namjestanje.... Ko jos namjesta produzetke,alo,jeste li normalni...

Uostalom,vala su bas izabrali.

Ja ocekujem prolaz dalje,mnogo sam ubjedjeniji u to nego da je protivnik bila Hrvatska,Slovenija pa i Italija. Bas redom kojim su se poredjale bi im postavio i tezine. Mogu da objasim,ako bude potrebno.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #672 poslato: Septembar 17, 2013, 02:17 »
proce kao i francuzi, protiv tih cigana uvek dobro igramo

Kako kaže stara poslovica.....pazi šta želiš moglo bi ti se i ostvariti... :cigara:

Španija je poželela Srbiju....dobrooo.... :kafa:

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #673 poslato: Septembar 17, 2013, 02:18 »
Ukrajina je izbacila svoj maksimum mislim...tako da bi Hrvatima odlicno legli.

Ne znam..Hrvati ovako nikada nisu igrali dobro u nizu...baš zato mislim da će se oklizniti kad ja najpotrebnije...

Bude li Hrvatska ovako igrala izbaciće ih mrtvi

Čemu ustručavanje i pakiranje u celofan, budi otvoren i reci da navijaš za Ukrajinu i bok.  :kafa:

Naravno da navijam za Ukrajinu.... :cigara:

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #674 poslato: Septembar 17, 2013, 08:58 »
-[/font] Gospodine Gasol, zašto ste pustali italijanske bekove da bez problema polažu loptu u koš? I kako komentarišete to da je vaš saigrač pri šutu za tri poena loptu bacio unazad? Spekuliše se o nameštanju, namernom porazu da biste igrali protiv Srbije umesto jakih Litvanaca.- Ni govora, nismo dobro otvorili meč, nismo ga ni čestito zatvorili... Biće teško protiv Srbije, ali mislim da smo favoriti.
- (novinar vadi sliku Štimca i pokazuje Gasolu) - DE PUTA MADRE, ZAJEBALI SMO SE.[/font]

Tarzanija  :rofl: [/color][/color][/color]

« Poslednja izmena: Septembar 17, 2013, 09:02 Laki »
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.