Anketa

Ko ce od Ex-yu reprezentacija ostvariti najbolji rezultat?

Slovenija
2 (16.7%)
Srbija
8 (66.7%)
Hrvatska
0 (0%)
Bosna i Hercegovina
0 (0%)
Makedonija
1 (8.3%)
Crna Gora
1 (8.3%)

Ukupno glasova: 12

Anketa završena: Septembar 03, 2013, 05:13

Autor Tema: EP SLOVENIJA  (Pročitano 247459 puta)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
Odg: EP SLOVENIJA
« Odgovor #765 poslato: Septembar 19, 2013, 07:55 »
Hrvatska je u EU, u polufinalu košarkaškog prvenstva, jesmo sad sve doživjeli? :D
i nedamo Perkovića, u inat svima...niko kao Rvacka i sami protiv svih... :smeh3:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #766 poslato: Septembar 19, 2013, 08:02 »
Hrvatska je u EU, u polufinalu košarkaškog prvenstva, jesmo sad sve doživjeli? :D
i nedamo Perkovića, u inat svima...niko kao Rvacka i sami protiv svih... :smeh3:

Marka? :D

Čestitke na polufinalu... :palac:

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #767 poslato: Septembar 19, 2013, 08:04 »
Koji bolji? Mi sem Milosavljevića koji nije pozvan bolje od ovoga nemamo, možda eventualno jedino Luka Bogdanović. A ni Miloasvljević sam ne bi napravio neku bitniju razliku protiv Španaca, barem ne toliku da umesto da gubimo 40, pobedimo.

Tj. imamo bolje ali nije Duda sigurno kriv za povrede Tea, Lučića i Novice... Niti je kriv što su Tepić i Tripković propali, niti je kriv što Micova i Ercega reprezentacija ne zanima, stavio ih je na spisak, odazvali se nisu.

Milosavljević bi morao da ima prednost ispred malog Krstića...od njega bi sigurno imao bolji učinak.....

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #768 poslato: Septembar 19, 2013, 08:07 »

i Marka i ovog drugog, zbog kojeg će nam uvest sankcije ko Jugi '92. ... :D
« Poslednja izmena: Septembar 19, 2013, 08:07 kosingas »
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #769 poslato: Septembar 19, 2013, 08:10 »
Koji bolji? Mi sem Milosavljevića koji nije pozvan bolje od ovoga nemamo, možda eventualno jedino Luka Bogdanović. A ni Miloasvljević sam ne bi napravio neku bitniju razliku protiv Španaca, barem ne toliku da umesto da gubimo 40, pobedimo.

Tj. imamo bolje ali nije Duda sigurno kriv za povrede Tea, Lučića i Novice... Niti je kriv što su Tepić i Tripković propali, niti je kriv što Micova i Ercega reprezentacija ne zanima, stavio ih je na spisak, odazvali se nisu.

Milosavljević bi morao da ima prednost ispred malog Krstića...od njega bi sigurno imao bolji učinak.....
e moj ramkens, pa jel uopće trebaš pitat koji su bolji igrači od ovih?!
mislio sam da se malo bolje kužiš u košaricu, al ti se očito jedino kužiš u Partizan... ;)

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #770 poslato: Septembar 19, 2013, 08:31 »
Čestitke  :palac:

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #771 poslato: Septembar 19, 2013, 08:36 »
Odlično šutersko veče HR, Ukrajninci su parilali u prvoj četvrtini dok je i njih išao.

Naše mučenike ne bih komentarisao jer nisam ni gledao današnji ni prethodni meč. Samo mi je žao Krstića, čovek se redovno odaziva i igra maestralno, da bi ga neki klinci zajebavali svojom kurcoboljom.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #772 poslato: Septembar 19, 2013, 08:37 »
p.s. na tragu ovog što je profa pričao, Jaka Blažič mi se zbilja čini moćnim...
s druge strane BB nije u stanju ni bacanje pogodit...šta li je Dule s njim radio sve ovo vrijeme?!  :D
ima limenke da sapunaju ove godine... ;) :zvizvdi:

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #773 poslato: Septembar 19, 2013, 08:44 »
p.s. na tragu ovog što je profa pričao, Jaka Blažič mi se zbilja čini moćnim...
s druge strane BB nije u stanju ni bacanje pogodit...šta li je Dule s njim radio sve ovo vrijeme?!  :D
ima limenke da sapunaju ove godine... ;) :zvizvdi:

Toooooo Kocy gan se vratio...
Potajna razmišljanja, snovi i nade o tituli se podgrejavaju još u septemvru...

To je 'nači prva faza ... Šilb, Nelson, Đenka, Jaka, sve redom Džordani ... hahahahaha...
A onda B.B. krajem maja jebe dedu legendu kluba, pa deda popije otkaz  :clap: :clap: :clap:  ...
Misliš li da se ne smeši isto Ovoj četvorki...

I na kraju čestitke za polufinale, ja se neču pretvarati da sam navijao za vas i želim vam da uzmete 4. mesto t.j. govnjivu medalju...

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #774 poslato: Septembar 19, 2013, 08:50 »
pa kako nisi navijao, kad je Ukrajina jedina repka kojoj BB može ubaciti koša?!  :smeh3: a i Gaginjo... ;)

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #775 poslato: Septembar 19, 2013, 09:07 »

Zanima  njih reprezentacija,ali ih ne zanima dok je Duda tu,isto kao i Rakovica,Raduljicu,Marjanovica,Keselja,Macvana,Kuzmica,znam sad ces reci za pola od ovih ''ma koji oni itd'' ali oni su sigurno bolji os ovih koji su trenutno tu,Gagic,Stimac,Andjusic,Kalinic i jos par njih,plus sto je veoma bitno osvajali su vec medalju,pobjedjivali su i jacu Spaniju od ove,imaju iskustva...pa ej mi smo u jednom trenutku na terenu imali petorku Micić, Anđušić, Kalinić, Štimac i Gagić,pa oni bi se borili za opstanak u ABA ligi

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #776 poslato: Septembar 19, 2013, 10:20 »
Kešeljeva prošla sezona je bila gora od Tepićeve i Tripkovićeve. On i Duda su u fenomenalnim odnosima zbog Olimpijakosa, neigranje je posledica forme. U ovom trenutku je i Kalinić bolji igrač od Kešelja, iako Kalinić nije planiran već Lučić. Zato sam i spomenuo Luku Bogdanovića, pošto je on jedan od retkih "starijih" igrača koji je imao solidnu sezonu iza sebe.

Raduljica je ordinarna budala, a između ostalog od njega je i Katić bio bolji dok su obojica bili u KKP.

Za Bobija je možda bilo mesta, ali ne u Dudinoj košarci, pošto Duda ne koristi nikada zonu, a Bobi ne može da igra 1na1 po celom terenu, pogotovo ako protivnički centar ima dobar šut za tri.

Rakovića ne zanima reprezentacija, njega ne zanima ni košarka, on igra košarku samo zbog ugovora.

Micov i Erceg jesu uvređeni što nisu ranije dobijali pozive, ali to nije osnov za ne igranje, da ih zaista zanima reprezentacija igrali bi. Ne igraju oni za Dudu, već za reprezentaciju.

Kuzmić je još u decembru izjavio da mu prioritet prestavlja letnja liga u odnosu na reprezentativne akcije da bi izborio NBA ugovor. On je celo leto krvario u Americi i kako stvari stoje izborio je NBA ugovor. To je njegov cilj i on ga je ostvario.

Ja se u potpunosti slažem sa Dudom u vezi pozivanja onih koji hoće, neće da piške. Zati i molim boga da ga Željko nasledi na selektorskoj poziciji i nastavi sa takvim putem dok se sve ne raščisti.
« Poslednja izmena: Septembar 19, 2013, 10:20 Eurelijus Žukauskas »

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #777 poslato: Septembar 19, 2013, 10:24 »

i Marka i ovog drugog, zbog kojeg će nam uvest sankcije ko Jugi '92. ... :D

Ovo za sankcije bolje ćuti nisi imao tu "privilegiju"to da doživiš......a čuj sankcije....80 miliona eura za Perkovića....jebeš takve sankcije..
Natrag na basket....šalu na stranu gledajući ove Talijane i Litvance ne mogu se oteti utisku da bi Hrvatska koga god da dobije mogla lagano otresti.....blagi očaj i jedni i drugi....

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #778 poslato: Septembar 19, 2013, 10:29 »
Kešeljeva prošla sezona je bila gora od Tepićeve i Tripkovićeve. On i Duda su u fenomenalnim odnosima zbog Olimpijakosa, neigranje je posledica forme. U ovom trenutku je i Kalinić bolji igrač od Kešelja, iako Kalinić nije planiran već Lučić. Zato sam i spomenuo Luku Bogdanovića, pošto je on jedan od retkih "starijih" igrača koji je imao solidnu sezonu iza sebe.

Raduljica je ordinarna budala, a između ostalog od njega je i Katić bio bolji dok su obojica bili u KKP.

Za Bobija je možda bilo mesta, ali ne u Dudinoj košarci, pošto Duda ne koristi nikada zonu, a Bobi ne može da igra 1na1 po celom terenu, pogotovo ako protivnički centar ima dobar šut za tri.

Rakovića ne zanima reprezentacija, njega ne zanima ni košarka, on igra košarku samo zbog ugovora.

Micov i Erceg jesu uvređeni što nisu ranije dobijali pozive, ali to nije osnov za ne igranje, da ih zaista zanima reprezentacija igrali bi. Ne igraju oni za Dudu, već za reprezentaciju.

Kuzmić je još u decembru izjavio da mu prioritet prestavlja letnja liga u odnosu na reprezentativne akcije da bi izborio NBA ugovor. On je celo leto krvario u Americi i kako stvari stoje izborio je NBA ugovor. To je njegov cilj i on ga je ostvario.

Ja se u potpunosti slažem sa Dudom u vezi pozivanja onih koji hoće, neće da piške. Zati i molim boga da ga Željko nasledi na selektorskoj poziciji i nastavi sa takvim putem dok se sve ne raščisti.

Nisam siguran da bi se Obradović odlučio za još jedan hod po trnju nakon onoga 2005.....+ dobio je ugovor u Feneru boli glava....a i velika očekivanja od uprave sumnjam da bi pristao da troši energiju na još jedan posao.

Mada kako smo odigrali ove zadnje dve utakmice čisto sumnjam da možemo i Ukrajinu da dobijemo....čak šta više iznenadio bi se...što znači da SP lagano nećemo ni videti ....

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #779 poslato: Septembar 19, 2013, 11:04 »
Iako je on u svom umu raskrstio sa reprezentacijom 2005, ja mislim da on svoju priču sa njom nije završio. Biće on opet selektor, ja sam u to ubeđen, da li sada ili kasnije, videćemo.

A zašto to pričam, zato što imam zajedničkog prijatelja sa njime i znam da od njega ne postoji čovek koji više voli srpski košarku i da ne postoji čovek kome teže padaju ovi trenutni rezultati i celokupno stanje u našoj košarci od njega, tako da mislim da će smoći snage da se uhvati u koštac sa vetrenjačama još jednom, ipak je on po godinama još uvek mlad stručnjak (samo sedam godina mlađi od Đorđevića koji se spominje, devet od Saše Obradoviće).
« Poslednja izmena: Septembar 19, 2013, 11:05 Eurelijus Žukauskas »