I onda dodje Nenad sa pricom kako mi trebamo moliti Kuzmica i ostale igrace slicne njemu da igraju za reprezentaciju.
Gro ove ekipe - Andjusic, Krstic, Stimac, Gagic, Katic + Teovicki, Milosavljevic, Lucic, Novica i jos jedan centar moze biti sasvim ok ekipa
andjusic,stimac,gagic,u neku ruku cak i kalinic su visak u ozbiljnoj reprezentaciji.a i krstic(nemanja) iako je potencijal,ovo mu je bilo prerano,i nije taj nivo koji ima mesta u seniorsoj reprezentaciji.ima jos da napreduje da bi mogao da konkurise...
i ne nisam rekao da treba ikoga moliti,ali ocigledno ili treba nekoga moliti ili oterati ga u kurac,izmedju verovatno nista ne postoji

viose puta sam rekao ne pricam o moljenju,pricam o tome da treba zvati tog igraca,koji nije istina da nije hteo da igra,sta god pricao ramkens,posto je i duda potvrdio da ovaj zeli da igra.znaci pricam o normalnoj komunikaciji sa igracima,a ne setiti ih se samo pred okupljanje,nego normalni,ljudski odnos.i da trebalo je zvati kuzmica na siri spisak,izmedju ostalog sto i bih zeli da ga uzme,i tako mu dati do znanja da racunamo na njega.pa ako prodje u 12 ok,ako ne u redu.ako je na sirem spisku imalo mesta za muslija,stimca,gagica i sl,sigurno je imalo i za kuzmica.ali kuzmic nije toliko bitan kao pojedinac,mnogo je bitniji nacin rada u nasem savezu,nebriga prema igracima,i premalo obracanje paznje na srbe iz bivse juge...
dobro je da smo danas dobili.bitna pobeda.ovo je neki realan plasman ove ekipe.nije nesto maestralan uspeh,ali uspeh jeste.opet sve ispod ovoga bi bio neuspeh.ali da se ne lazemo sa ovakvim igracima,od kojih su neki do sada igrali superligu srbije kao najjace takmicenje, ne plasiranje u 8 ne bi bilo ne znam kakva katastrofa,zavisnosti od zreba,protivnika koji su nas izbacili i sl. pa da je npr cg dosla u najjacem sastavu,a mi ovakvi,ko garantuje da bi mi prosli i grupy.imali smo tesku i izjednacenu grupu. i iako bi imali sigurno zamerki na igru igraca i ekipe,tesko bi ovim momcima mogli ne znam koliko zameriti na takvom plasmanu.
opet ova ekipa na ovakvom prvenstvu,uz toliki broj igraca koji fale, je pokazala da ima potencijal i za bolji plasman od ovoga.to su vise nego nagovestili svojim igrama.na zalost nismo imali srece sa protivnikom u cetvrtfinalu,uz drugaciji zreb,tj drugog protiovnika,i te kako bi imali sanse za ulazak u polufinale.naravno ne moze niko da garantuje da bi i usli u polufinale,ali sa svim drugim protivnicima,osim spanije bi mogli da igramo.pa mozda bi ispali,ali kao sto rekoh mogli bi da igramo.i imali bi neke realne sanse za prolaz.
istina sa one dve utakmice protiv spanaca i slovenaca,nasi su upropastili dosta stvari koje su uradili do tada,ali koliko toliko su se danas iskupili.sve u svemu ok rezultat.igraci i ekipa su pokazali potencijal.uz odredjene korekcije i dupune mozemo da imamo jak tim na svetskom. videcemo ko ce biti selektor,ne ocekujem da bude duda.
duda je i ovog puta sa mnogo cim pokazao koliko je veliki trener.ali njegova sujeta,tvrdoglavost i sl, su dovei do toga da koliko god na terenu bio dobar,tj vrhunski trener, u nekim drugim segmentima smo na zalost trpeli zbog njega...
sve u svemu nadam se da cemo na sp nastaviti zapocetim putem, uz neke iskusnije i bolje igrace ovaj tim bi mogao da bude ozbiljan kandidat za plasamn u 4 na tom prvenstvu.opet u svakom slucaju mnogo cemo zavisiti od toga u kakvom cemo sastavu otici na sp.a godinama sa tim imamo probleme,puno igraca otkazuje,i godinama nismo sastavili najbolje sto imamo.videcemo kako cemo izgledati sledeceg leta...