Autor Tema: Kup Srbije 2011/12  (Pročitano 146517 puta)

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: Kup Srbije 2011/12
« Odgovor #15 poslato: Mart 19, 2012, 12:22 »
Igrao čovek finale LŠ, a neće se nsaći u našem derbiju :P

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #16 poslato: Mart 19, 2012, 12:25 »
I Mateus je osvojio LS i bio najbolji fudbaler svijeta pa je pukao 3:0 derbi,glatko.

U derbiju odlucuju neke druge stvari...poznavanje mentaliteta,lukavstvo,pa i podmuklost, smisliti nacin da zajebes ove preko puta,a opet odlicno pripremis ekipu i nalozis ih da igraju kao pit bulovi,a da ne izgore od zelje kao Srdja Penal Knezevic...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: Mart 19, 2012, 12:59 »
generalno ocekujem da partizan odigra kao i predhodnih godina,malo povucenije,mada novi je trener,pa cemo videti...

naravno ocekujem i nadam se pobedi zvezde,znacila bi dosta ovoj novoj ekipi i igracima.znacila bi i da se dodatno zakuva u prvenstvu,iako kao sto sam i pricao nemam nekih iluzija da mozemo da napravimo preokret u prvenstvu...

tim zvezde kako je i deja napisao,eventualno umesto kadua micko koji bi isao na zadnjeg veznog,a mijailovic na kaduovo mesto.mada mozda robi i proba da iznenadi sa nekim igracem partizan,eventualno sa kasalicom umesto milunovica.ali verujem da je veca sansa da on udje u drugom.takodje nadam se da bi mozda moga da proba i paseka,iako ovaj do sada nije ulazio...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: Mart 19, 2012, 01:54 »
Kod nas bi trebalo ovako:
Bajković - Mikić, Tošić, Maksimović, Mladenović - Milivojević, Evando, Kadu - Milunović, Lazović - Borha...

Доста офанзивна екипа. Дај Боже да тако изађете! Као и увек, надам се да ће пресудити наше искуство. У Звезди ретко који играч је играо јаче утакмице (европске). Ту видим једино Тошића.

У Партизану очекујем:

Стојковић - Миљковић (Аксентијевић), Рнић, Иванов, Лазевски - Медо, Бабовић (Смиљанић), Вукић, Илић, Томић - Марковић

Подебљани су 100% сигурни. Надам се да ћемо ипак почети са Аксентијевићем, Бабовићем на клупи, а Едуом у тандему са Марковићем. Али нешто ми говори да ће Марковић сам играти у шпицу. Игру на контру је Грант читаве припреме спремао и то је прилично добро изгледало. Марковић је хаос правио противничкој одбрани! Наравно, то су само припреме... Бабовић код Грандеа (како би рекао Миша Тумбас) има загарантовано место у тиму. Изгледа да овај треба аутоголове да постиже како би се неко сетио да га завеже за трибине. Али нада ипак остаје да ће овај пут Гранде да га заборави...
« Poslednja izmena: Mart 19, 2012, 02:16 Боки »
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #19 poslato: Mart 19, 2012, 02:22 »
^ Baš takvu postavu i ja očekujem.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: Mart 19, 2012, 02:32 »
Потенцира се лоша Звездина одбрана (што је истина), али ни Партизан се није баш прославио за ових пар утакмица у пролећном делу. Испадала је та одбрана баш често.

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #21 poslato: Mart 19, 2012, 08:36 »
Citat
Стојковић - Миљковић (Аксентијевић), Рнић, Иванов, Лазевски - Медо, Бабовић (Смиљанић), Вукић, Илић, Томић - Марковић
Nece Aksentijevic, previse je ofanzivan. Bice Miljkovic 99%
Babovic ce takodje na klupu, igrace Lola, bolje kvari igru protivnika.
Nece igrati i Sale i Vukic, previse sporo.

Dakle

Stojkovic
Miljkovic
Lazevski
Rnic
Ivanov

Kamara
Lola

Tomic
Vukic

E sada je pitanje, da li ce Babovica na krilo a Markovica u spicu i Diarra na klupu ili Markovic na krilo, Diarra u spic a Babovic na klupu

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #22 poslato: Mart 20, 2012, 03:12 »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #23 poslato: Mart 20, 2012, 03:13 »
Jaaaaoooj,bice zveka  :clap:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #24 poslato: Mart 20, 2012, 04:56 »
 :uzbudjen: :uzbudjen: :uzbudjen:

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #25 poslato: Mart 20, 2012, 06:16 »

Očekujem nerešeno ali biće golova jer i jedna i druga ekipa nemaju neke odbrane tu posebno mislim na Zvezdu...

U dvomeču dajem prednost Partizanu zbog iskustva a i zbog očiglednog komplesa koji Zvezda ima zadnjih godina i većeg pritiska da se konačno skine Partizan pa makar i u kupu...

Naravno očekujem prljavu i negledljivu utakmicu sa minimum 60 prekršaja uletanja uprava u teren možda i koju masnicu ispod oka gospon Mažića... ;D

S tim da bi se navijači mogli baviti više sledećim izborima nego međusobnim prozivanjem.....

Uglavnom "Derbi"... :kafa:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #26 poslato: Mart 20, 2012, 06:25 »
Ima li Lukicevog saopstenja povodom ovog delegiranja Mazica? Ja iscekujem...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #27 poslato: Mart 20, 2012, 06:44 »
Biće, biće...

http://www.mozzartsport.com/vesti/13960/mazic-sudi-na-marakani--u-zvezdi-nezadovoljni/

Citat
Prvi polufinalni meč Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana sudiće najbolje rangirani srpski sudija Milorad Mažić! Prema očekivanju, u Ljutice Bogdana odmah su izrazili nezadovoljstvo i najavili da će se oglasiti povodom ovakve odluke sudijske komisije FSS.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #28 poslato: Mart 20, 2012, 06:48 »
Ahahahahahaha,dogadjaj sa vjerovatnocom 1 ;D

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #29 poslato: Mart 20, 2012, 07:09 »
Аца Стојановић на твитеру:

Citat
U vezi sa utakmicom Crvena zvezda-Partizan u sredu. Koliko znam emituje se "poluvreme za poluvreme" od 20.06h na RTS1. (ipak moguće izmene)