Autor Tema: Kup Srbije 2011/12  (Pročitano 146719 puta)

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
Odg: Kup Srbije 2011/12
« Odgovor #90 poslato: Mart 21, 2012, 09:31 »
Нема Нолета да свршава овде?  :))
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #91 poslato: Mart 21, 2012, 09:31 »
Babović je danas bio dosta dobar Đemba uostalom celi vezni red Partizana osim Ilića je odigrao odlično...e sad što je Dijara promašio to je druga priča...
Vas su sjebali Ivanov i Rnić te Lazevski na beku....u sredini terena ste nas oduvali naručito Vukić i Kamara....Evandro je imao asistenciju ali osim toga on i Lazović se videli nisu.....

P.S.Milunović 3/3..... :yes:

Lazar Marković je stvarno brz...kako se stuštio prema golu... :eek:

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #92 poslato: Mart 21, 2012, 09:34 »
Da jebote ja jedini cigan ovde gde su moji musavci!?! :'(

Možda negde po kanalima pijani se valjaju dok ih kerovi ližu a ne mogu da kažu MARŠ! :smeh3:

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #93 poslato: Mart 21, 2012, 09:35 »
Имам утисак да Лазар Марковић мало лута на терену. Код Станојевића је имао конкретније задатке. Сада га видиш и на левом и десном крилу, у шпицу, иза шпица... Само што још и задњег везног не игра, мада се пар пута и на том делу терена нашао.

Саша Илић јесте укењао данас, али осим те две грешке, повезивао је одлично одбрану са нападом. После се Лазар ту мало изгубио.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #94 poslato: Mart 21, 2012, 09:44 »
Remkens  molim te ne pricaj svasta, I kad izgubimo titulu posle 10 bodova prednosti na polusezoni i kad puknemo u kupu , i tad ce pucisti biti krivi, pa sto je taj vrsni strucnjak ili Djura ne smire ???

Pizda im materina da im pizda materina, Morali su jos malo da se ugrade, nije im Stanoje valjao koji je 10 puta manje primao nego su doveli ovog klovna za milion eura :pusiga:

Da mnogo je valjao, sećaš se Šamroka? Ne?

Pa šta misliš ko je stvorio nervozu? Trener koji ne može da podnese smenu da pravi cirkus na stadionu? Sportksi direktor takođe? Navijači koji su pobegli na istok da bi pevali uprava napolje od prvog minuta prvog meča u polusezoni? Pljuvanje istih tih po svim medijima i forumuma koje traje od cirkusa Šamrok Stanoja?

Sve se to oseća i na terenu, i utiče na lošu realizaciju.

E sad imate priliku da uživate u onome što ste želeli, ali nadam se da nećete slaviti ako preokrenemo u revanšu, ili dobijemo u domaćem prvenstvu...
« Poslednja izmena: Mart 21, 2012, 09:45 ramkens »

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #95 poslato: Mart 21, 2012, 09:52 »
Pevali su ti navijaci mnogo ranije Uprava napolje, pa zato nisu ni mogli da udju na stadion..Al nek si ti veci partizanovac, da ne kazem grobar, od svih nas..
Oprem dobro

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #96 poslato: Mart 21, 2012, 09:55 »
Pevali su ti navijaci mnogo ranije Uprava napolje, pa zato nisu ni mogli da udju na stadion..Al nek si ti veci partizanovac, da ne kazem grobar, od svih nas..

Naravno da sam veći, ja ne navijam da moj tim gubi da bi ostvario svoje ciljeve, kao pojedincima kojima je "drago".  :)

A pevali su to i posle ulaska u LŠ 2003 i prezimljavanja u kupu Uefa, pa smo kasnije zbog urpava naplje gledali dve vezane duple krune kod komšija...

« Poslednja izmena: Mart 21, 2012, 09:56 ramkens »

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #97 poslato: Mart 21, 2012, 10:06 »
Dve gola posle dve karidnalne greške. Ne znam šta je Stojković čekao da uleti u obojicu i odnose ih? Imao je vremena na pretek.

Odbrana katastrofa, svi oni koji još mogu da podnose Miljkona, nek' vide samo poslednju situaciju na meču, neposredno pre kraja. Tomić na desnoj strani sa igračem i debil mu prilazi i tako navlači još jednog igrača na mali prostor. On je jednostavno glup čovek.

Sredina vrlo dobra, sem Saleta, koji je danas bio katastrofalan, al' jebiga, dešava se. Vukić sjajan. Diara standardno solidno, odlično je odreagovao na onu loptu Vukića, nije bilo sreće.

Domaćini opravdali nadimak. Ono čoporativno gurkanje Markovića kad je debil pao me podsetilo na šutiranje Zlatka Bolića, ne znam tačno kog igrača Partizana. Bio je neki klinac u pitanju. O valjanju da ne pričam.

Sad o Mažiću. Ne smem ni da zamislim kolika bi histerija usledila da je ono bilo u našem šesnaestercu. Ono drvo od štopera iz Zvezde je napravilo dva starta za žuti karton i to bez razmišljanja. Prva situacija je bila u prvom poluvremenu, kad ga je Diara okrenuo oko centra, a druga na početku drugog kad ga je Vukić okrenuo, a ovaj ga sa dve ruke zaustavio povlačeći ga. Onaj start nad Markovićem je čist crveni karton, ide se direktno u meso. Start Kamare je bio za žuti, al' mi nije jasno od kad se u našem derbiju da je karton za unošenje u lice. Ako je početak prakse, pozdravljam. Najveća počketina Kasalica, nije mi jasno kako nije dobio karton zbog simuliranja (prvenstveno kad se bacio ispred Lazara).

Za kraj, komentator. Ko je debil koji je objašnjavao zašto nije puštena prednost nakon starta nad Markovićem. Prosto ne mogu da poverujem da neko toliko glup može da prismrdi komentatorskom mestu, te stoga zaključujem da je navijač Zvezde, i to okoreli. Nije puštena prednost jer je Marković, nakon što je fauliran, napravio faul nad Tošićem. :smeh4:  Magarac.

Još jednom, danas nas nije hteo gol, biće bolje. Dođe takav dan.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #98 poslato: Mart 21, 2012, 10:14 »

Za kraj, komentator. Ko je debil koji je objašnjavao zašto nije puštena prednost nakon starta nad Markovićem. Prosto ne mogu da poverujem da neko toliko glup može da prismrdi komentatorskom mestu, te stoga zaključujem da je navijač Zvezde, i to okoreli. Nije puštena prednost jer je Marković, nakon što je fauliran, napravio faul nad Tošićem. :smeh4:  Magarac.

Još jednom, danas nas nije hteo gol, biće bolje. Dođe takav dan.

Jeste navijač Zvezde, ali je još veći zaslepljeni navijač Barselone, nažalost upoznao sam ga lično i znam. On je na taj način pravdao i onaj poništen gol Reala, kada je Ronaldo sapleten, pa je padajući sapleo igrača Barse.  :))

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #99 poslato: Mart 21, 2012, 10:15 »
Hvala na informaciji. Sramota je da takav neko radi na TV-u, al' dobro je Korać rekao za današnje sportske novinare, internet i ništa više.

Navijač Barselone. :smeh4:

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #100 poslato: Mart 21, 2012, 10:16 »
Uglavnom,danas smo licili na Zvezdu iz proslogodisnjeg dvomeca...
Sve kao nesto a ono nista uz 3 velike sanse...
I ja nasao kad da pogledam Partizan posle nekog vremena  ;D

Nece ovo na dobro da izadje jer od poraza je mnogo veci problem vracanje Zvezde u zivot

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #101 poslato: Mart 21, 2012, 10:17 »
Osjećaj me nevara 2:0 i Milunović...

Borha, Mićko, Milunović, Kasalica odlični...

ZVEZDA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ZVEZDA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

KONAČNO POBJEDA.... :uzbudjen: :uzbudjen: :uzbudjen: :uzbudjen:

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #102 poslato: Mart 21, 2012, 10:18 »
Meni je ovaj mali zadnji vezni iz Zvezde delovao kao veci potencijal ranije..Sad ga cenim kao Racin rang...Destruktivno solidan ali kada treba povezati slabo...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #103 poslato: Mart 21, 2012, 10:20 »
Šortija, Monstruoza i Rukija doživotno izgoniti sa Partizanovih utakmica! ;D

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #104 poslato: Mart 21, 2012, 11:02 »
Dimo,od izlaska Ilica,raspali smo se naprijed. Ne kazem da je povezano,ali je interesantno.

Zasluzeno smo izgubili,ovako nam i treba kad promasis onakve prilike,primis onakve golove.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.