Autor Tema: Kup Srbije 2011/12  (Pročitano 146686 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: Kup Srbije 2011/12
« Odgovor #285 poslato: Maj 16, 2012, 09:04 »
a ja da se najebem mame svima iz fss-a koji su doneli odluku da se igra u krusevcu.i bar malo da se najebuckam mame i ljudima iz zvezde koji su u petak popodne objavili vest o prodaji karata sutra ujutru(namerno su odugovlacili sa objavljivanjem info da bi sto manje ljudi imalo informaciju),gde su naravno otisle u rekordnom roku...pri tom sam ceo petak bio van kuce,kasno dosao,nisam video da se prodaju karte,a u subotu sam spavao do 12,kada vise karata nije ni bilo...tako da sam izvisio za utakmicu...
mada mogao sam preko jednog ortaka da nabavim,ali to drustvo sa kojim sam se dogovorio da idemo u krusevac,je vec zakazalo neke druge obaveze za sredu,i na kraju sam i ja odustao...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #286 poslato: Maj 16, 2012, 11:20 »
Ja ne znam sto je tolika frka oko dodjeljivanja kupa Krusevcu? Jesmo svi pricali kako treba zaobici Beograd malo,kako treba razvijati fudbalske centre,bla,bla? Ti ljudi nemaju prilike da gledaju fudbal tog nivoa (strasnog li fudbala),nemaju tolikih dogadjaja,mislim da je vecina nas cak i rekla da bi fino bilo da se finale kupa malo proseta kroz Srbiju.  :zbunjen:

Nemojte samo kapacitet kao razlog...onda bi Zvezda valjda svaku utakmicu igrala na marakani,jer je interesovanje uvijek vece od kapaciteta gostujucih stadiona.

Uostalom,da se ne lazemo,igranje na stadionu jednog od finalista je prevelika prednost.I kad se Partizan dogovarao i radio isto to,bilo mi je neshvatljivo.Ne znam koje su to propozicije i dje je logika...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #287 poslato: Maj 16, 2012, 05:53 »
Ja ne znam sto je tolika frka oko dodjeljivanja kupa Krusevcu? Jesmo svi pricali kako treba zaobici Beograd malo,kako treba razvijati fudbalske centre,bla,bla? Ti ljudi nemaju prilike da gledaju fudbal tog nivoa (strasnog li fudbala),nemaju tolikih dogadjaja,mislim da je vecina nas cak i rekla da bi fino bilo da se finale kupa malo proseta kroz Srbiju.  :zbunjen:

Nemojte samo kapacitet kao razlog...onda bi Zvezda valjda svaku utakmicu igrala na marakani,jer je interesovanje uvijek vece od kapaciteta gostujucih stadiona.

Uostalom,da se ne lazemo,igranje na stadionu jednog od finalista je prevelika prednost.I kad se Partizan dogovarao i radio isto to,bilo mi je neshvatljivo.Ne znam koje su to propozicije i dje je logika...

Slažem se nije problem u Kruševcu problem je meni barem što nema direktnog prenosa jer mi je svejedno igralo se u BG ili Kruševcu(kako ide regis tablica za Kruševac KR?)

Treba i reprezentaciju dislocirati iz Beograda što je više moguće....

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #288 poslato: Maj 16, 2012, 06:26 »
Имаш ли арену? Ако немаш тражи линак  :)

Ваљда КШ?  :zbunjen:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #289 poslato: Maj 16, 2012, 07:20 »
Jel ima neko link?

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #290 poslato: Maj 16, 2012, 10:11 »
Čestitam, mada, bilo je u onoj situaciji elemenata za penal za Borac.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #291 poslato: Maj 16, 2012, 10:22 »
Cestitke na kupu (gospoda ostaje gospoda ;) :P )

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #292 poslato: Maj 17, 2012, 03:55 »
Čestitam, mada, bilo je u onoj situaciji elemenata za penal za Borac.

Misliš kod druge šanse za Borac kad je lik obišao Bajkovića i pucao pored gola?!

Tu su dva Zvezdina igrača jedan drugome uklizala u noge a ovaj iz Borca se pokliznuo na mokar teren.

P.S.Solidna utakmica Zvezda pristojna po meni igrač utakmice je Lazović...imao je jedno 3-4 vrhunska driblinga za uživanje i bio ga je pun teren... :aplauz:

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #293 poslato: Maj 17, 2012, 05:37 »
Ma nisam ni gledao, sprdam se.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #294 poslato: Maj 17, 2012, 05:51 »
Ma nisam ni gledao, sprdam se.

Gledao si Borisa i Tomu priznaj! :smeh1:

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #295 poslato: Maj 17, 2012, 06:10 »
A tek to ću da gledam.
Da slušam Borisa kako priča o borbi protiv korupcije, demokratiji i slobodi medija, ili Tomu o sposobnosti. Lik ja dao više autogolova nego Karager.

Van mreže Dejan NS

• Matori član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #296 poslato: Maj 17, 2012, 11:04 »

:aplauz: Bravo.
Ne znam kako nisam cuo te price o malom kapacitetu kad je bio u pitanju prvobitni domacin - NS, gde na stadion cini mi se stane tek 2-3 hilljda vise gledalaca nego u Krusevcu???
Nina i Nađa

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #297 poslato: Maj 22, 2012, 12:37 »
samo da ponovim.jedno je bilo birati ns ili neki drugi grad negde u npr oktobru,kada prakticno ipak ne znamo finaliste i sl,a drugo je kad se bira 10 dana pred finale,kada imamo finaliste.nisu kriterijumi ni priblizno isti.da ne spominjem sto fudbal u provinciji nece oziveti 1 godisnje neki ovakav dogadjaj(iako nisam principijelno protiv ovakvih dogadjaja).sada kad je izabran krusevac znalo se da ce u svakoj varijanti(da se igralo i na madagaskaru) ogromnu vecinu ciniti zvezdini navijaci,da je interesovanje veliko,i da bi se lagano napunio jna i sl.kad je vec tako nije bilo nikakve logike da se finale igra na stadionu od 10000 na 200km od beograda radnim danom.apsolutno nigde nije bilo logike za takav potez...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #298 poslato: Maj 22, 2012, 02:00 »
A nije bilo ni logike da se domaćinstvo da Zvezdi na izvolte, kako su Vojvodina i Zvezda zamislili, naravno uz zamenu za bodove u poslednjem kolu.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #299 poslato: Novembar 11, 2013, 06:50 »
Parovi četvrtfinala kupa:

Zvezda - Vojvodina,
Spartak - Partizan,
Jagodina - Donji Srem i
Sloboda - OFKB.