šta ti je internet-hype... kad te neko uhvati na zub, nema popuštanja

.
Daleko od toga da imam neko visoko mišljenje o Miljkoviću, štaviše, drago mi je da je napustio Partizan, ali ovo izdrkavanje je u najmanju ruku nepristojno. Nije on najgori igrač Partizana ni u prošloj sezoni, a kamoli u svojoj generaciji ili u istoriji... Imao je tu nesreću da napravi par kikseva u bitnim mečevima, a kada se tome doda generalno skroman talenat i prirodno letargičane i melanholične facijalne ekspresije, nije ni čudo da ga navijači ne vole.
S druge strane, Lola je npr. daleko veća panjina, ali je napaljenko, uklizava po terenu, galami, i odmah može proći. Po tehnici, brzini, pas unapred itd. on je za klasu iz Miljkovića.
Više puta sam gledao utakmice gde se na većinu dobrih poteza (a ponavljam, nije da ih je bilo puno) Miljkovića niko na tribini ne oglašava, ali na svaku grešku krenu posprdne šale... Sa takvim stavom, nije ni čudo što nam se navijačka grupa raspada i što bismo da nije derbija imali manju prosečnu posetu od Novog Pazara.
Srećno Miljkone, drago mi je što ćeš uzeti dobru lovu, zaslužio si je vala više nego mnogi drugi koji je uzimaju, ali za svaki slučaj da kažem - ne vraćaj se u Partizan za godinu-dve kad te škartiraju