Autor Tema: FK Partizan 2013/14  (Pročitano 404790 puta)

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2013/14
« Odgovor #120 poslato: Jun 22, 2013, 02:45 »
Ne mogu da se setim goreg desnog beka u istoriji kluba, ako neko moze, daj nek kaze, pa da polemisemo.

Miodrag Bajović, stariji brat Milorada, tada najbržeg napadača u SFRJ...
Kakva je to dijabola...

Milorad je igrao levog...
Al ostaje tvrdnja da je bio diabola...
Mi smo inače posle Rojevića (pazi Rojević, hahahahaha) imali mnogo problema sve do dolaska Džonija Novaka na toj poziciji...
Sadriu je doveden da ga zameni (hahahaha, kakva komedija) al se videlo odma da ne može, onda su došli već pomenuti Bajović, pa je čak jedno vreme morao Smajić da popunjava tu poziciju a prinudno su uskakali iako su prirodno štoperi Spaske i Buda Vujačić...

Sad mi naviru sećanja...pre Roje, Refik Kozić je igrao levog beka (majko Božja taj je bio mnogo veća komedija) ... lik je isto bio bolid al su ga vadli kolege jer smo tada imali Nešu Stojkovića i Hatunića na štoperskim pozicijama, i desno Antaru pa Golca.
Ako izuzmemo bebe iz šezdesetih taj Partizan koji je vodio Biće Mladinić je druga najbolja ekipa u istoriji najvoljenijeg kluba.

EDIT: sećam se tekme sa Seltikom u Glazgovu (4-5)...kod 3-4 Golac uvodi Bajovića i mi u roku od 10 sekundi primamo gol...
E tad sam mu jebo sve po spisku...

« Poslednja izmena: Jun 22, 2013, 02:51 Mrki blok 1 »

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #121 poslato: Jun 22, 2013, 03:18 »
Sećate li se Ivana Vlakna Stevanovića?  :)
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #122 poslato: Jun 22, 2013, 04:04 »
Vlakno je makar znalo da centrira, a i da ga ubode kad treba... evo, iz glave se sjetih onog pobjedonosnog gola protiv Temisvara u BG...

Inace procitah da za Miljkovica na nekom Braginom forumu tvrde da ga navijaci u Srbiji zovu "srpski Maikon"  :smeh1: 

ozbiljno shvatili nase Miljkon...  :D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #123 poslato: Jun 22, 2013, 04:26 »
kad spomenuste vlaknastog bacih pogled sta ima more interneta da kaze o njemu i imam sta da vidim.
Ako je verovati vikipediji 2012(29 godina) je zavrsio karijeru i posvetio se privatnom biznisu  :wacko:

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #124 poslato: Jun 22, 2013, 04:28 »
Citat
Fudbaler Ivan Stevanović - mecena umetnosti Nekadašnji fudbaler beogradskog OFK Beograda, Partizana i francuskog Sošoa , Ivan Stevanović , danas je uspešan biznismen Ruske firme "ООО БНБ". Fudbaler Ivan Stevanović - mecena umetnosti height=318 Veliki broj mladih umetnika iz različitih sfera umetnosti koji su deo Art Fusion Project-a , inspirisao je ovog naočitog mladića da da svoj doprinos i podršku srpskoj umetnosti podržavši Art Fusion Project - Moscow. "Sam koncept Art Fusion Project-a me je oduševio, poklonik  sam umetnosti i rada pre svega naših mladih umetnika.  Moskva kao tema ovog fantastičog projekta je nešto što me je dodatno inspirisalo jer mi je deo posla stacioniran u tom neverovatnom gradu.  Smatram da je podrška mladim , nadarenim ljudima nešto što je najpotrebnije , jer i oni , kao i sportisti trpe mnoga odricanja kako bi ostvarili svoje snove. Ja sam taj težak ,ali ipak sjajan put, prošao i želim da pomognem ovim mladim ljudima da svoje snove ostvare i da se za njihova dela čuje , na najlepši mogući nacin "- rekao je Ivan Stevanović.

:uzbudjen:
« Poslednja izmena: Jun 22, 2013, 04:28 deda »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #125 poslato: Jun 22, 2013, 04:48 »
Mrzi me da kucam 20-ak redova zasto je Miljkon tuga od igraca.Nije precerivanje nista sto smo napisali,momak je rupetina samo takva. Ja da sam tol'ko trenir'o ja bi dosle 4 noge im'o...sto bi rekli,pa tako bi i bio stabilan u odbrani kao on (mozes mislit,te stabilnosti)...tako da i ta njegova defanziva na koju ga vadite je kurac od ovce.

Od gorepomenutog Vlakna,ja glupljeg igraca u Partizanu nisam gledao.Kad covjeku po svakom potezu vidis da je skromnih umnih sposobnosti...ili mu informacija od mozga do noge sporo putuje,sta znam...

Ma nemam zivaca,Miljkovic jebote,makse tamo...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #126 poslato: Jun 22, 2013, 06:37 »
skribomanija nije rešenje... napiši, pa mogu i ja napisati 20 redova u kojim udaram kontru i navodim da je Miljković dobar igrač.

Nikad nisam rekao da je Miljković dobar bek, ali čak i da ga nikad nisam video na terenu, debilno mi je da gomila ljudi koji ležeću u krevetu kucaju na lap topu zna bolje od ljudi koji u tom fudbalu, na treninzima, utakmicama i skautinzima (uh, ovo je rogobatno) provode po 10 sati dnevno.

Ja bih se malo zapitao...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #127 poslato: Jun 22, 2013, 07:08 »
Sve to sto si ti rekao bi bilo u redu da je Partizan ozbiljan klub.

Ali,bilo kakva organizacija,kojom upravlja lik kao sto je Dragan Djuric ozbiljna biti ne moze. Ja,sjedeci,sa desktop racunara to kazem i mogu da stanem iza toga uvijek.

Ako o sastavu tima,posredno ili neposredno,odlucuju takve i slicne ljudske prilike,zasto u timu ne bi mogao biti neki panj? Mogao bi i jeste,na zalost.

Da budemo iskreni,JSL je smijesna liga,Partizan smijesan klub,a Miljkovic smijesan igrac.Sve se uklapa jedno u drugo,sve je produkt istog sistema.
Da ovo nije tacno,ne bi domaci fudbal bio tu dje jeste.A svi znamo dje je.

Miljkovic dobar igrac...mogli bi definisat to dobar.I ja sam kad odemo da igramo termin dobar ali ne zato sto umijem da igram fudbal vec sto ostali imaju problema i sa hodanjem.

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #128 poslato: Jun 22, 2013, 07:19 »
za miljkona je spasic tehnicar par excellence

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #129 poslato: Jun 22, 2013, 07:39 »
OK, ali eto imamo Bragu, i oni će svake godine izdvajati nekoliko stotina hiljada evra za tog Miljkovića, iako je Portugal pun talenata, pa čak i ta Braga koja je već godinama u Top 3-4 ekipe tamo, igra LŠ itd, izbacuje igrače...

Zajebancija da smo ih zavrnuli je donekle OK, ali majku mu, nisu ga valjda doveli na lepe oči? Hoćemo sada i Bragu nazvati neozbiljnim klubom "Đure frizure", ili sutra neki klub iz Primere u koji nekim slučajem može proći?.

Da li sam ja iznerviran činjenicom da sa građevinskim fakultetom i dva jezika za čitav život ne mogu zaraditi novca kao jedan prosečan fudbaler poput Miljkovića za 5-6 godina? Jesam! I to mnogo!

Da li mi to daje za pravo da ga omalovažavam? Pa jbga, ja mislim da ne. Niko mi nije branio da i ja teram tu loptu povazdan umesto da učim. Najjači su mi ovi ispod YT klipa koji kažu da Miljković ne bi mogao proći ni sa njima na lokalnom poljančetu... E to su stvari koje mi smetaju, to je klasično proseravanje jer sam siguran da bi Miljković ovakav nesretan kakav je pokidao sve amatere.

Loš igrač - da! Precenjen - svakako! Ali omalovažavanje - nikako!

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #130 poslato: Jun 22, 2013, 07:51 »

Loš igrač - da! Precenjen - svakako! Ali omalovažavanje - nikako!

Reci da se zajebavaš!

Čoveče, lik je kriv za tuce poraza, masu nerešenih, gotovih, zatvorenih utakmica... lik je glavni krivac za naš neuspeh u evropi predhodnih sezona..

Miljkon, brate, daleko ti lepa kuća i lepo se provedi, i što je najbitnije, nemoj da ti padne na pamet da se vratiš!

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #131 poslato: Jun 22, 2013, 08:11 »
jbga buraz, ne zajebavam se.

Na kraju krajeva, dovoljno je konslutovati suve brojke i matematiku i videti broj utakmica koje je Partizan pobedio sa Miljkovićem u postavi.

Stav da je Miljković isključivi krivac za Partizanove poraze dok je samo "kolateralna šteta" u pobedama jeste legitiman - ali se ne slažem sa njim.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #132 poslato: Jun 22, 2013, 08:13 »
Ovako iz prve ruke:

Poraz od Sampdorije i Čukaričkog, krivac isključivi je samo on.
Za ostalo bi morao još malo da pročešljam podatke, ali ima toga još...
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #133 poslato: Jun 22, 2013, 09:00 »
Ipak najjaci njegov potez je onaj pokusaj obilazenja igraca Rubina u nasem kaznenom prostoru  :smeh1: kad smo primili prvi gol tamo

Zgembo, to sto je gledam iz fotelje ne oduzima mi pravo da kazem da je los igrac i da se nasalim na nejgov racun. Jednostavno LOS je i kraj price. To sto ja ne umijem da igram mi ne smeta u tome.

Isto kao sto nekom doktoru koji ne razlikuje isijas od upalu slijepog crijeva, mogu da kazem da je ocaj, iako ja pojma nemm o tome
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #134 poslato: Jun 22, 2013, 09:09 »
Imao je Miljkon još ispada. Među njima je i ono briljantno igranje rukom u 16m protiv Genka prošle sezone, zbog čega smo i ispali iako smo bili bolji.

http://www.youtube.com/watch?v=sHXeBWG47iE&feature=player_detailpage#t=63s
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!