Autor Tema: FK Partizan 2013/14  (Pročitano 404306 puta)

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2013/14
« Odgovor #210 poslato: Jul 12, 2013, 10:45 »
Ne verujem dok ne vidim. :clap:

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #211 poslato: Jul 12, 2013, 11:08 »
Mislim da je stvar gotova ali da ce ostati za jermence

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #212 poslato: Jul 12, 2013, 05:09 »
Ja se ipak nadam da će ostati. Tako i Stojković se opraštao četiri prelazna roka i uvek je ostajao. A ni sada kad smo već nabavili njegovu zamenu teško ga je udomiti.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #213 poslato: Jul 13, 2013, 07:38 »
Doveli smo Petra Grbica na jednogodisnju pozajmicu.
« Poslednja izmena: Jul 13, 2013, 07:38 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #214 poslato: Jul 13, 2013, 08:00 »
dobar igrac...ponovo dovoditi ga ako nemas mogucnost da ga otkupis ne znam koliko je pametno,ali ne znam postoji li mogucnost otkupa...

PS.inace na oblatnom kada sam video pekovica,tu je bio i grbic(nisu bili zajedno)...
« Poslednja izmena: Jul 13, 2013, 08:02 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #215 poslato: Jul 14, 2013, 03:45 »
Citat
Ukoliko odete biće to u nezgodnom trenutku za klub, uskoro počinju kvalifikacije za Ligu šampiona?
„Bolje da odem sada, nego na zimu bez obeštećenja. U Partizanu postoje dugovi, ne samo prema meni, nego i ostalim igračima, zaposlenima. Velika je kriza i mislim da bi moj transfer svima koristio. Već nekoliko meseci se priča o mom odlasku. Uporedo sa tim upravi sam rekao da želim da idem ukoliko dođe prava ponuda za sve stane“.
http://www.mozzartsport.com/vesti/ivanov-za-mozzart-sport-dogovorio-sam-se-sa-bazelom-zelim-da-idem
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #216 poslato: Jul 14, 2013, 08:42 »
Ako želi, treba da ode. Odradio je odličan posao ovde, kako za sebe, tako i za klub.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #217 poslato: Jul 15, 2013, 08:34 »
Ako želi, treba da ode. Odradio je odličan posao ovde, kako za sebe, tako i za klub.

I dokazao je da nije gej.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #218 poslato: Jul 15, 2013, 09:30 »
Mi nemamo zamenu za njega.
Pravimos trasne greske. Znalo se da ce ici, izlazna mu je godina. Ali ne, nista se po tom pitanju nije radilo. Cak i da on ostaje trebao nam je stoper.
Ovako, tip ce otici jer moze da se uzme lova za njega. Negde sma procitao, 1.200.000 plus 30% od sledece prodaje(ko zna sta je istina)..otici ce najkasnije do 31 avgusta, mada ja mislim da ce on otici odmah posle utakmice u Jermeniji, ako tamo osiguramo prolaz.
I onda ce se na brzaka uzeti neki stoper, neuigran….
A trebaju nam 2 stopera ako on ode.
Od 5 dovedenih igraca 3 su na pozajmicu, Aksentijevic, Malbasic I Grbic
Golman je totalno nepotrebno doveden, a Gulan…

Veoma se lose radi…nema se para…jebem li ga…ali ostaje cinjenica da od Tomica niko nije umeo krstenog igraca da ubode.
Osim sto ubode krle sa Ivanovom.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #219 poslato: Jul 15, 2013, 03:15 »
nastavlja se ritam dovođenja igrača bez ijednog dinara potrošenog na obeštećenje  ::) . Inače, nedavno sam pročitao da je klub od prodaje Davidova i Mange, dakle igrača koji su zajedno odigrali manje od 500 minuta za Partizan, zarađeno oko milion evra.

Momci su se potucali po pozajmicama po Izraelu, stekli određeno ime tamo i Partizan je dobio svoje obeštećenje. Kada na ovakvim igračima zarađuješ, znači da te baš ide u životu  :yawn: .

Nadam se da će klub u avgustu uspeti da "plati" dva ozbiljna igrača od ovih zarađenih para, i da je ovaj period samo zatišje. Inače, ako  transfer politika ostaje na tome da reklamiramo ove pozajmljene igrače i da Gulana doživljavamo kao pojačanje, nisam optimista u pogledu najavljenog "iskoraka" u Evropi

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #220 poslato: Jul 15, 2013, 03:28 »
Kakakv crni iskorak.

Svaka cast vama koji se i dalje necemu nadate.Ili ste nedodirljivo veliki optimisti,ili vam je mazohizam hobi  :)

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #221 poslato: Jul 15, 2013, 03:44 »
to je sasvim normalna stvar kada navijaš za neki klub, a usput ne obraćaš puno pažnje na internet insajdere.

Čitav svet u navijanju za svoje klubove preteruje u očekivanjima, vrlo često i nerealno, u tome je i poenta kada navijaš za nekoga, zar ne?

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #222 poslato: Jul 15, 2013, 04:54 »
Nece biti placanja, sada je vec jasno
Bekovi su popunjeni, izmedju ostalog i pozajmicama i dovodjenjem transferfree
Stoper nam treba, jedan ili2, ali tu se nece otvoriti
U spicu je situaija jasna, Mitrovic, Kojic, onaj sada iz ofke, pa i ako ode Scepovic nece nikoga dovoditi....
Zadnji vezni i krilo, mozda se tu otvore, ali to ce opet biti transferfree

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #223 poslato: Jul 15, 2013, 06:04 »

Čitav svet u navijanju za svoje klubove preteruje u očekivanjima, vrlo često i nerealno, u tome je i poenta kada navijaš za nekoga, zar ne?

Ali citavom svijetu klubove ne vode Dragani Djurici.

Ako mi se u kakvom trenutku pomuti razum,ili sam pospan,pijan,ili sam postao senilan,dovoljno je da se sjetim "suprotno od Dragana Djurica" i pogrijesit ne mogu.

Ako je on rekao da pravimo iskorak u Evropi,ja sam definitivno siguran da iskoraka nece biti,ili oce,ali nazad.

Po ko zna koji put se ponavlja apsolutno identicna situacija iz svakog ljetnjeg prelaznog roka,priprema,prica,obecanja,zrijeba,ja bih volio da sebe naceram da vjerujem u to,bilo bi mi ljepse,ali ne mogu pa ne mogu.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #224 poslato: Jul 15, 2013, 07:08 »
da, ali su uprkos tome pravljeni rezultatski iskoraci... Partizan ima dovoljno resursa u svojim kadrovima da napravi iskorak u odnosu na prošlu sezonu.

Povoljan žreb, nešto bolja forma na startu sezonu u odnosu na mrtvilo Vermeza od prošlog leta - i eto ti već iskoraka, odnosno plasmana u 4. kolo kval. za LŠ.