Kako je pocelo proljece,jasno je koji vjetrovi duvaju
Protiv nas ce svaka ekipa da grize i ujeda (da,da,oboje) i svaki bud cemo na muku uzet.Ali neka,tako je bolje,mozda posle takvog tretmana uzmemo koji bod i u Evropi.
slazem se za prvu konstataciju to sam i ja sam rekao.odmah su stvari postale jasnije i vidljive.drasticna je razlika u odnosu na prvi deo sezone...
sto se tice bolda-e vidis kako je kada svi kidaju protiv tebe,mi to imamo vec duzi period,a onda te koji kidaju protiv nas gledamo kako protiv vas primaju lagano golove,vecinom u prvih 10min i sl...
inace nije da bas svi protiv vas grizu i ujedaju-kako rece ivancevic vas bivsi golman,a do pre neki dan trener radnickog,protiv partizana u beogradu su izgubili vec na autokomandi,a u kragujevcu,ne znam kako rece da se zove kraj grada koji je rekao.tj sto bi se reklo izgubili su i pre utakmice. da se razumemo ne kazem da su vas pustili,ali su u svakom slucaju skinuli gace i pre pocetka utakmice.mi ih sa druge strane jedva dobismo...
inace i dalje se secam utakmice u kg-u dal prosle ili pretprosle sezone(mislim da je prosla u prvom delu sezone kada je trener bio jankovic) kada smo ih dobili sa 3-0,ali jedva,i to smo dali 2 na kraju kada su ostali sa igracem manje.do tada smo se mucili,a oni su kidali i tukli ko da im je poslednja u zivotu.iskreno ne secam se da sam skoro gledao neki tim da se tako grcevito bori,ko da ce svi zavrsiti u sibiru ako izgube.dovili su 1 crveni,a zasluzili su bar bili jos 2,tukli su nenormalno,laktove ostavljali i sl.
hocu reci,bilo bi ipak normalno da se svi protiv zvezde i partizana tako bore,da svaka utakmica bude na noz,maksimalna angazovanost,da grizu za svaku loptu i sl.to im je najbolja prilika da se pokazu i prikazu,a i ta dva tima su najveci motiv za igru.a kod nas godinama ipak nije uvek bas tako.a zvezda i partizan nek onda se oznoje i daju svoj maksimum da bi svakog dobili.to je prava stvar,i to i podize kvalitet fudbala,a i lige...