Ja sam se odavno iskljucio iz ovoga,tako da me ne pogadja puno,klub nam je truo,kao i cijeli fudbal uopste. Uzeli ili ne uzeli titulu,pise nam se isto,jedino sto mozemo podjebavati komsije i to je to.
Naravno,da se ne lazemo,radije bih da je uzmemo nego me zadovoljavaju sve one vase cirlidersice istovremeno,narocito sad u ovakvim uslovima,dje smo konacno,opet crna ovca. Meni iskreno,vise odgovara ovakva uloga,da vam ga sad zavucemo,iako se masa uvijek primala na rezultate i moc.
Elem,ne bih da se pravim pametan,ali kad sam govorio (ganima koje poznajem) da je njihova toboznja borba protiv Tomislava uglavnom borba za vlastiti interes i da ne vide dalje od svog nosa,nisu dali cut za to. A jasno je bilo da vas interesuje konkretno TITULA. Sve ostalo je moglo a i nije moralo.Samo sto to niko nije imao petlju da prizna. Uglavnom,sad od druga,najveceg borca protiv Tomislava ikad,cujem: ocigledno je napravljen dil sa njim,nadam se da nisu dogovorili nista ispod titule

Ili "jebe mi se kakav je Covic,donosi nam rezultate,podrzavam ga". Da ovo nije samo njegov,vec stav vecine komsija koji 'cekaju titulu' to je vise nego jasno. Zasto nam se onda prosipala ona suplja prica o boljitku srpskog fudbala, tricama i kucinama...je li iko vjerovao u to?
Zbog svega ovoga,sad su komentari na ovaj penal vojvodine: "neka je" "da vidite i vi malo kako je" ili recimo "sad smo mi preuzeli sistem,ovako ce vam bit stalno" i slicno. Mislim,nije da nisam znao da je cilj one "borbe za srpski kalcopoli" upravo ovo,ali mi je frapantno da se ta prica onako srcano branila.
Davno sam rekao,ni Partizan ni Zvezda NEMAJU PRAVO da zucnu sto se sudjenja tice. Zbog toga apsolutno nikad do mene nije dolazila ta vasa kuknjava na sudjenje. Ako ste vi osteceni jednom,mali klubovi su protiv vas osteceni bar 5x.Isto vazi i za nas. Nema sanse da bih se bilo kome zalio za ovaj penal,ali samo zelim da povucem paralelu u odnosu na prethodni period.
Sto se nas tice,niko nam nije kriv. 6 godina uzimamo titulu,glavni i jedini konkurent nam se raspada,u medjuvremenu smo uspjeli da udjemo jednom u LS i par puta u LE i budemo kanta za napucavanje. Imali smo priliku da se odlijepimo od konkurencije,da postanemo ozbiljan klub (koga ni sve sudije ovog svijeta ne mogu sprijeciti da uzme titulu),nismo je iskoristili - ko nam je kriv. Ne pada mi na pamet da krivicu prebacim na savez,Zvezdu,ovoga ili onoga. kriv je iskljucivo Partizan i niko vise.
I da,3 boda naravno nista ne znace. Medjutim,ne vjerujem da mi mozemo dovrsit sezonu bez kiksa. Na drugoj strani,vi ovakvu seriju niste pravili ni sa Muslinom (uporedite timove) kad ste bili najjaci u zadnjih 20 godina,tako da mi vase zatvaranje prvenstva malo i ne uliva nadu za preokret... ali ako smo kadar za titulu,onog 26. aprila cemo je i uzeti.Ako nismo,jebi ga,nazad na svoje bunjiste,rascerat bar djelimicno parazite iz kluba,rad i rad,pa nas eto opet.