Autor Tema: ABA liga 2013/14  (Pročitano 175203 puta)

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
Odg: ABA liga 2013/14
« Odgovor #405 poslato: Mart 03, 2014, 07:44 »
Pobjeda Zadra !!!

Buducnost i Cibona izjednaceni na toj 4. poziciji, ukoliko dobijemo veceras imacemo priliku da im pobjegnemo 1. pobjedu

Buducnost ima tezak raspored do kraja. IGOKEA, cedevita, PARTIZAN, mega
Cibona: MZT, Igokea, Siroki, ZVEZDA

Tesko da ce i jedni i drugi ici preko 2 pobjede, ali nikad se ne zna.

Vrlo je moguce da ce Zvezda moci da bira protivnika u polufinalu upravo u tom zadnjem kolu, ako "pusti" Cibonu pa da doceka njih u Beogradu a ne Buducnost
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #406 poslato: Mart 03, 2014, 07:59 »
Zakuvalo se!Moglo bi se desiti da Budućnost uleti na f4 umesto Cibone!

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #407 poslato: Mart 03, 2014, 09:33 »
Naredna 2 meča su za njih presudna. Igokeu će vjerovatno dobiti, ali Cedevitu jako teško.
U slučaju da dobiju oba, očekuje nas pakao 24. u Morači, još dodatne rezultatske tenzije na meč i ovako prepun tenzija.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #408 poslato: Mart 03, 2014, 10:19 »
Rutinska pobeda Partizana lakše nego što bi se očekivalo.....neprepoznatljivo dobar Tepić!
Taman je nadomestio poene koje bi inače potigao Bogdanović 17 čak....solidan Pavlović 15 poena ali iz dosta pokušaja....Kinski fantastičan u 4/4 pogodio je valjda 90% svih poena Partizana u tom periodu

Ono što mene fascinira koliko je ovaj Radnički jednodimenzionalna ekipa,strašno sve im se svodi na šut za tri poena..tu i tamo šta skupe i uhvate Lešić i Kalinić pod košem i to je to...stvarno mi nije jasno šta Muta misli s tom igrom?Pobediti nekoga od BG klubova?
Mrzim tu "Litvansku"košarku...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #409 poslato: Mart 03, 2014, 10:26 »
Raduje to što dobijamo odličnog Tepića za završnicu sezone. Vraća mu se samopouzdanje.

Pavlović, još par utakmica i biće to TOP. Vidi se da mu nedostaje te rutine zbog dužeg perioda bez utakmica. Očekujem da izdominira protiv bivšeg kluba za za 20-ak dana.  :D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
-
« Odgovor #410 poslato: Mart 03, 2014, 10:28 »
Odlicna pobjeda,fina igra u drugom. Vrijeme je da krenemo uzlaznom linijom konacno.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #411 poslato: Mart 03, 2014, 10:31 »
Raduje to što dobijamo odličnog Tepića za završnicu sezone. Vraća mu se samopouzdanje.

Pavlović, još par utakmica i biće to TOP. Vidi se da mu nedostaje te rutine zbog dužeg perioda bez utakmica. Očekujem da izdominira protiv bivšeg kluba za za 20-ak dana.  :D

Slažem se..to sam rekao već ranije...Partizan kako prolazi vreme izgleda sve bolje iako ima užasan skor zadnjih mesec dana..ali povratkom Bertansa itd...po meni ste ako ne 50:50 sa Zvezdom a ja bi čak rekao i favoriti barem što se domaćeg takmičenja tiče pre svega psihološki jer mi pored svega moramo da se izborimo i sa stigmom luzera...

U svakom slučaju biće interesantno a što se tiče ABA lige nadam se "Večitom finalu"  ;)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #412 poslato: Mart 05, 2014, 03:25 »
koja legenda od čoeka... :aplauz:

dok je komšinica bila u kanalu 10 godina, a Partizan uzimao sve što je htio, jer je mogao i imao od čega, tad je to BILO ZEZANJE, a danas je ozbiljno, kad se huda sreća okrenula... :smeh1:

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=03&dd=05&nav_id=819822
« Poslednja izmena: Mart 05, 2014, 03:26 Saga Norén »
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #413 poslato: Mart 05, 2014, 03:30 »
budala,prepuna kompleksa... :kafa:
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #414 poslato: Mart 05, 2014, 03:34 »
Legenda, prica glasno sto ostali imaju strah i da sapucu !!!

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #415 poslato: Mart 05, 2014, 03:35 »
 jer je mogao i imao od čega

:smeh4: :smeh4: :uzbudjen: :uzbudjen: :smeh1: :smeh1:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #416 poslato: Mart 05, 2014, 03:43 »
Legenda, prica glasno sto ostali imaju strah i da sapucu !!!
ja se uvijek vodim onom "nije bitno što se priča, već ko priča"... ;)
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #417 poslato: Mart 05, 2014, 03:48 »
jer je mogao i imao od čega

:smeh4: :smeh4: :uzbudjen: :uzbudjen: :smeh1: :smeh1:
ma ne, uvijek ste bili sirotinja... :smeh1:
i zezali se posvuda...naročito je zgodna zeka bila ono kad ste u Vršcu ušli sucima u svlačionicu...pa debeli onda besramno lagao kako to nije istina, a kamera ga snimila...šmeker... :smeh1: :smeh1: :smeh1:

al sve je to zezanje...

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #418 poslato: Mart 05, 2014, 04:03 »
Čemu biti u rukavicama?

Zna se da je DS i SPS održavao Partizan s novcem iz javnih preduzeća dok je posle propalog proekta "Evropska Zvezda"isti digao ruke od nje..i tako je ošla u očin.,....

Promenila se vlast promenila se i "sreća"....PPV je navijač Zvezde...priglio je Čovketa uz sebe u BG-u i Partizan će tek da stenje sledećih godina i to u svim sportovima...na žalost tako će da bude dok god se politika bude mešala u upravljanje klubovima...

A stvarno ne znam ko se više može potresti oko bilo čega što sizgovori bolsena osoba.... :zbunjen:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #419 poslato: Mart 05, 2014, 04:29 »
ali kako covek laze to je neverovatno.ali cu samo jedan najjednostavniji primer da navedem. porecima vujosevica kk partizan od nisa dobija 800k eura godisnje.sa druge strane fk cz,tj tacnije receno sd cz dobija od gasproma ne secam se tacno cifre ali 4-4,2mil eura godisnje.zvezda dobija ne od nisa,nego direktno od gasproma,sto ipak nije potpuno isto,jer je u nisu drzava vlasnik 49%,a gasprom vecinski vlasnik sa 51%.a u samom gaspromu nema ni 1% ucesca nase drzave.
e sada od tih mislim 4,2mil eura,vecina ide fk mislim preko 3,5mil,ostalo veci deo kk,a nesto malo vk,rk i ostalim mozda manjim klubovima.
sve u svemu vujosevic kaze da fk cz dobija sredstva u razmeri 15:1 u odnosu na kk partizan,sto je sasvim jasno da je obicna laz i njegova manipulacija javnostio.ali na zalost nasi novinari nemaju ni najmanje muda da postave pitanja i da ga uhvate u ociglednoj lazi. kada bi bila istina ono sto on kaze posto kk partizan dobija godisnje 800k eura, fk cz bi trebala po njemu da od gasproma dobija 12miliona eura godisnje.i jasno je kolika je laz u pitanju...uz sve to kako vec rekoh radi se o sumama koje idu sa jedne strane kk partizanu,a sa druge sd cz,iako velika vecina ide u fudbal...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...