Autor Tema: ABA liga 2013/14  (Pročitano 175089 puta)

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
Odg: ABA liga 2013/14
« Odgovor #420 poslato: Mart 05, 2014, 04:58 »
Nenad,covek koji bolje zna finansije od Covketa !!!

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #421 poslato: Mart 05, 2014, 06:55 »
jer je mogao i imao od čega

:smeh4: :smeh4: :uzbudjen: :uzbudjen: :smeh1: :smeh1:
ma ne, uvijek ste bili sirotinja... :smeh1:
i zezali se posvuda...naročito je zgodna zeka bila ono kad ste u Vršcu ušli sucima u svlačionicu...pa debeli onda besramno lagao kako to nije istina, a kamera ga snimila...šmeker... :smeh1: :smeh1: :smeh1:

al sve je to zezanje...

ukucaj zika pauk, projekat evropska zvezda pa ces videti da li su oni tada bil sirotinja

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #422 poslato: Mart 06, 2014, 02:22 »
Sad cuh informaciju u oju bas i ne vjeruje, al eto da je podijelim sa vama.

naime uprava Buducnosti je odlucila da karte za mec protiv nas 24. u Moraci kostaju 10 eura :smeh3: :smeh3: :smeh3: Znaju oni ko im dolazi i da ce i sa tom cijenom biti puna dvorana nasih navijaca. Ako se ovo ispostavi tacno ( ja iskreno sumljam) jasno je zbog cega rade. Pokusavaju na sve nacine da "istjeraju" navijace Partizana

Vidjecemo brzih dana je li ovo tacna informacija ili pak samo buva.

Iance su karte po 2-3 eura i dvorana je poluprazna, kad gostujemo mi karta je obicno 5 eura i mogu slobodno reci da minimum 35 % hale navija za Partizan
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #423 poslato: Mart 06, 2014, 04:55 »
sad čitam ove Vujoševićeve gluposti, i stvarno se zapitam da li smo mi normalan narod, tačno imam osećaj da me svesno jebe u glavu. Zajedno sa legendom

U državi u kojoj na desetine hiljada košarkaških radnika za godinu dana ne primi novca kao neko od njihovih klubova za mesec dana, postavlja se pitanje zašto nema još. Ako oni mogu ovoliko, zašto mi ne možemo, i odakle vama pravo da tražite toliko, kada vredite onoliko puta manje...

Stvorio se sistem u kome gomila ljudi od Subotice do Vranja treba da se odrekne svakog dinara od košarke da bi dva polupismena psihička bolesnika mogla da se prepucavaju i plaćaju 10-ak stranaca radi turističkog nastupa u Evropi.

I sve to kao deo SNS-SPS igrokaza da mi kao začarana telad gledamo u njega, umesto u njihov politički (ne)rad.

I što više upiru u to, navijači sve opijeniji...  :zbunjen:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #424 poslato: Mart 06, 2014, 05:30 »
Sad cuh informaciju u oju bas i ne vjeruje, al eto da je podijelim sa vama.

naime uprava Buducnosti je odlucila da karte za mec protiv nas 24. u Moraci kostaju 10 eura :smeh3: :smeh3: :smeh3: Znaju oni ko im dolazi i da ce i sa tom cijenom biti puna dvorana nasih navijaca. Ako se ovo ispostavi tacno ( ja iskreno sumljam) jasno je zbog cega rade. Pokusavaju na sve nacine da "istjeraju" navijace Partizana

Vidjecemo brzih dana je li ovo tacna informacija ili pak samo buva.

Iance su karte po 2-3 eura i dvorana je poluprazna, kad gostujemo mi karta je obicno 5 eura i mogu slobodno reci da minimum 35 % hale navija za Partizan

Ja sam pretpostavljao da bi tako nešto moglo da se desi. No, dok su god karte u slobodnoj prodaji, dobro je.

Ostaje još da se vidi šta će biti, ali ako bude tako, jbg, daću im te pare, za lijek im trebale.

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #425 poslato: Mart 06, 2014, 05:34 »
A dac i ja , kad sam za Barselona - Majorka dao 50 eura mogu vala i za ove nase tih 10  :D Bio sam siguran da ce ove sezone biti jos vise nasih zbog sve one frke od prosle, ali ako budu ove cijene karata to ne ocekujem.

Nadam se da cemo do tog meca u velikoj mjeri rijesiti pitanje oko Final 4
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #426 poslato: Mart 06, 2014, 05:48 »
Ako puste karte za 10e, otićiće ih max 1000-1500 i to će uglavnom pokupovati naši... podijeliće masu karata preko PG firmi njihovima, a varvari će svakako ući besplatno... to je otprilike i plan... Nešto slično kao za meč kad je gostovala Srbija, samo što će nešto biti i u slobodnoj prodaji...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #427 poslato: Mart 06, 2014, 08:22 »
sad čitam ove Vujoševićeve gluposti, i stvarno se zapitam da li smo mi normalan narod, tačno imam osećaj da me svesno jebe u glavu. Zajedno sa legendom

U državi u kojoj na desetine hiljada košarkaških radnika za godinu dana ne primi novca kao neko od njihovih klubova za mesec dana, postavlja se pitanje zašto nema još. Ako oni mogu ovoliko, zašto mi ne možemo, i odakle vama pravo da tražite toliko, kada vredite onoliko puta manje...

Stvorio se sistem u kome gomila ljudi od Subotice do Vranja treba da se odrekne svakog dinara od košarke da bi dva polupismena psihička bolesnika mogla da se prepucavaju i plaćaju 10-ak stranaca radi turističkog nastupa u Evropi.

I sve to kao deo SNS-SPS igrokaza da mi kao začarana telad gledamo u njega, umesto u njihov politički (ne)rad.

I što više upiru u to, navijači sve opijeniji...  :zbunjen:
generalno sa svim bih mogao da se slozim,osim sa tvrdnjom o dva polupismena psihicka bolesnika.za covica se svasta moze reci,ali ne i da je polupismen i glup...

i kada smo kod toga

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=03&dd=06&nav_id=820273
« Poslednja izmena: Mart 06, 2014, 08:25 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #428 poslato: Mart 06, 2014, 08:45 »
ako idemo po principu da su dobijali pare po ostvarenom uspehu, CZ u zamrzivacu, uzela mnogo pare

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #429 poslato: Mart 06, 2014, 10:00 »
jer je mogao i imao od čega

:smeh4: :smeh4: :uzbudjen: :uzbudjen: :smeh1: :smeh1:
ma ne, uvijek ste bili sirotinja... :smeh1:
i zezali se posvuda...naročito je zgodna zeka bila ono kad ste u Vršcu ušli sucima u svlačionicu...pa debeli onda besramno lagao kako to nije istina, a kamera ga snimila...šmeker... :smeh1: :smeh1: :smeh1:

al sve je to zezanje...

ukucaj zika pauk, projekat evropska zvezda pa ces videti da li su oni tada bil sirotinja
naravno da nisu...kad se sjetim koliku su samo lovu dali Sagadinu, već tad sam znao da je to osuđeno na propast... :D
al to nema nikakve veze s tim koliko ste vi imali...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #430 poslato: Mart 06, 2014, 10:04 »
koliko smo imali?

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #431 poslato: Mart 06, 2014, 10:53 »
ne vidim da sam napisao za bilo koga od njih da je glup... ali da ne širim dalje šta mislim o takvoj sorti ljudi, mogu samo reći da mi je žao što su se zapatili u gospodskom sportu a ne u blatnjavom brlogu u kojem im je mesto.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #432 poslato: Mart 06, 2014, 11:44 »
covic nije ni najmanje ni polupismen,izuzetno je pismen,i sasvim dovoljno obrazovan.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #433 poslato: Mart 07, 2014, 08:34 »
definitivno smo prvi u jl sa ovim porazom cedevite u madjarskoj...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #434 poslato: Mart 09, 2014, 08:32 »
Kakva utakmica Cvetkovića u Zagrebu.  Šteta što MZT nije došao do pobjede.