hvala, jebeno je to dodje neki pijani rus i baci 30 miliona i eto ga u el
Citat: ladja April 24, 2014, 10:50 Ako mi je zbog nečega drago a nije mi drago ali čisto iz besa .....onim smradovima od "vođa"sa Severa i zbog onog očalinka evo i tebi jedan Potpis. To kako su oni minirali ovaj tim je za Riplija. Ili, bolje reći, za Dr. Lazu Lazarevića. Po stupidnosti i gubljenju kompasa me sve to neodoljivo podseća na opravdanja zašto su Ameri napali Irak! Jeste malo off, ali je to u principu isti budalasti scenario iznalaženja opravdanja u hodu. . Prvo su tražili WMD (weapons of mass destruction), pa kad im je to propalo, počeli su da prosipaju priču o Sadamu kao kasapinu, pa su onda prešli na uvodjenje demokratije, pa na … ?! Tako i ovi genijalci sa severne tribine. Prvo su krenuli u bojkot jer su se bili popičkali sa upravom. Onda je na red došao nesretni Kikanović. Pa onda "istorijsko ZATO", da bi negde pre godinu dve konačno objasnili - pre svih sebi - da su protiv ABA lige jer ih to podseća na nekakvu YU!Ali, potpuno su mi se zgadili onoga trenutka kada su poslali neke svoje klince-pitbule da isprebijaju onu šaku navijača koji su pokušali da, kao, navijaju - uz tri zastave i jedan jebeni bubanj. Al, neš ti "organizovanog navijanja" pored "Zašto?-Zato!" Bojkota. Jebateled, oni su ZABRANILI da se navija za Zvezdu! Šta to sve znači? Pa to da u startu imaš jednu potpuno šizofrenu situaciju koju ne verujem ni da bi "Veliki Mag" uspeo da reši na pozitivan način. Svaka im se dala!
Ako mi je zbog nečega drago a nije mi drago ali čisto iz besa .....onim smradovima od "vođa"sa Severa i zbog onog očalinka evo i tebi jedan
Odličan početak Cedevite. Auu kako bi to zanimljivo bilo da se desi hrvatsko finale u nedjelju
Samo što Cedevita ima više od dva igrača.