Autor Tema: ABA liga 2013/14  (Pročitano 175124 puta)

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
Odg: ABA liga 2013/14
« Odgovor #615 poslato: April 25, 2014, 10:07 »
Potpis za ovo:

Citat
Sada Utisak nedelje, pa neka ona dva bizona objasne šta je bilo! Mirno i tolerantno. Imaju sada dovoljno vremena za analizu... Do aprila 2015!

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #616 poslato: April 25, 2014, 10:09 »
u jebote otupio sam, prva 3 minuta, ide mi da porazbijam sve oko sebe, ssad sam miran ko jagne ispod saca, krivo mi, al podnosljivo, jedni mi zao Dalloa, nije danas dobio ni sekund

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #617 poslato: April 25, 2014, 10:09 »
Ispala su dva kvalitetnija tima, ispala su zasluzno i svaka cast zagrebackim timovima na velikom uspehu.
A rekao bih da je beogradske klubove stigla pravda, sutirati 2-32 trojke i primiti trojku u poslednjoj sekundi nikako nije slucajno.
Kolicina zla koju su prosuli Covic dr Nebojsa i Dusko Vujosevic je takva da bi se svako normalnan postideo, ali ocigledno se ne radi o normlanim ljudima.

Svaka cast moralnom gmizavacu i belosvetskoj barabi...

Potpis!

A sada neka se glođu za pare kod gospodara Vučića! :pusiga:

P.S.Juče Blažić danas Pavlović,kako je čovek odigrao utakmicu najbolju ubedljivo od kada je došao u Partizan 25 poena 4 trojke tri blokade u 4/4 ali džabe.......

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
Re: ABA liga 2013/14
« Odgovor #618 poslato: April 25, 2014, 10:12 »
I na kraju,sve je to sport.Doslo je vreme kada Hrvati mogu imati navijace u Beogradu,kada nije smak sveta ako pobede u odlucujucim utakmicama sto je do skora bilo nezamislivo.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #619 poslato: April 25, 2014, 10:23 »
Nisam pametan više... sve ste već rekli...

Sad ide veliko čišćenje, ne samo u klubu, nego i među navijačima... prošla je Evroliga, nema više Reala, Makabija, Barselone, CSKA... nema više ni dominacije na domaćim parketima... 
do nekih boljih vremena...

U bolu i u radosti GROBARI smo ostali!
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #620 poslato: April 25, 2014, 10:30 »
moralo je jednom, nije moralo bas danas, nemam zamerke, cestitke nasim, al iskrene cestitke i Cedeviti,

Moralo je baš danas..moralo a i zbog svega šta se dešavalo zadnjih meseci.... :kafa:

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #621 poslato: April 25, 2014, 10:30 »
Nisam pametan više... sve ste već rekli...

Sad ide veliko čišćenje, ne samo u klubu, nego i među navijačima... prošla je Evroliga, nema više Reala, Makabija, Barselone, CSKA... nema više ni dominacije na domaćim parketima... 
do nekih boljih vremena...

U bolu i u radosti GROBARI smo ostali!

Zvezda igra te kvalifikacije?A Partizan ne?

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #622 poslato: April 25, 2014, 10:34 »
Nego što bi voleo da vidim sad pres konferenciju Duška Vujoševića.... :kafa:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #623 poslato: April 25, 2014, 10:38 »
Mi ne igramo kvalifikacije, Zvezda igra. Osim ako ne dobijemo WC, za šta neću da gajim iluzije.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #624 poslato: April 25, 2014, 10:38 »
nema se sta zameriti Duletu, okrenuo utakmicu, strpljivo i sa milion malih taktickih promena,kombinovao, nije stao, i nasao modus, imali +11, sta moze covek vise da ucini, vrhunski je trener, da je juci sedeo na klupi KKCZBG naso bi naci da zaustavi Blesonju sigurno, sarica nemozes zaustaviti

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #625 poslato: April 25, 2014, 10:41 »
nema se sta zameriti Duletu, okrenuo utakmicu, strpljivo i sa milion malih taktickih promena,kombinovao, nije stao, i nasao modus, imali +11, sta moze covek vise da ucini, vrhunski je trener, da je juci sedeo na klupi KKCZBG naso bi naci da zaustavi Blesonju sigurno, sarica nemozes zaustaviti

To da je za Radonjića izmislio košarku to se slažem...

Nego mene interesuje hoće li i večeras da pomene Zvezdu.....Čovića i naravno Pičkoustog.... :cigara:

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #626 poslato: April 25, 2014, 10:48 »

Sem one proklete zone koju smo igrali na pocetku, koju forsira citave sezone, a ja ne pamtim da nam je nesto dobro donela.
Mozda je mogao da pokusa vise sa Bertansom na 4, pogotovo posle pete Nurkica, Zo je mogao braniti Bilana.
Ali generalno, ova sezona ide na njegovu dusu. Od neverovatne tvrdoglavosti sa ova 3 nesrecnika pod kosem, od kasnjenja sa pojacanjima sto je za posledicu imalo onoliko povreda, do kulminacije svega sa Kinsijem, koji sigurno nije zasluzio onakvo ponasanje i onakve reci.
Mnogo je gubio kompas, jednostavno mi se cini da je najmanje bio koncentrisan na teren.
Svejedno, toliko mi je doneo radosti, da ce za mene zauvek ostati bogotac.
Oprem dobro

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #627 poslato: April 25, 2014, 11:21 »
 Sledeće sezone "Večiti" umesto u EL u kup "Liljane Ronketi".. :smeh3:

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #628 poslato: April 25, 2014, 11:41 »
Slažem se sa ovim:

Citat
Sinoć Slovenac plače zbog Zvezde, a Srbi se smeju. Danas Letonac plače zbog Partizana, a Srbi se smeju. Samo se u Srbiji može navijati za Federera i Nadala kada igraju protiv Đokovića. Samo se kod nas deca vaspitavaju da ne praštaju nečiji uspeh. Kod nas je sve tuđe slađe. Samo je kod nas nositi opanak seljacizam, a majice sa američkim zastavama moda. Sada vam je jasno kada Srbi plaču, zašto se svi smeju!??!

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #629 poslato: April 25, 2014, 11:45 »
Slažem se sa ovim:

Citat
Sinoć Slovenac plače zbog Zvezde, a Srbi se smeju. Danas Letonac plače zbog Partizana, a Srbi se smeju. Samo se u Srbiji može navijati za Federera i Nadala kada igraju protiv Đokovića. Samo se kod nas deca vaspitavaju da ne praštaju nečiji uspeh. Kod nas je sve tuđe slađe. Samo je kod nas nositi opanak seljacizam, a majice sa američkim zastavama moda. Sada vam je jasno kada Srbi plaču, zašto se svi smeju!??!

Jebote kakav komentar!
To je suština svega ..... :eek: