Sasa sjutra u 12:30 drzi konferenciju za stampu, tema ce biti trenutna stuacija u klubu.
NYC, kao pravi montos pa jos Jugosloven, vise puta godisnje predjem 500 km u jednom pravcu da pomognem JSD Partizan, bilo to fudbalska ili kosarkaska sekcija. I mogu ti reci da je lijep osjecaj, kad predjes toliko km nasim vozovima treba za to preko 10 sati ( ne znam kako je to kod vas). kad izbjegavas "akcije" lokalnih podgorickih mangupa i dodjes mrtav umoran u Pionir/JNA i tamo ostavis sve sto imas u tom momentu. Obicno se i vratis se isto vece (ponovo 500km). Taj umor se nijee osjecao kad je pala Barselona sa Slavkom Vranesom kao prvim centrom, a sa Stevanom Milosevicem kao njegovom rezervom. Nije se osejcao umor ni kad je Makabi pao u Areni. Kad das poslednje pare da bi gledao tamo nekog Mekejleba kako se sprda sa svim protivnickom bekovima.
Kad das poslednje pare i jos se zaduzis da bi gledao kako Slavko Vranes tjera Pita Majkla da promasi ono sto obicno daje. Kad das poslednje pare da bi gledao kako se Navaru tresu ruke pred punim Pionirom.
Mislim da sam dao sve sto sam mogao Partizanu i ne kajem se ni jednog jedinog trenutka, niti sam se ikad kajao, niti cu, jer se to ne moze kupiti novcem.
Tako da sto se mene tice ja sam pomogao, a vjerujem i svi odje pristutni navijaci Partizana.
KK Partizan mi je dao mnooogo vise nego sto sam ja njemu i na to mu zauvijeh hvala, jer se to ne moze kupiti novcem: Ne moze se kupiti :Zaustavljanje Brankovog mosta

, Ne moze se kupiti slavlje "kod konja", ne moze se kupiti. Ne moze se kupiti ni utisavanje Nokia Arene, kao ni +41. Ne moze se kupiti ni "nemojte da padate dolje, nemojte da padate, oce STOKA, da nas nabije 30 razlike". Ne moze se kupiti gledanje i nervoza koje je prozurokovana :Tepicem, Kostarikom i Tripkom. Ne mogu se kupiti ni suze nasih igraca nakon poraza i odlazaka nekih od njih. Ali se ne moze kupiti ni bacanje Novice, Lucketa, Sina Dragana kao i svih ostalih bez obzira ko je protivnik i koji je rezultat. NE moze se kupiti ni osjecaj nakon Kecmanove trojke...
Nekako je ovaj KK Partizan iznad situacije u ovim jadnim zemljama i pravo je blago, a to sto vi to ne cijenite to je vas prblem. I to sto pokusavate da dokazete da je ta dominacija nastala kao sprega :vlasti kriminala i sudija.
Jeste bilo je tu i gepekovanja i stipanja i Kristijana i svega, i naravno Dobnjak je bio u autu, vama je tako lakse da shvatite. Bjezite iz realnosti i trazite neku svoju "pravdu" a u stvari trazite utjehu za ruznu i bolnu stvarnost.
Imate obraza da u usta stavite KK Partizan pred kojim su padali SVI najjaci klubovi Evrope. VI, koji navijate za privatni klub Nebojse Covica, dok je vas pravi klub zamrznut. Navijate i ne stidite se toga, ili se mozda neko stidi ali ne pokazuje to. Nebojsa Covic je da napomenemo covjek koji je osporavao trojku iz Zagreba nakon 3 godine

Vi koji mijenajte po 5 trenera u 2 sezone, VI koji za osvojen KUP snimate FILM. Tako da kad govorimo u KK Partizan slobodno mozemo reci INSTITUCIJA!!!
P.S. Bas steta sto je tvoj stil pisanja tako podrugljiv, moglo bi se dosta naucit od tebe ali ovako
Svako dobro !!!