Autor Tema: KK Partizan 2013/14  (Pročitano 499291 puta)

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2013/14
« Odgovor #90 poslato: Jun 24, 2013, 03:52 »
Ne znam je li nam ista pripalo posto smo mu dugovali pare :D To sto ce nam uplatiti svakko ce njemu otici makar dobar dio
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #91 poslato: Jun 24, 2013, 04:25 »
Zasad se ne govori da li smo dobili nešto, ali čak i da nismo dobili ništa već da je to prebijeno preko dugovanja prema Lučiću i to je dobro. Pošto mu se duguju plate i od ove sezone, a čak i neke pare od prethodnih sezona...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #92 poslato: Jun 24, 2013, 08:11 »
Neka je sa srećom, idealan klub za njega.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #93 poslato: Jun 24, 2013, 08:19 »
Sada nam znaci trebaju dvije trojke... jedna "klasicna" trojka i jedan 3-4 igrac(Dasic?)...

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #94 poslato: Jun 25, 2013, 04:08 »
jsdovci, jeste li uplatili kintu za spas "(svinj)stitucije"?  :smeh1:

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #95 poslato: Jun 25, 2013, 12:43 »
Sasa sjutra u 12:30 drzi konferenciju za stampu, tema ce biti trenutna stuacija u klubu.

NYC, kao pravi montos pa  jos Jugosloven, vise puta godisnje predjem 500 km u jednom pravcu da pomognem JSD Partizan, bilo to fudbalska ili kosarkaska sekcija. I mogu ti reci da je lijep osjecaj, kad predjes toliko km nasim vozovima treba za to preko 10 sati  ( ne znam kako je to kod vas). kad izbjegavas "akcije" lokalnih podgorickih mangupa i dodjes mrtav umoran u Pionir/JNA i tamo ostavis sve sto imas u tom momentu. Obicno se i  vratis se isto vece (ponovo 500km). Taj umor se nijee osjecao kad je pala Barselona sa Slavkom Vranesom kao prvim centrom, a sa Stevanom Milosevicem kao njegovom rezervom. Nije se osejcao  umor ni kad je Makabi pao u Areni. Kad das poslednje pare da bi gledao tamo nekog Mekejleba kako se sprda sa svim protivnickom bekovima.
Kad das poslednje pare i jos se zaduzis da bi gledao kako Slavko Vranes tjera Pita Majkla da promasi ono sto obicno daje. Kad das poslednje pare da bi gledao kako se Navaru tresu ruke pred punim Pionirom.
Mislim da sam dao sve sto sam mogao Partizanu i ne kajem se ni jednog jedinog trenutka, niti sam se ikad kajao, niti cu,  jer se to ne moze kupiti novcem.

Tako da sto se mene tice ja sam pomogao, a vjerujem i svi odje pristutni navijaci Partizana.

KK Partizan mi je dao mnooogo vise nego sto sam ja njemu i na to mu zauvijeh hvala, jer se to ne moze kupiti novcem: Ne moze se kupiti :Zaustavljanje Brankovog mosta :D , Ne moze se kupiti slavlje "kod konja", ne moze se kupiti. Ne moze se kupiti ni utisavanje Nokia Arene, kao ni +41. Ne moze se kupiti ni "nemojte da padate dolje, nemojte da padate, oce STOKA, da nas nabije 30 razlike". Ne moze se kupiti gledanje i nervoza koje je prozurokovana :Tepicem, Kostarikom i Tripkom. Ne mogu se kupiti ni suze nasih igraca nakon poraza i odlazaka nekih od njih. Ali se ne moze kupiti ni bacanje Novice, Lucketa, Sina Dragana kao i svih ostalih bez obzira ko je protivnik i koji je rezultat. NE moze se kupiti ni osjecaj nakon Kecmanove trojke...

Nekako je ovaj KK Partizan iznad situacije u ovim jadnim zemljama i pravo je blago, a to sto vi to ne cijenite to je vas prblem. I to sto pokusavate da dokazete da je ta dominacija nastala kao sprega :vlasti kriminala i sudija.

Jeste bilo je tu i gepekovanja i stipanja i Kristijana i svega, i naravno Dobnjak je bio u autu, vama je tako lakse da shvatite. Bjezite iz realnosti i trazite neku svoju "pravdu" a u stvari trazite utjehu za ruznu i bolnu stvarnost.

Imate obraza da u usta stavite KK Partizan pred kojim su padali SVI najjaci klubovi Evrope. VI, koji navijate za privatni klub Nebojse Covica,  dok je vas  pravi klub zamrznut. Navijate i ne stidite se toga, ili se mozda neko stidi ali ne pokazuje to. Nebojsa Covic je da napomenemo covjek koji je osporavao trojku iz Zagreba nakon 3 godine :D Vi koji mijenajte po 5 trenera u 2 sezone, VI koji za osvojen KUP snimate FILM. Tako da kad govorimo u KK Partizan slobodno mozemo reci INSTITUCIJA!!!

P.S. Bas steta sto je tvoj stil pisanja tako podrugljiv, moglo bi se dosta naucit od tebe ali ovako  :zvizvdi:

Svako dobro !!!
« Poslednja izmena: Jun 25, 2013, 04:13 Tufi »

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #96 poslato: Jun 25, 2013, 02:07 »
I ja pomogao, kao i moja supruga i cerka

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #97 poslato: Jun 25, 2013, 03:55 »
Kakva nadahnuta besjeda mladog Tufegdzica.  :aplauz: :aplauz: :aplauz:

Svojerucni potpis ________________

od prve do poslednje...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #98 poslato: Jun 25, 2013, 04:14 »
Ovih dana sam nesto nervozan pa mi doslo  :D

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #99 poslato: Jun 25, 2013, 04:29 »
sta bi tek napisao da desetak godina nista niste osvojili?i pored toliko radosti i trofeja negativnost izbija iz svake napisane recenice :zbunjen: uzvajte malo u trofejima i pobedama batalite nebojsu i zvezdu i fmp nije dobro za zdravljeuzgred da vas utesim ne potrazujemo bogdana vec drugog bogdanovica
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #100 poslato: Jun 25, 2013, 04:37 »
Auuuu, ovo je bilo brutalno...
Sad oćekujem žestok odgovor čuvenog "filantropa"...
Šta li će sad izaći iz čuvene paklene kuhinje, iz pera naslednika Dobrice Ćosića (il Ace Lukasa,kao da to nije isto) ...
Mada, ponestaje mu oružje, kepec ko Vilenjak nisi, fašista ko Dimni takođe...
Nisi ni neobrazovan, ono jugosloven, franjevac i montos je potrošeno i izlizano...

Moraće Vesić da pritekne u pomoć, nema druge...

Ah da, optužiće te da ne poznaješ lik i delo Vudija Alena... uuups, ne to je ipak onaj drugi, brat blizanac...

Mislim da će posegnuti za Ćokijem, on mu je poslednji adut...
U to ime,

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #101 poslato: Jun 25, 2013, 04:48 »
sta bi tek napisao da desetak godina nista niste osvojili?i pored toliko radosti i trofeja negativnost izbija iz svake napisane recenice :zbunjen: uzvajte malo u trofejima i pobedama batalite nebojsu i zvezdu i fmp nije dobro za zdravljeuzgred da vas utesim ne potrazujemo bogdana vec drugog bogdanovica

Ajde sjeti se ko je prvi poceo sa "hvatanjem za gusu" ?

Nebitno, necu da prljam ovaj topik sa Nebojsom Covicem.

Mrki, moramo da odbranimo ovaj topik, a posto niko nije bio tu, morao sam odgovoriti  :D

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #102 poslato: Jun 25, 2013, 05:33 »
Nikakve negativnosti niti mrznje nema u ovome sto je Tufi napisao, vec ciste sustine, onako kako mi to dozivljavamo kao navijaci...

Degutantno je kada vi pokusavate da nam tu ljubav prema Partizanu "uslovite" tzv. mrznjom prema Zvezdi...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #103 poslato: Jun 25, 2013, 05:47 »
Lorens Roberts je slobodan igrac... Toso reaguj!  :D

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #104 poslato: Jun 25, 2013, 06:59 »
Nikakve negativnosti niti mrznje nema u ovome sto je Tufi napisao, vec ciste sustine, onako kako mi to dozivljavamo kao navijaci...

Degutantno je kada vi pokusavate da nam tu ljubav prema Partizanu "uslovite" tzv. mrznjom prema Zvezdi...
negde videh da ima tema za zajebanciju "čiji je tata jači"ako ti nisu dovoljne titule i pobede nad velikanima desetak godina unazad nego i dalje moraš o fmp-u čoviću i zvezdi pak bi trebalo da se barem malo zabrineš dok ima vremena ... :no:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine