Autor Tema: KK Partizan 2013/14  (Pročitano 499278 puta)

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2013/14
« Odgovor #330 poslato: Avgust 26, 2013, 07:54 »
Deneb psusti ih, znas da je ovo njihovo doba ;) Ovo je ona prva faza njihove sezone

EDIT: Ipak je vec druga

DRUGA faza je faza euforije. Pocinje u avgustu dovodenjem novih politickih i finansijskih mocnika, novog trenera i citavog niza igraca. U toj fazi svaki potpisani Amerikanac je Jordan, a svaki novi mladi igrac automatski postaje najtalentovaniji u Evropi. Tad se obicno definišu ciljevi, a to su 3 domaca trofeja i FIBA ili ULEB kup u nastupajucoj sezoni i naravno osvajanje Evrolige u sezoni posle nje. Ova faza traje sve do kraja oktobra-novembra, odnosno do prvog derbija i šamara otrežnjenja.
:smeh4: :aplauz:  Uvek se pokidam od smeha. Daj sve ako ti nije teško.
« Poslednja izmena: Avgust 26, 2013, 07:54 Dimitrije BP »

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #331 poslato: Avgust 26, 2013, 08:03 »
Sve sto tebi ne odgovara sve ti zaobidji, nije problem nikakav ;) Samo ne znam kako si zaobisao to da navijas za privatni klub, al u redu je. Valjda bi i mi na tvom mjestu da toliko cekamo rezultate

Ako pažljivije posmatramo KK Crvena Zvezda u poslednjih recimo 10 godina, možemo da uocimo da se svaka njihova sezona sastoji od 6 faza:

PRVA faza pocinje u julu pricama o teškoj materijalnoj situaciji i fuzionisanju sa FMP-om, Hemofarmom ili nekim drugim klubom(uspeli su)
 DRUGA faza je faza euforije. Pocinje u avgustu dovodenjem novih politickih i finansijskih mocnika, novog trenera i citavog niza igraca. U toj fazi svaki potpisani Amerikanac je Jordan, a svaki novi mladi igrac automatski postaje najtalentovaniji u Evropi. Tad se obicno definišu ciljevi, a to su 3 domaca trofeja i FIBA ili ULEB kup u nastupajucoj sezoni i naravno osvajanje Evrolige u sezoni posle nje. Ova faza traje sve do
 kraja oktobra-novembra, odnosno do prvog derbija i šamara otrežnjenja.
 Tada nastupa TRECA faza i saznanje da je Haus bolji od Ricardsona, da Avodžobi ne može da
 zaustavi Milojevica ni faulom, da je Kamings plej a Burks basketaš i da Pekovic može da ubaci u
 koš i loptu i Mišanovica i Kikanovica, sve u paketu. Posle derbija uslede porazi od
 Radnickog-a, Hemofarma, Olimpije i slicnih, a posle Domžala ili Zagreba krivica pocne da se
 svaljuje na trenera.
 CETVRTA faza pocinje bekstvom nekog igraca za Novu Godinu i karakteriše se gubljenjem
 domaceg kupa i promenljivim igrama u FIBA ili ULEB kupu, uz poneku pobedu nad velikanom od
 pre 20 godina ili timom koji ima cuveno ime ali u fudbalu(kao npr Bajern iz Minehena)
 PETA faza se poklapa sa eliminacijama iz FIBA ili ULEB kupa i Jadranske lige, uz dovodenje dugo
 cekanog pojacanja koje treba da donese prevagu i spasi sezonu. Jedini je problem što to pojacanje
 niko nije hteo širom sveta.
 ŠESTU fazu predstavlja domace prvenstvo u maju i junu. Tada se navijaci potpaljuju pricama
 o kupovini sudija, gepekovanju i nameštenom prvenstvu, a svaka utakmica u plejofu je
 incident. Ipak krajnji rezultat svega ovoga je cišcenje u 3 maksimalno 4 utakmice, što
 predstavlja i kraj šeste faze a i cele sezone.
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #332 poslato: Avgust 26, 2013, 08:07 »
 :smeh1: :smeh1: :uzbudjen:
Hvala, srce si.  :wub:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #333 poslato: Avgust 26, 2013, 08:19 »
uz sve to kada se pogleda prosla sezona,zvezda nije prosla kroz vecinu faza.znaci nije ni priblizno aktuelno.a i kada se pogledaju predhodnih nekoliko sezona,vise je bilo realizma,i daleko od toga da je bilo paljenja medju zvezdasima.bar 2 sezone pre dolaska covica.sto ce reci da to odavno odudara od dogadjaja.evo bar vec 4godine,minimum...

markisa,privatni klub-mani se tih grobarskih doskocica.nisu ni zanimljive,niti previse pronicljive.sto je najgore samo su deliicno tacne,a kako kazu da su poluistine cesto gore od lazi,ne govore mnogo o stvarnosti...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #334 poslato: Avgust 26, 2013, 08:47 »
Pa još gore bi bilo da nema imperativa rezultata kada se već potroši 6 miliona evra  :smeh4: :smeh4: :smeh4:

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #335 poslato: Avgust 26, 2013, 09:12 »
Cega cu ja da se manem to je moja stvar. Niko mi nece zabraniti da stvari zovem svojim imenom, isto kao sto FMP-u niko nece da zabrani kako se zove.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #336 poslato: Avgust 26, 2013, 09:35 »
mozes tui da pricas sta hoces i da imas svoje misljenje,a to ne znaci da je ono tacno i ispravno...

ramkens,mislim da je cifra blize 10miliona...  :kafa:
« Poslednja izmena: Avgust 26, 2013, 09:35 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #337 poslato: Avgust 26, 2013, 09:40 »
uz sve to kada se pogleda prosla sezona,zvezda nije prosla kroz vecinu faza.znaci nije ni priblizno aktuelno.a i kada se pogledaju predhodnih nekoliko sezona,vise je bilo realizma,i daleko od toga da je bilo paljenja medju zvezdasima.bar 2 sezone pre dolaska covica.sto ce reci da to odavno odudara od dogadjaja.evo bar vec 4godine,minimum...

markisa,privatni klub-mani se tih grobarskih doskocica.nisu ni zanimljive,niti previse pronicljive.sto je najgore samo su deliicno tacne,a kako kazu da su poluistine cesto gore od lazi,ne govore mnogo o stvarnosti...

nije Covic dosao kod vas (Ljutice Bogdana), vec ste vi otisli u pregradje, da budemo koncizni i tacni

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #338 poslato: Avgust 26, 2013, 09:55 »
Pa dobro, ti me ubijedi u suprotno i reci kakva je ovo tvorevina sada?

Moej misljenje je i tacka. Jednom je neko vec pokusavao da svoje misljenje nametne kao nepogresivo , mislim da je to bilo dovoljno pa iako je od vas "cigana"dosta je

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #339 poslato: Avgust 26, 2013, 10:05 »
mozes tui da pricas sta hoces i da imas svoje misljenje,a to ne znaci da je ono tacno i ispravno...

ramkens,mislim da je cifra blize 10miliona...  :kafa:

Ja baratam samo onome što je Čoviće rekao, a to je da je budžet između 5,5 i 6 miliona evra.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #340 poslato: Avgust 27, 2013, 01:35 »
I u čemu je problem, veprovci? Mi navijamo za "Limenke". Jel to možda protivzakonito? Limenke se sada zovu Crvena Zvezda Beograd. Jel to možda protivzakonito? Jel treba vas možda da čekamo da nam kažete za koga da navijamo? Ili nekoga iz DS? Ili SPS? Ili SSSR?

Tim imamo bogovski. Jedino nam fali trener a la vepar, koji će da uleće u teren, da se unosi u lice sudijama, da ih psuje po 87 sekundi bez pauze... E, TAKVOG bih voleo na našoj klupi. Bezobzirnog. Nevaspitanog. Uličarskog rečnika. Znojave i smrdljive šulje.
Mada, kad bolje razmislim, ne bih. Ipak smo mi gospodski klub. Bili i ostali. Obor njima, Kalemegdan nama. Enough said. Sa Osmog terminala. A i šire.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #341 poslato: Avgust 27, 2013, 07:21 »
kada si rekao kalemegdan vama da li to znaci da se opet vracate na sljaku?

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #342 poslato: Avgust 27, 2013, 08:38 »

nije Covic dosao kod vas (Ljutice Bogdana), vec ste vi otisli u pregradje, da budemo koncizni i tacni
Došao je Čović u Ljutice Bogdana i tamo je član uprave a KKCZ stanuje na nekoj drugoj adresi ja baš volim što komšije dovode igrače jer u suprotnom ne bi bilo zanimljivo a i dosadila mi ona poznata kuknjava o siromašnom klubu gde se igra za markicu i posni sendvič
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #343 poslato: Avgust 27, 2013, 08:59 »
I u čemu je problem, veprovci? Mi navijamo za "Limenke". Jel to možda protivzakonito? Limenke se sada zovu Crvena Zvezda Beograd. Jel to možda protivzakonito? Jel treba vas možda da čekamo da nam kažete za koga da navijamo? Ili nekoga iz DS? Ili SPS? Ili SSSR?

Tim imamo bogovski. Jedino nam fali trener a la vepar, koji će da uleće u teren, da se unosi u lice sudijama, da ih psuje po 87 sekundi bez pauze... E, TAKVOG bih voleo na našoj klupi. Bezobzirnog. Nevaspitanog. Uličarskog rečnika. Znojave i smrdljive šulje.
Mada, kad bolje razmislim, ne bih. Ipak smo mi gospodski klub. Bili i ostali. Obor njima, Kalemegdan nama. Enough said. Sa Osmog terminala. A i šire.

sto volim kad se udbasi prikazuju ko gospoda

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #344 poslato: Avgust 27, 2013, 02:39 »
kada si rekao kalemegdan vama da li to znaci da se opet vracate na sljaku?

Bez šljake nema uspeha.    :kafa: