Autor Tema: KK Partizan 2013/14  (Pročitano 499316 puta)

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2013/14
« Odgovor #420 poslato: Septembar 11, 2013, 06:33 »
kasnis pero, jos pre mesec i po je potpisao

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #421 poslato: Septembar 11, 2013, 07:04 »
Haus je dovoljno kredibiliteta sebi nabacio da može i da pika basket za KK Mladi Taliban iz Kandahara, ja mu ne bi zamerio
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #422 poslato: Septembar 11, 2013, 08:04 »
Kinsi objasnio ...  :clap: :clap: :clap:
A što se tiče Hausa, slažem se sa Lakijem...

Sad još četvorka i oterasmo Ćoravog u ludnicu...

A kad smo kod Ćoravog evo i priloga FTV ... FTV - FTW  :aplauz: :aplauz: :aplauz:

http://http://www.mozzartsport.com/vesti/kakav-kiks-bosanske-televizije-gebels-sa-grbovima-zvezde-i-fmpa-video

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #423 poslato: Septembar 11, 2013, 08:42 »
NBA igrač u Partizanu, Kinsi otkrio Blicsportu: Došao sam zbog navijača!    D. Nikolić / U. Marjanović      | 11. 09. 2013. - 19:49h   | Foto: A. Dimitrijević                              | Komentara: 7      Novo pojačanje košarkaškog kluba Partizan, bivši NBA igrač Terens Kinsi, doputovao je u Beograd i za Blicsport.rs izjavio da je presudni razlog za dolazak u crno-bele njihova neverovatna publika. Kinsija je na aerodromu "Nikola Tesla" sačekao sportski direktor Partizana Mlađan Šilobad, a za Blicsport.rs bivši član Memfisa i Klivlenda pojsnio je svoj stav o pristalicama srpskog prvaka.      "Najveći motiv mog dolaska u Partizan je želja da igram pred Partizanovim navijačima. To su najbolji navijači u Evropi. Jednom sam igrao pred njima i oduševili su me. Čak sam i posle te utakmice u dresu Efesa to javno pričao. Insistirao sam da dođem u Partizan i pored svih drugih ponuda. Najviše zbog navijača ali i zbog tima, koji redovno igra Evroligu", rekao je Kinsi, dodavši da je u Turskoj igrao derbi, Galatasaraj - Efes, ali da tek treba da nauči "kako stvari stoje sa srpskim derbijem"    On se potom osvrnuo i na kvalitete trenera crno-belih Duška Vujoševića.   "Vujošević je dobar trener. Ima mnogo iskustva, ima i mnogo uspeha. Čuo sam da ceni naporan rad kod igrača i mislim da ću da se uklopim u njegov sistem. Sadašnji tim ne poznajem, ali znam Boa Mekejleba, Olivera Lafajeta i Ejsija Loa koji su nekada igrali za crno-bele. Ne bih mogao mnogo toga da kažem u ovom trenutku, naročito ne da upoređujem NBA ligu i evropsku košarku u kojoj sam tri godine, ali mi se u njoj sviđaju upravo navijači i način na koji oni bodre svoje timove", rekao je Kinsi za Blicsport.rs.   Istim letom, u Beograd je doputovao i novi trener Fenerbahčea, nekadašnji strateg crno-belih sa kojima je osvojio evro-titulu, Željko Obradović. On, međutim, nije bio raspoložen za davanje izjava.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #424 poslato: Septembar 12, 2013, 01:07 »
Eto i Kinsi ponovio reči njegovog menadžera da je imao bolje finansijske ponude, ali da je izabrao košarkaški momenat  :clap:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #425 poslato: Septembar 12, 2013, 02:15 »
Ma nije ovo tacno,mi izmislili  :smeh4:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #426 poslato: Septembar 12, 2013, 08:43 »
Ocigledno da su proknjizili ove uplate i sad je cifra pomoci dostigla preko milion dinara, doduse 200 000 hiljada je bilo ranije, dakle nekih 840 000 u nedelju dana sto nije toliko lose (7500 evrica) Taman da platimo jednu kaznu Evrolige, ili da platimo Kinsija na 15 dana  :D
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #427 poslato: Septembar 12, 2013, 08:48 »
  jel mu objašnjeno da imate dozvoljene i zabranjene  :zbunjen:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #428 poslato: Septembar 12, 2013, 09:18 »
nismo jos stigli, jos mu objasnjavamo da postoje dve crvene zvezde a covek ne veruje  :D , kaze toga nije bilo ni kod idi amin dade u ugandi odakle mu je baba poreklom  :smeh3:
« Poslednja izmena: Septembar 12, 2013, 09:20 srdjan dimitric »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #429 poslato: Septembar 12, 2013, 10:28 »
  tako vam je to kad dovodite igrače iz nerazvijenih zemalja pa su neobavešteni no ako su jeftini tj hoće da igraju za sendvič i bus+ onda je to ipak dobar poslovni potez :palac:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #430 poslato: Septembar 12, 2013, 03:55 »
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #431 poslato: Septembar 14, 2013, 02:31 »
Pot, Marelja, Zlovaric i Arnautovic otpali sa probe...

Malesevic i Bezbradica su i dalje u igri... 
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #432 poslato: Septembar 14, 2013, 02:51 »
nije arnautovic,nego aranitovic.i on je vas igrac,nije bio na probi.samo vise nece biti uz prvi tim.verovatno ce igrati za drugi tim,pretpostavljam.
inace rec je o zvezdinom junioru,1994godiste,koji je proslog leta potpisao visegodisnji ugovor sa partizanom.decko je 1 na 2,tj igra kao plej ali je vise po nacinu igre bek.on je bas bio zvezdin igrac,jedan od retkih koji su ostali u mladjim kategorijama pri spajanju sa zeleznikom.prosle godine kada je potpisao za partizan(zvezda mu nije ponudila ugovor) njegov mladji brat 1998 godiste je potpisao za zvezdu.on je jedan od najvecih talenata u svojoj generaciji,verovatno i najveci uz borisu simanovica koji je sada dosao iz bijeljine u zvezdu(obojica su kao godinu mladji igrali letos za nasu kadetsku reprezentaciju)...
« Poslednja izmena: Septembar 14, 2013, 02:52 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #433 poslato: Septembar 14, 2013, 06:52 »
Boriša je SIMANIĆ, a rekao bih da su i on i Aranitović trenutno par za nijansu iza Glišića, koji je na tom EP bio naš najbolji igrač iako je godinu dana mlađi od konkurencije.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #434 poslato: Septembar 14, 2013, 09:35 »
Jan iskoristio priliku da poseti trening u Pioniru.

http://instagram.com/p/eNdalZNYOK/#