OK. Znači, B92 objavi ovakvu vest:
http://www.b92.net/sport/slovenija2013/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=21&nav_id=756183U prevodu, Lauvergne je, navodno, izjavio da medalju "poklanja treneru Vujoševiću"! Voleo neko jsd ili ne, vest je
fantastična (lična ocena) i govori puno o autoritetu koji DV uživa kod mladih igrača; ovoga puta kod velike nade fr. košarke - Žofri Lovernja.
Ja imam samo jedno pitanje. KOJI JE IZVOR ove vesti? Ne ide mi u glavu da jedna ozbiljna medijska kuća kao što je b92 objavi ovakvu "bomba vest" ( i jeste u rangu bombe, kaj ne?) i onda ostavi nama, običnim čitaocima, da kopamo po netu ne bismo li otkrili gde i kada je prvi put objavljena !?!?
Ja sam malo tražio, ali nisam uspeo ništa da iskopam. Ako neko ima konkretne informacije, neka ih podeli sa forumaštvom! Fair-play

.
P.S. Da se razumemo, nije mi cilj da "raskrinkam" već objavljenu vest (štagod neko mislio ovde), već da saznam
odakle je preneta. Jer, ne bi ovo bilo ni prvi ni poslednji put da 92 "citira"
nečije reči a da
taj NEMA POJMA o čem se radi!! Što se Žofrija tiče pak, Francuz je mali milion puta već na sva usta nahvalio i DV i KKP. Njegova neverovatna odanost klubu i - posebno - prema navijačima je već postala legenda, tako da tu zajebavanja NEMA! Odn. ta veza se ovde ne dovodi u pitanje ama nikako!
Dakle, ako neko ima info -
čestrpljivo nekam kraj
stisaćeg pola! Zahvalan unaprijed. Ako nema. E, pa, nema pa nema... Big f-ing deal.