Autor Tema: KK Partizan 2013/14  (Pročitano 499637 puta)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2013/14
« Odgovor #855 poslato: Oktobar 28, 2013, 07:11 »
Mislim da ce ova epiozda u Skoplju, samo jos vise pojacati timski duh ekipe i da cemo se najebati nane nanine cijelom Jadranu  :palica:

Nego, da se okrenemo Budevelniku. Razumijem ja da Kapiten I Zo pucaju od snage, ali MORA jos igraca da se ukljuci u rotaciju, jer ne mozemo igrati sa 8 igraca. Mada smo i u Final 4 sezoni u timu imali Sinoveca Mitrovica i Bracu koji i nisu imali neku minutezu u EL
sumnjam...osim ak vas Čovke opet ne pogura u f4 (koliko to tek mora biti bolno)... ;)
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #856 poslato: Oktobar 28, 2013, 07:16 »
toliki upisi, a meni i dalje niko ne odgovori šta su igrači Partizana radili na parketu 15 minuta po svršetku meča?!  :zbunjen:

imali sutreski trening

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #857 poslato: Oktobar 28, 2013, 07:20 »
toliki upisi, a meni i dalje niko ne odgovori šta su igrači Partizana radili na parketu 15 minuta po svršetku meča?!  :zbunjen:

imali sutreski trening
tražili sparing partnere...
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #858 poslato: Oktobar 28, 2013, 07:22 »
Mislis da ce biti 4 ekipe koje ce biti ispred Partizana ?? Mora da se salis? Vjerovatno mislis na Zvezdu, Cibonu, Cedevitu i Buducnost??
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #859 poslato: Oktobar 28, 2013, 07:27 »

Ono što uvek rade 15 minuta posle meča, pozdravljaju se sa svojim navijačima. To rade bilo gde da igraju, a da ima navijača, bilo da pobedili ili izgubili.

Evo, recimo u Evropi ovo doživljavaju kao instituciju, pogledaj španske komentatore u Barseloni kako odobravaju ovakav odnos sa navijačima i kako se oduševljavaju ovom tradicijom. Institucija i tradicija nisu moje reči, već reči španskih komentatora, možeš ih čuti ovde. Trebao bi se i ti ugledati na Evropu i početi da poštuješ instituciju.
[youtube=622,350]f5Vm4YrV55Y[/youtube]

pamtim ja još onu muslijevu kantu koja je pogodila mog druga dabu prošle sezone  :nono:

Kantu koja je sa tribina prvobitno bačena na igrače Partizana, ljudi moraju prihvatiti da igrači KKP dokle god su u klubu Dule i Danilović nikada neće dati na sebe ni na terenu, ni van njega. To se vidi po rezultatima, to se vidi  u odnosu prema protivnicima, recimo po onome kako je Bogdan prošle sezone rešavao duele protiv Rakočevića. To se videlo i po tučama na parketu, kojih je bilo.

Neće oni nikada zakuvati prvi, ali ako se nešto desi uvek će stati iza svojih saigrača. Kada bi se našao neki igrač koji ne bi zaštitio svog saigrača u nekoj takvoj situaciji, mislim da već sutra ne bi bio košarkaš Partizana.
« Poslednja izmena: Oktobar 28, 2013, 07:37 Eurelijus Žukauskas »

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #860 poslato: Oktobar 28, 2013, 07:31 »
kosarkasi partizana su krivi sto imaju nesto sto srbija nema, samopostovanje, i momcima svaka cast

zasto se nisu tukli u novom mestu
izvini,a ako vec imaju to samopostovanje,kako ne reagovase u zelezniku kada je bilo mnogo gore nego ovo sada?ili mislis da tadasnji igraci nisu imali samopostovanje a ovi ga imaju?

Da je neko ušao u direktan konfilkt sa njima, pokazali bi.

Ovako je sa terena istom merom uzvratio Milosavljević, a ostatak tima je uzvratio igrom na terenu.

Da se podsetimo:

[youtube=622,350]DjdUxnXXIvg[/youtube]

:clap: :clap: :clap:
« Poslednja izmena: Oktobar 28, 2013, 07:32 Eurelijus Žukauskas »

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #861 poslato: Oktobar 28, 2013, 07:48 »
http://www.telegraf.rs/sport/864353-francuska-novinarka-u-bg-partizan-je-svetionik-evropske-kosarke-navijaci-su-neverovatni

Citat
Sira je za Telegraf otkrila da je Partizan mogao da ima i četvrtog Francuza ove sezone, a to je Aleksis Ažinsa, centar Strazbura i reprezentacije Francuske.

- Ažinsa je pregovarao s Partizanom letos, ali je ipak odlučio da ostane u Strazburu i odigra ovu sezonu u Evroligi. Međutim, verovatno bi bilo bolje da je došao u Partizan, koji je poznat po radu s visokim igračima – smatra francuska koleginica.

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #862 poslato: Oktobar 28, 2013, 09:13 »
Neko od stručnih komentatora, sad ne mogu da se setim ko (mislim da je Sedlaček) je u prenosu basketa sa EP ironično reko da Ažinsa treba da dođe u Partizan i plati 100 000 evra da igra pa kad uzme 5 miliona u NBA tad će mu biti jasno zašto...
Nažalost on je izabrao veći ugovor...
A taman je bilo sređeno da Gagonju pustimo u Ostende...

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #863 poslato: Oktobar 28, 2013, 09:22 »
Neko od stručnih komentatora, sad ne mogu da se setim ko (mislim da je Sedlaček) je u prenosu basketa sa EP ironično reko da Ažinsa treba da dođe u Partizan i plati 100 000 evra da igra pa kad uzme 5 miliona u NBA tad će mu biti jasno zašto...
Nažalost on je izabrao veći ugovor...
A taman je bilo sređeno da Gagonju pustimo u Ostende...

Citat
Радоњић: Ажинза да плати да би играо за Партизан

Горан Радоњић је био један од најбољих делилалаца правде у СФРЈ, интернационалац који је редовно са пиштаљком учествовао на великим такмичењима.
Image
Годинама је већ директор за међународне односе федерације Француске у коју је дошао кад је рат девастирао просторе некадашње Југославије.
Радоњић је део француског тима на Евробаскету, упознат је до детаља са тим шта се дешава међу триколорима, како их популарно зову. Имао је и занимљив савет за центра Стразбура Алексиса Ажинзу:
– Недавно сам рекао центру Ажинси да би за њега било најбоље да оде у Партизан, да плати 100.000 долара да га црно-бели узму, а кад буде имао 26 минута у просеку у Евролиги, да извади још 100.000 долара из џепа. А, онда кад оде у НБА за пет милиона долара схватиће да сам у праву – испричао је Радоњић.
Oprem dobro

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #864 poslato: Oktobar 28, 2013, 09:34 »
Eriče, volim te... <3 <3 <3 ...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #865 poslato: Oktobar 29, 2013, 08:50 »

Ono što uvek rade 15 minuta posle meča, pozdravljaju se sa svojim navijačima. To rade bilo gde da igraju, a da ima navijača, bilo da pobedili ili izgubili.

Evo, recimo u Evropi ovo doživljavaju kao instituciju, pogledaj španske komentatore u Barseloni kako odobravaju ovakav odnos sa navijačima i kako se oduševljavaju ovom tradicijom. Institucija i tradicija nisu moje reči, već reči španskih komentatora, možeš ih čuti ovde. Trebao bi se i ti ugledati na Evropu i početi da poštuješ instituciju.
[youtube=622,350]f5Vm4YrV55Y[/youtube]

pamtim ja još onu muslijevu kantu koja je pogodila mog druga dabu prošle sezone  :nono:

Kantu koja je sa tribina prvobitno bačena na igrače Partizana, ljudi moraju prihvatiti da igrači KKP dokle god su u klubu Dule i Danilović nikada neće dati na sebe ni na terenu, ni van njega. To se vidi po rezultatima, to se vidi  u odnosu prema protivnicima, recimo po onome kako je Bogdan prošle sezone rešavao duele protiv Rakočevića. To se videlo i po tučama na parketu, kojih je bilo.

Neće oni nikada zakuvati prvi, ali ako se nešto desi uvek će stati iza svojih saigrača. Kada bi se našao neki igrač koji ne bi zaštitio svog saigrača u nekoj takvoj situaciji, mislim da već sutra ne bi bio košarkaš Partizana.
baš bi u Barseloni slavili sa navijačima da ste pobedili :nono: to nekom drugom pričaj ko nije odgledao utakmicu nikad, mene ipak više fascinira zaslepljenost da ne upotrebim neku težu reč ipak sam na gostojućoj temi pogotovo "litvanca" među komšijama, što bi se reklo jebiga ima nas na sreću raznih neki su ljudi neki stoka ...   
« Poslednja izmena: Oktobar 29, 2013, 08:51 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #866 poslato: Oktobar 29, 2013, 09:44 »
ma pero sta mu objasnjavas.covek odusevljen potezom kosarkasa svog tima da publici pokaze srednji prst  :udaraozid: posle treba da pljujes publiku sto radi ovo i ono kada se tako igraci ponasaju.i jos on time pokazuje kako igraci partizana eto se ponasaju na pravi nacin,ne daju na sebe i sl gluposti  :udaraozid:
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #867 poslato: Oktobar 29, 2013, 09:59 »
Mislis da ce biti 4 ekipe koje ce biti ispred Partizana ?? Mora da se salis? Vjerovatno mislis na Zvezdu, Cibonu, Cedevitu i Buducnost??
pa nisam mislio ni prošle godine da ćete se onako morat provlačit na f4, pa ste se provlačili...
realno bi ste trebali biti, ali svašta je moguće do kraja...

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #868 poslato: Oktobar 29, 2013, 10:02 »

što se tiče sportskih rezultata, moje poštovanje ste davno zaslužili, ali kad je u pitanju ponašanje i kultura - tu zbilja nisko kotirate...
i u balkanskim, i u europskim okvirima...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #869 poslato: Oktobar 29, 2013, 10:05 »

što se tiče sportskih rezultata, moje poštovanje ste davno zaslužili, ali kad je u pitanju ponašanje i kultura - tu zbilja nisko kotirate...
i u balkanskim, i u europskim okvirima...
Jebiga, nismo ti po meri, ti ipak ceniš kulturu tipa bacanje mokraće na teren ili majmunisanje Avodžobija, majmun nije hteo 5 minuta da izađe sa parketa nakon 5. lične greške.

I baš me zanima u kojim to evropskim okvirima nemam poštovanje, bilo koje?