Autor Tema: KK Partizan 2013/14  (Pročitano 500107 puta)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #1530 poslato: Decembar 27, 2013, 01:44 »
Nenade,Partizan dominira,misli se na instituciju,ne na Dragana :D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2013/14
« Odgovor #1531 poslato: Decembar 27, 2013, 01:51 »
A možda je i sin Dragan dominirao u kadestskim i juniorskim danima  :D
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #1532 poslato: Decembar 27, 2013, 01:53 »
Sin Dragan garantujem da nije znao vodit loptu lijevom rukom do 19.godine :D Ali je pravi dokaz da glava moze sto tijelo ne moze,kako da ga ne volis. The animal.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1533 poslato: Decembar 27, 2013, 02:51 »
Krka odbila našu ponudu za Murića. Međutim, postoji velika vjerovatnoća da će doći na ljeto, kada mu istekne ugovor.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1534 poslato: Decembar 27, 2013, 04:55 »
koliko sam cuo za murica se spominjala neka cifra od 200k,a s obzirom da sigurno toliko niste ponudili,mozda ste ponudili duplo manje nije ni cudo da su odbili(mada bi i za to duplo manje mogli da pitamo a odakle pare,s obzirom na duletovo kukanje  :))  )...

PS.faul,da,da.bio sam na poslu,bila mi je guzva,pa sam ovo video onako uz put,i na prvu mi se ucinilo ovo sto sam napisao,pa ispao glup  :D
« Poslednja izmena: Decembar 27, 2013, 04:56 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: .
« Odgovor #1535 poslato: Decembar 27, 2013, 07:31 »
Sin Dragan garantujem da nije znao vodit loptu lijevom rukom do 19.godine :D Ali je pravi dokaz da glava moze sto tijelo ne moze,kako da ga ne volis. The animal.

Treba ceniti radne navike Milosavljevića u svakom slučaju...čovek je očito antitalenat za neku ozbiljniju košarku (daj samo pogledajte na šta liči kad počne voditi loptu ili kad krene na ulaz...... :smeh3: )ali je očigledno uporan i vredan tako da je napredovao u svakom pogledu...i svakako bi Partizan mogao lepo zaraditi na njegovoj prodaji recimo na kraju ove sezone.... :palac:

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1536 poslato: Decembar 27, 2013, 08:24 »
Draganu istice ugovor na kraju sezone.
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: .
« Odgovor #1537 poslato: Decembar 28, 2013, 01:11 »

Dragan je krenuo da trenira košarku dosta kasno (pogotovo za beka), sa 15-16 godina, o tome sam pričao i kada je bio predmet uvreda tokom prve sezone. Jednostavno je dečko preskočio mnoge razvojne procese i praktično direktno uskočio u seniorsku košarku, to je i razlog zašto ja verujem da on još ima dosta prostora za košarkaški razvitak.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1538 poslato: Decembar 28, 2013, 01:17 »
koliko sam cuo za murica se spominjala neka cifra od 200k,a s obzirom da sigurno toliko niste ponudili,mozda ste ponudili duplo manje nije ni cudo da su odbili(mada bi i za to duplo manje mogli da pitamo a odakle pare,s obzirom na duletovo kukanje  :))  )...

PS.faul,da,da.bio sam na poslu,bila mi je guzva,pa sam ovo video onako uz put,i na prvu mi se ucinilo ovo sto sam napisao,pa ispao glup  :D

Ne verujem da je 200k pošto mislim da mu ugovor ističe na kraju sezone, tako da ako ga sada ne prodaju, na kraju sezone neće imati ništa. Po onome što ja znam, cifra koju traže kretala se oko 100k, mi smo nudili 60k.

Inače ako ako ga Krka ne proda, ja ga definitivno očekujem u KKP naredne sezone.

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1539 poslato: Decembar 28, 2013, 10:56 »

Najblizi saradnici i nekolicina anonimnih navijaca svojim prisustvom i ljubavlju lece bubrege Duleta svevisnjeg... Zabrinutost 2013.

:aplauz: :aplauz: :aplauz:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1540 poslato: Decembar 28, 2013, 08:04 »
muric je reprezentativac slovenije koji je na ep igrao oko 15min i imao znacajnu rolu,jos je relativno mlad,i uopste nije jeftin igrac.tako da ako je partizan nudio 60k,ne znam odakle im uopste ideja da nude toliko,jer ga niko za te pare ne bi pustio.vise im se isplati da igra do kraja sezone nego da ga daju za tako male pare.pri tom muric sigurno nece igrati za kikiriki,on moze solidan ugovor da napravi...

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1541 poslato: Decembar 28, 2013, 09:11 »
Pokusali smo nesto preko Raskovica i njegovog uticaja da zavrsimo za Murica. Inace njegova sloboda kosta 190 hiljada.

Raskovic je pokusao da izdejstvujemo da ga dobijemo za dzabe a on da im proslijedi Borisova.

Uzgred Muric je bukvalno molio da dodje kod nas, cak su i njegovi roditelji sami htjeli da plate 30 000 + Borisov kojeg bi sredio Raskovic , ali ovi iz Krke nisu pristali.

Ovo je informacija iz prve ruke  ;)

EDIT: http://www.kkpartizan.rs/season-guide_2013-2014.pdf

« Poslednja izmena: Decembar 28, 2013, 10:23 Tufi »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1542 poslato: Decembar 28, 2013, 10:52 »
ne kazem da nije bila kombinacija sa borisovim,tj da nije on trebao da bude ukljucen,ali borisov igra u vojvodini,nema sta tu raskovic da im sredjuje borisova,isao bi on peske do slovenije...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1543 poslato: Decembar 28, 2013, 11:55 »
Ostalo još 2000 karata za Real.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1544 poslato: Decembar 29, 2013, 12:08 »
muric je reprezentativac slovenije koji je na ep igrao oko 15min i imao znacajnu rolu,jos je relativno mlad,i uopste nije jeftin igrac.tako da ako je partizan nudio 60k,ne znam odakle im uopste ideja da nude toliko,jer ga niko za te pare ne bi pustio.vise im se isplati da igra do kraja sezone nego da ga daju za tako male pare.pri tom muric sigurno nece igrati za kikiriki,on moze solidan ugovor da napravi...

To jeste njegova vrednost, ali kao što sam rekao na kraju sezone Krka neće dobiti ništa za njega, a nije da im stoje kupci u redu, a trenutno im nije prekopotreban, doveli su Bećirovića, Olimpija je opet u finansijskim problemima i Krka i bez Murića bi bila glavni konkurent za titulu u sloveniji.

A sudeći po ovoj izjavi Murića, on na kraju sezone najverovatnije dolazi:

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=12&dd=28&nav_id=794365
« Poslednja izmena: Decembar 29, 2013, 12:09 Eurelijus Žukauskas »