Autor Tema: KK Partizan 2013/14  (Pročitano 499400 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2013/14
« Odgovor #1680 poslato: Januar 10, 2014, 09:42 »
Ne sećam se da smo u poslednjih XY godina imali iritantniji dvojac u klubu.

izludjivao me je Kostarika, zaprepastio sam se par puta zbog Borovnjaka, nisam podnosio Čanka, .... ali brate mili, ovaj dvojac je neverovatan.
Pri tom, ni jedan od gore pomenutih nije doživljavao zvižduke što je počelo da se dešava Musliju.

Kako rekoše na GTR:

Citat
Mazohizam je psihička poremećenost koja rezultira sklonosti osećanja zadovoljstva prilikom izloženosti Muslija i Gagica u timu Partizana. Osoba sklona mazohizmu naziva se mazohista. U poslednje vreme ova bolest se sve cesce naziva Musligagizam.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1681 poslato: Januar 10, 2014, 10:27 »
  Sinoć je Partizan izgubio jer su podbacili Milosavljević i Lovrenj pogotovo ovaj prvi pa Amer i Bogdan nisu mogli sami da iznesu celu utakmicu, šteta što Milutinov polako počinje da liči na neprevaziđeni dvojac Musli-Gagula jer on ipak ima talenta i pod hitno se mora vratit na pravi put, uz sve to i Gašić je pravio greške u vođenju tima

Zar i ti, brate Pjere?

Lauvergne = LOVERNJ, LOVERNJ, LOVERNJ.

LOVRENJ NE POSTOJI.

Van mreže Cvjecar Florijan

• Starosedelac
  • Ugled: +169/-97
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1682 poslato: Januar 10, 2014, 10:40 »

@Thrichie

Steta sto nema statistike koliki udio u ukupnim postovima nekog forumasa zauzimaju postovi na odredenoj temi.
Kladim se da si ti jedno 40% svojih ostavio na ovoj temi, temi tvog najmilijeg kosarkaskog kluba  :clap:

Ja još uvek ludujem za tobom
ne znam šta ću sam sa samim sobom
još uvek me bole dani naši
tvoje oči još vidim u čaši

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1683 poslato: Januar 10, 2014, 10:52 »
Oš se stvarno kladiš? Baš bih da ti uzmem koju kunu...

Van mreže Cvjecar Florijan

• Starosedelac
  • Ugled: +169/-97
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1684 poslato: Januar 10, 2014, 11:34 »
Ne kladim se u pare
Al,  pivo u Medi bi mogli, kad iduci put dodjes u ZG  :palica:
Dakako, placa ko popusi u okladi.

« Poslednja izmena: Januar 10, 2014, 11:37 Cvjecar Florijan »
Ja još uvek ludujem za tobom
ne znam šta ću sam sa samim sobom
još uvek me bole dani naši
tvoje oči još vidim u čaši

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1685 poslato: Januar 10, 2014, 12:21 »
Čemu nervoza ? Ne vidim razlog ...
Pa da imamo dva kršzena centra a ne M/G mi bi bili prvaci Evrope...
Ja baš volim obojicu...ne znaju al vole,žele, trude se ...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1686 poslato: Januar 10, 2014, 12:22 »
  Sinoć je Partizan izgubio jer su podbacili Milosavljević i Lovrenj pogotovo ovaj prvi pa Amer i Bogdan nisu mogli sami da iznesu celu utakmicu, šteta što Milutinov polako počinje da liči na neprevaziđeni dvojac Musli-Gagula jer on ipak ima talenta i pod hitno se mora vratit na pravi put, uz sve to i Gašić je pravio greške u vođenju tima

Zar i ti, brate Pjere?

LOVRENJ NE POSTOJI.
ako ti je to toliko bitno OK u pravu si pobedio si i u ovoj forumskoj "borbi"
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1688 poslato: Januar 10, 2014, 11:02 »
Oprem dobro

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1689 poslato: Januar 10, 2014, 11:22 »
kakvi su takvi su, nasi su, za 30 godina kolko sto pratim kk partizan uvek postoji neko ko te nervira i kida ti zivce, Zorkic, Glintic, Borovnjak, Cubrilo, Stevanovic, Koprivica, Arsenije Pesic, Pero Vilfan, pa i Milenko Savovic, Pecarski, Radosevic, Silobad (hvala Bogu da je igrao malo) ... i kad odu ovi docice neki novi, takva nam sudbina  :D

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1690 poslato: Januar 10, 2014, 11:36 »
Možda je pre rano ali mislim da ste se zajebali sa dovođenjem Tepića,bolje da je mali Dalo igrao teško da bi bio lošiji.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1691 poslato: Januar 11, 2014, 09:41 »

Zar i ti, brate Pjere?

LOVRENJ NE POSTOJI.
ako ti je to toliko bitno OK u pravu si pobedio si i u ovoj forumskoj "borbi"

E, hebga, ti bi odmah da prebaciš na teren nekakve "borbe". Nema veze, majkemi. Picajzla sam, kao što bi ti trebalo već da znaš, te je ovo jače od mene   ;) [size=78%]![/size] Da si samo ti, pa hajde de, ali ne znam već koliko sam komentara na raznim forumima pročitao u kojima se spominje "Lovrenj". To mi je u rangu sa "sumljam" ili "hvali (nam)". Izvini, ako si moju opasku doživeo lično. Još jednom, nema veze.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1692 poslato: Januar 11, 2014, 11:56 »
kakvi su takvi su, nasi su, za 30 godina kolko sto pratim kk partizan uvek postoji neko ko te nervira i kida ti zivce, Zorkic, Glintic, Borovnjak, Cubrilo, Stevanovic, Koprivica, Arsenije Pesic, Pero Vilfan, pa i Milenko Savovic, Pecarski, Radosevic, Silobad (hvala Bogu da je igrao malo) ... i kad odu ovi docice neki novi, takva nam sudbina  :D

:no:

u nekoliko primera radi se o stvarno lošem poređenju... Za ove starije ne znam, ali Mire Radošević i Aleksandar Čubrilo su bili vrhunski košarkaši, nosioci igre u F4 sezoni. Pre svega igrački kompletni, za razliku od ovih sa kojima ih porediš.

Pa Radošević je iz perioda u Partizanu ušao u reprezentaciju, i to ne bilo kakvu reprezentaciju nego u prvaka Evrope.

Takođe, Borovnjak je u Partizanu igrao uglavnom garbidž minute, nijednom nije dobio pravu šansu. Danas se ispostavlja da je sasvim solidan košarkaš.

Takođe Stragi Stevanović, pa to nam je starter u šampionskoj sezoni  :eek: , kako je on mogao da te nervira?

Ili ti jednostavno imaš hronično tanke živce  :D

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1693 poslato: Januar 11, 2014, 12:16 »
  nervirali su se navijači Partizana i sa Divcem i sa Đorđevićem to je sasvim normalno košarka je sport pun preokreta i zato je i najteža za gledanje i navijanje, igrači greše ali znaju i da isprave svoje greške dok u slučaju Gagića i Muslija čini mi se postoji ponavljanje grešaka i nedovoljna spremnost da se radi na otklanjanju istih Gagić je na primer imao toliko vremena da poradi na tehnici i smanji broj faulova ali ne on je ubeđen da je on u pravu nego ga sudije mrze pa stalno nešto juri za njima kad god mu nešto sviraju a on realno napravi barem 7-8 faula u toku meča, Musli pak deluje kao neka lrgam koju boli ona stvar za rezultat on kao da igra neko svoju utakmicu a to navijači danas ne trpe jer su godinama gledali da se igra za klub a ne za svoju statistiku Pored svega Partizan je ipak dobra ekipa koja je usled par pehova sa povredom Vestermana i bolšću Duleta nešto paala u igri ali nikom neće biti lako protiv njih ni u jednom takmičenju 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1694 poslato: Januar 11, 2014, 12:24 »
Dobro,pobjedu u Njemackoj mislim da skoro niko nije ni ocekivao.Ja sigurno nisam,mislio sam da cemo da izgubimo lagano.Ono,posle prve +10 za njih,posle mi prilazimo na 4-5 ali do kraja ne uspijemo ozbiljnije da priprijetimo i to je to.

Opet,kako da ne popizdis posle poraza a imao si +14.

Ono sto je stvarno veliki grijeh je sto je ovaj tim zaista dobar,ali ga je sjebalo par povreda i par pogresnih procjena.Zaista,greota je da se ova cetvorka (Milosavljevic,Bogdanovic,Kinzi i Lovernj) ne iskoristi na najolji moguci nacin zbog zaista kriminalne centarske linije.Jos kad se zna da su u gipsu jos dva igraca koji igraju 30+ minuta...bas steta...

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.